Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bejt vama tak necekam a klidne si zahraju stare baldury lepsi rpg si proste nezahrajete x) a grafika ma svoje kouzlo i dneska komunitu kolem hry najdete tady http://forum.sigil.cz/ zahrajete jednou po druhe .. a nakonec se budete vracet pravidelne :)
  • Cypri
    pokud to bude za nějakou lidskou cenu tak kupuju.
    Must have záležitost. *14*
  • Hmm tak že bych se konečně dokopal k Baldurs Gate... Co jsem slyšel tak jedna z mála věcí od Bioware co stála za to si to zahrát vedle Kotoru... Já radši kdyby udělali remake Gothicu jedničky v enginu Risenu :-)
    • kolik jiných firem vydalo tolik kvalitních her?
      • Monolith, Black Isle, Valve, Ubisoft Montreal, Blizzard, Rockstar, ... No, neni jich malo to se musi uznat.;-)
        • musim to doplnit, nedá mi to :) SirTech !!!! Bullfrog !!!
        • Kr.Pa
          hmmm, a co westwood ?
          • Take jsem za vyjmenovanymi studii ponechal tri tecky. Je jich urcite vic, ale v tu chvili jsem si na ne nevzpomel. Od Westwoodu jsem hral jen Dune 2 a Red Alert 2. Obe jsou to skvele hry o tom neni pochyb.
    • Gothic nebrat... jedna z mála věcí od Bioware? BG1+2, Planescape Torment, KOTOR1+2, přes machrování pozérů je i Mass Effect výborná hra... ba dokonce i série Icewind Dale jako oddychovka nebyla špatná
      • KotOR 2 od Obsidian, Planescape a Icewind Dale serie od Black Isle. Baldur's Gate je skutecne jedina skvela hra od Bioware. Ostatni jsou jen dobre a nebo jsou to kraviny (koukam na tebe NWN).
        • Kr.Pa
          NWN 1 byl super, 2 sla do haje, same bugy a hra pada, miliony patchu ...
        • a jeste kotor 1 ten byl taky dobrej a 1 mass effect taky
        • NWN kravina?? preco??
          • Vem BG, predelej ho do hnusneho 3d, dej hraci jednu postavu k ovladani, vymaz vsechny atraktivni ukoly a udelej cely svet genericky ala Bethesda a mas z toho NWN. Jedine, co je na te hre dobre je vyvoj postavy, ale to je vice prace Wizards of the Coast nez Bioware. Datadisky to dokazali alespon castecne napravit, ale co je spatne v zakladu nikdy nebude vyborne. NWN2 je mnohem lepsi, nemluve o Mask of the Betrayer.
            • nwn jako single souhlas... jenze cos mozna nepochopil je to, ze nwn nebyl primarne delanej pro singl.. ten tam byl naplacnutej jen tak navic.. primarne to bylo prvni poradne online hrani s moznosti vytvaret perzistentni svety a tam tahle hra pasovala az neuveritelne dobre.... vem si jen CZ/SK svety arkhalie, demona, alhambrie... a to je jen slabej odvar sveho casu jich bili tisice.. je nesmysl tuhle hru hodnotit dle singlu..... jop pro ostattni kdo a co udelal ;) podivejte se na bioware stranku a tam uvidite kdo a co ma pod palcem.... mimochodem obsidian co delal kotor2 je v podstate black isle... nebo aspon lidi po tom co to studio iply znicil a poslal do hrobu. navic bioware a black isle sou sice oddelene znacky ale stejni lidi :))
            • Cahir
              Konečně se našel někdo, kdo souhlasí, že NWN stojí za hovnajs.
            • Zabudol si na skvelý inventár, v ktorom som strávil asi štvrtinu hry *5*
            • suhlasim, ten Mask of Betrayer sa moze kludne rovnat BG2 aj Planescape Torment
            • *dokazaly
        • Planescape je mnohem lepsi nez Bladurs Gate a to nejsem ani zadnej uctivac :)
          • Cahir
            Nemyslím. Ty hry si kladou jiné cíle.
            • Čoveče, poprvé ti dávám plusko... *1*
          • Tam bych nerekl lepsi nebo horsi, bylo to obdobne a oboji jinak ztvarnene a presto oboji suprove. A presto teoreticky predchudce Planescape bylo BG.
      • Jen aby jsem si to ujasnily.. Planescape: Torment je od Black Isle a Kotor 2 je od Obisidianu... Udělat takové hry jako je Planescape: Torment je mimo kapacity Bioware... a Icewind dale je taky od Black Isle.
      • KOTOR 2 nebyl od Bioware, ale od Obsidianu.
  • Hehe, s tou teselaci docela dobry vtip...:D No pockat... Snad ji tam vazne nedaji, mam jen dx10 grafiku. *1*
  • Inquisitor
    Nádhera
  • Ok ak to vylepsia o dost, tak si to asi kupim, skoda len ze Arma 3 nevyjde tiez v lete ako bolo planovane, to by som spolu s tymto mal vianoce o par mesiacov skor
  • *křičí jak malá holka* *14*
  • Ten obrazek s drakem je vazne z BG2? Me to pripada spise jako ze serie Might nad Magic. Tusim v 6 dilu byl takovy:)
    • Jj, ten drak je z M&M 6 Mandate of Heaven
      • nn. vím kterýho draka z m&m6 myslíš, ale ten byl jinej. tohle je spíš náhodna d&d kresba
  • Nedavno jsem vahal, jestli si na stary kolena (25) tuhle hru jeste nekoupit a nezahrat...ale ted to vypada, ze si pockam na tohle:-)
    • Hele mladej, o starých kolenech pomlč
      • Kinet1c
        presne :)
        • Nene, ja to myslel jako na stary " hracsky" kolena (i kdyz se mezi pc veterany neradim) Biologicky a kalendarni vek mam jeste celkem slusny:-) Porad mi nejde do hlavy, jak jsem mohl Baldur´s gate tenkrat minout...
    • Tvy stary kolena bych chtel mit *2*
  • A to vše ve stylu Torchlight *7*
    • Tezko budou predelavat cely engine... A jak uz bylo receno v clanku - puvodni verze her ti nikdo nebere, staci jen Enhanced Edici ignorovat. Vsak jejim vydanim se svet nezbori i kdyby stala za pendrek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit