Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kratos je parádní až vyjde celá kolekce všech GOF na ps4 tak kupuji po dílech at kupuje kdo chce já bych dal repeté vše jako na ps3 *14* ale jako kusovku leda z bazaru *4*
    • Jack1947
      Alespon někdo trochu normální...
  • frag.ment
    Já proti remasterům nic nemám. Mám PS3 i PS4 a GOW 3 nemám, takže jestli na takovou hru budu mít chuť, určitě bych ji bral na PS4. Např. TLoU mám na PS3 a remaster na PS4 bych si nekoupil. Ale určitě je takových lidí hodně, kteří mají obě konzole a něco na PS3 nehráli (např. já si koupím 1 hru za měsíc nebo dva). A taky rostou další generace hráčů, pro které je PS4 (XboxOne) první konzole a předělávky si užijí.
  • tak tohle je pro me nejocekavanejsi hra roku na ps3 dohrano asi desetkrat
  • Treti dil je asi nejlepsi a nejzabavnejsi, na PS4 je podle pruzkumu vice nez 50% hracu, kteri nevlastnili PS3, proto ma takovy Remaster smysl a proto taky slusne vydelava, coz ukazal remaster TLOU.
    GoW4 je jiz ve vyvoji take a mel by smerovat na konec roku 2016.
    • Draken69CZ
      To přesně ukazuje jak PS4 nemá momentálně smysl pro člověka co vlastní PS3.
      • del0
        PS4 ale samozřejmě smysl má. Kvůli skvělým hrám jako The Order a remasteru TLoU ve "zbytečných" 60fps. *15*
  • Kdyby zremasterovali i 1 a 2 tak to chápu, to má smysl.. ale dělat remaster relativně nový hry co vypadá bezchybně?? Prostě easy money nic víc *10*
  • Kdyby radsi na pc :(
    • Vojta_Ilavsky
      Díky, nechci, jen ať si to pěkně nechaj, radši bych Darksiders 3. *14*
  • Dobrý tah, hodně lidí co má PS4 nemá PS3, postupně jim odroste nová generace a až tyto lidi budou mít díky remasterům (nebo jak to počeštit) v hlavě zažité známé značky, přijde pravý čas vydat další díl. Lidi co už dané hry hráli na old genu mohou hry ignorovat a počkat na pokračování a lidi co třeba začali hrát až se současnýma konzolema se alespoň trochu zaučí, než vyjde další díl.
    • Jack1947
      Spíž celkem zoufalý, nejsou exkluzivity nebo mají spoždění tak vydáme ohrané hry z loni a z celé série PS3 exkluzivit... achjo. *7*

      Nenutí kupovat/nemusíš si strč někam, to nikomu nepomáhá.
      • Spíš bych místo remcání vzal slovník čestiny, takto to vypadá, že jediný kdo je zpožděný, jsi ty sám :D *2*
      • ty budeš držkovat všude jacku. Očividně ti eště nedošlo, že tě nikdo hru kupovat nenutí.
        • Vojta_Ilavsky
          Samozřejmě že nenutí, ale ovlivňuje to herní trh, a to je to oč tu běží.
          • ovlivňuje to leda to, že firmy vydělají nějaký prachy a lidi co neměli old gen si budou moc zapařit předchozí díly a natěšit se na reaguléní pokračování.
            • Jack1947
              Prdlajz, ty to nechápeš no a co že neměli prostě je to jen jasný signál že se snaží vykompenzovat absenci nových her vydáním starých, to s těmi ofcemi je mimo nevím proč to sem cpeš a viděl bych to naopak... hádáš se ale meleš nesmysli jen abys sis obhájil že PS4 se start povedl... že je co hrát a tak dále. Minulá generace tohle neměla za potřebí a proč sakra mají lidi pořizovat konzoliu co nikdy neměli... jen se snaží protlačit konzoli všem a to je také špatně. Nemám nic proti tomu že vydají HD (remake) ale za plnou cenu jak novou hru? prostě si ujasni jaké jsou priority atp...

              Zbytečná debata s tebou, navícv se nemusíš starat jak si psal rodiče cvakají že np. Koupil by sis to samé s vlastních peněz znova. ? asi ne no, respkt pokud ano, tak nevím co si o tom myslet že marketing funguje. ( nepočítají se sběratelské a jiné vylučující se vzájemně účely).
            • vy chytrolíni se pořád chováte, jako kdyby každý majitel ps4 měl i ps3. Za pár let až dorostou další hráči, co si koupí ps4 už třeba nebude ps3 k sehnání a i oni chtějí mít šanci si předchozí díly GoW zahrát.
              BTW: pc ofce co konzoli nikdy ani neviděla a celé dny hraje jen moba p2w omalovánky ať se zdrží reakce.
              FYM
            • Neboj za chvili se budou delat vylepseni z HD na 4k :)
            • Tohle dává firmám signál, že lidi sežerou již jednou sežranou,strávenou a vysranou hru, stačí když je to lejno v HD. Pořád se brečí, že firmy nechtějí riskovat s novými nápady, ale možná to bude tím, že ani nemusí když hráči žádnou inovaci nechtějí a stačí jim pár let stará qte srajda v ejč dý pytcho!
  • Jak je to doopravdy? Jak PS4 tak XboxOne nejsou zpětně kompatibilní, takže pokračuje strategie vydávání remasteru úspěšných titulů. Fajn a co mají podle obou firem dělat hráči, kteří mají na svém účtu sbírku svých oblíbenych her, dlc, indie a arcade scény. Jak je možné, že to jde nejen na pc platformě, ale i na mobilech. Vymenite přístroj a účet se vším co jste si koupili vám zůstane, proc to nejde u konzoli?
    • Mne hry ze symbianu na novem mobilu prehrat nejdou. Navic mobily a pc funguji jinak, vyrabi je spousta spolecnosti a aby to fungovalo, musi byt aplikace od hw odstineny silnou a pomalou vrstvou software a ani u nich to nefunguje dokonale, protoze jednotlive verze toho software nejsou kompatibilni. Konzole maji jiny pristup, snazi se o efektivitu a te dosahuji jednotnym hw, cehoz tvurci her intenzivne vyuzivaji. Takze neprenosnost her na konzolich je dana uz samotnymi hrami, nikoliv konzoli. Tam kde je mozna kompatibilita, tam se ji sony nebrani, viz PSOne hry nebo hrani psp her na ps vite. Komu tento pristup nevyhovuje, at hraje na pc (a resi treba problem zavislosti her na distributorovi), spouste lidem co preferuji konzole to evidentne nevadi.
    • ta kompaktibilita mozna je, jak ukazaly třeba první modely PS3 ktere umely ps2 i ps1 hry. Nejvetsi problém je pak cena takového zarizeni. kdyby PS 4 umela i PS3 a PS2 hry zrejme by nestala 10 000 ale třeba 15 000. Emulace která je daleko levnejsi není 100% funkcni a hardwarove by to proste konzoli dost prodrazilo. Tohle je hlavni důvod..
      • Draken69CZ
        Neprodražil by to HW, ale to že by pak zpřístupnili na nové konzoli staré hry a tím by jim odpadli podobné kševty.
        • Jojo, presne, kvuli tomu nemame auta na vodu, odpadly by ksefty s ropou. :-)
        • Vis prd a jen meles nesmysly:) Hardware PS4 a PS3 je diametralne odlisny, na rozdil od pocitacu nebo mobilu které jedou porad vicemene na tom samem. kdyby Sony chtěla aby na PS4 fungovali PS3 hry musela by do PS4 namontovat aspoň zakladni hardware PS3, a jestli si myslis ze by to bylo zadarmo tak jsi blazen:)
          pro Sony je to co tvrdis ty v delsim casovem horizontu nevyhodne a nemaji nejmensi důvod to delat. Krasne prave ukazuje priklad prvních PS3 které zvladali PS2, ovšem cena byla skoro 20 000, jakmile odstranili kompaktinilitu z PS2 cena konzole klesla pomalu o 5000. Oni potrebuji prodávat novou konzoli a ne PS3 která zahruba tak za rok ztrati veškerou podporu prednich vyvojaru.
          tyhle hospodske kydy co vedes jsou fakt tak vhodne do te hospody po patem pivu..nic vic:)
          • Draken69CZ
            Neke fakt a jak moc odlišný? Ona cena PS3 byla silně dotovaná takže o kolik se ta cena hnula kvůli vyjmutí HW kompatibility a kolik to byl zásah Sony aby se prodávala nikdo nezjistí, nehledě že ty modely přišli o víc než HW kompatibilitu. Ps3 stojí cca 5 tis s marží a s nepotřebnýma věcma když by to osekali na kost tak by to museli za cca 2 tis nacpat do PS4. Jak jsem psal když se nechce... ale to si nechám do té hospody když říkáš že tam se o tom diskutuje. Jen drobnost si neodpustím, tady je vidět že lidi si raději koupí levnější věc než aby si připlatili za něco co má smysl.
            • Draken69CZ
              Třeba na czc.cz no nevím jestli to někde ukradli XD
            • pro drakena..jo..otocil jsem to..mas pravdu..je to jako prehravat VHS na BR prehravaci:)

              nevim, sehnat novou PS3 za 5000..mozna nejaky corky..to pak jo:)
            • Draken69CZ
              Tak to si sakra drahej, ne je to naopak je to jako přehrávat VHS na BD, já řeším proč nejdou hrát hry z PS3 na PS4 ne obráceně v tom bude ten problém že každej řešíme asi něco jiného.
              • Reakce na příspěvek:

                To je tak, když nečtu celou diskusi :-)
              • Reakce na příspěvek:

                Jednoduše. Architektura ps3 a ps4 je natolik odlišná a na sw emulaci nemá ps4 dost výkonu, takže by v ps4 musela být fyzicky malá ps3, tak jako tomu bylo u první ps3 60gb. Což by samozřejmě nebylo zadarmo. Řešením by mohlo být PS now, nicméně jak znám Sony, budou chtít, aby za ty hry, které už na ps3 vlastní, nechat znova zaplatit.
            • Doporucena cena PS3 je 6999 kc, vim to,protoze je prodavam. Samozrejme muze byt ze je někdo prodava pod cenou, ale bude spis výjimka. A hardware je odlisny je jak cerna a bila barva. PS 3 ma specialni Cell procesor vyvinuty jen a pouze pro tuhle konzoli a kupříkladu pamet je jakysi hybrid mezi klasickou operacni pameti a pameti graficke karty s primym pristupem k cell procesoru. Kdezto PS4 je vlastne prevleceny pocitac. Proste je to něco jako by ses pokousel prehrat blue ray disk na VHS rekorderu, pokouset se pusti PS3 hru na PS 4 hardwaru.
    • Jiná architektura oproti předchozí generaci...
      • Draken69CZ
        Když chceš najdeš si jak, když nechceš najdeš si důvod.
  • Krescz
    hell yea! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit