Přejít na výpis diskuzí
V létě se dostaví vylepšená verze Baldur's Gate
16.3.2012 | Adam Homola
174 příspěvků
-
No zatím neukázali jedinej obrázek, tak doufejme že se z toho nestane nightmare fuel *7*
-
Včera jsem ještě tak nadšenej nebyl, protože tu sérii mám prolezlou křížem krážem, ale dneska to na mě dolehlo. Těším se velice, bude to svým způsobem nový zážitek s nejnostalgičtějším a nejepičtějším rpgéčkem všech dob.
-
ešte Icewind Dale a budem ešte spokojnejší :) Už len dúfam vo vydanie na Steame...
-
-
Bohuzel enhanced edice bude asi exkluzivne na storu Beamdogu, na steamu se objevi klasicky verze v Complete edicich.
-
-
My dreams come true. *14*
-
Uff, tak asi zruším předobjednávku Diabla 3:-) Baldurs gate byla, je a bude moje srdcovka.
-
Ten drak vyzerá akoby priletel z Enrothu. *1*
-
Snad si autor nemyslí, že by to mohlo vyjít na konzole? Nic proti nim, ale jestli to bude v izo pohledu, jen s vylepšeným Infinity enginem a zachováním starého interface, tak gamepad nemá šanci.
-
-
Autor si myslí, že by to na konzole klidně vyjít mohlo, viz. http://www.youtube.com/watch?v=5QGS34Lj7qA
Samozřejmě neříkám, že to je ideální, ale nereálné to není. -
-
Zajimave, o tom sem nevedel. To ihned du shanet a flaknu si to do psx emulatoru na mobilu :P
-
hm hm, radsej nie
-
-
Interface by mohli maličko vylepšit... Přece jen, doba pokročila.
-
-
Maximálně bych přesunul tlačítka akcí (útok, kouzlo, schování do stínu aj.) do menu pod kurzorem, jinak bych to s tebou moderností zase tolik nepřeháněl. Jen ať to má pěkně old schoolovou patinu!
-
-
oldschool znamená, že se to blbě ovládá?
-
-
Blbě ovládalo? Vždyť se hraje myší + klávesové zkratky, nikdo tě nenutil hýbat kurzorem až tak daleko na panel, tak pracný to zas ale nebylo, interface se dal vypnout, co je na tom blbě?
-
-
Nesouhlasím.
-
kontextové menu měl Planescape a podle mě to bylo spíš horší.
-
Jak už jsem řekl, bohatě by stačilo udělat kontextový menu akcí pod pravý tlačítko myši a bylo by.
-
-
Co se na BG blbě ovládalo? *8*
-
-
mně nic, tehdy, ale už jsem si zvykl na jinší standard. pokud se rozhodnou ovládání překopat, aniž by významně zasáhli do vzhledu interfacu, za zlý jim to mít nebudu.
-
-
-
Oldschool je sice fajn, ale s mirou. Preci jen interface v BG dost zmensoval uz tak maly nahled na herni svet. Nejake oddeleni napr. ikon postav a tlacitka akci by nebylo na skodu.
-
-
-