Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Foxtrot_cz
    Ale když já už se zamiloval do Max *9*
    *1*
    • Já muluju obě *14* každou pro něco jiného, ale také se těším na Rachel na ní jsem vážně zvědaví a bude to mít určitě i jinou pachuť hrát původní Lis po tomhle prequelu ( o dost deprimující )
    • https://youtu.be/6BeWRJzMVU8

Jj, mám to stejně :) Měsíc po dohrání jsem neměl na pc jiné wallpapery než z LIS
    • Bude tam i 4 episoda ale ta bude jenom zakoupení preoder bude to epizoda jménem sbohem a budeš tam hrát za málou Max
  • Chte nechte si pockam az vyjdou vsechny epizody, tak jako u prvniho dilu. Takovy emocni maraton se proste nesmi kouskovat.
  • Mám jen obavy z toho, že to dělá jiná parta, jinak by to byla bezva zpráva...
  • Tak, vzhledem k tomu, že je to od jiných lidí, tak z toho nijak výraznou radost nemám a spíš se těším na druhý díl. Taky je otázka, jak to bude s hratelností, když klíčová herní mechanika tehdy zřejmě ještě neexistovala (?).

Ale určitě to vyzkouším.
  • Tohle zkonzumuju za každou cenu. Natěšený jak 13 letá fanynka na Lunetic v roce 1999. *9*
  • Super doufal jsem v prequel. Jsem přesvědčen, že Blackwell je daleko hlubší a temnější místo než se na první pohled zdá. Bylo by paráda to nějak spojit s původním příběhem a tak nějak i doufám, že to na konci i tak bude. *14*
    PS nejvíc podezírám školníka *1*
  • Tahle hra mě neskutečně emocionálně zničila.. Nikdy jsem v žádné hře nebrečel, ale v téhle hře se to nedalo vůbec udržet, a tak jsem probrečel ~ 2,73% z příběhu.
    Je rozhodně škoda, že jsem tu hru hrál, protože byla úžasná a rád bych si jí zahrál jak předtím(bez spoilerů)... Takže mohu čekat jen na senilní věk. *15*
    Rozhodně se ale těším na to předkračování! *1*

Spoiler
    V této hře jsem si jinak uvědomil.. Že pokud bych byl holka, tak budu pořád na holky.. Jeb**t město! *16* *15*
    • Ke Spoileru
      .. Vlastně co jsem to napsal... Uvědomil... *1*
      Já to věděl pořád, ale tohle mě napevno utvrdilo! *1* *1*
  • Radkaa
    Jupí, těším se, ale taky trošku bojím...
  • Jack1947
    Toiik věcí je třeba objasnit...

Jo ahá tak to bude zase trochu o něčemn jiném hm...
  • Pokud by šlo jen o dokreslení charakteru Chloe pro větší plány s velkým příběhem, bylo by to parádní. Pokud jde ale o tu oznamovanou novou plnohodnotnou hru, budu jen se 3 díly zklamán...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit