Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

radsi bych misto sp bral dalsi mapy do multaku, zatim to totiz vypada obsahove na pruser - malo velkych map...stejne nemel ani jeden BF dobrej single

• omiklon

Mám to z druhé ruky, ale prej Bad Company není úplně k zahození..

• jindra.veliky

ja hral jen tu v BC2 a taky nuda jak cyp

• Magister_Peditum

Inu, vybodnout se na 99% vojáků a udělat kampaně o tom 1% (a to ještě přeháním) ze skutečného zastoupení v druhé světové. Inu DICE... A to ještě ta partyzánka by spíš pasovala někam do okupované Francie nebo do Varšavského povstání ve čtyřicátém čtvrtém.

• Za mě video vypadá skvěle. Hlavně záběry zasněžených hor a v té chatce. No uvidíme, jak to dopadne. Zatím se těším.
  • No potěš.......jak kdyby nemohli udělat kampaň za Nora v roce 1940, ale to by tam nemohli nacpat ženský.....i když by je tam stejně nacpali :) 

• danny_the_hound

Musím uznať, že tie príbehové trailery im celkom idú (aj ten na predošlý diel sa mi veľmi páčil) a chválim, že sa snažia vyberať menej tradičné námety a nie točiť dookola Stalingrad, Overlord či Market Garden. A do toho Mandžuska sa hádam dostaneme hneď, ako si v EA uvedomia silu čínskeho trhu ;)

• TheGGG

tuto slátaninu nemá cenu řešit... celému internetu je BFV pro smích... tady platí prosté get woke go broke víc není třeba komentovat

• MrMelounek

Já jsem si říkla, že je mi ten hlas toho vypravěče povědomí. No je to Mark Strong😀

Jinak za mě povedený trailer.

• Carnage666

Je to napsaný v článku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit