Přejít na výpis diskuzí
V Life is Strange: Before the Storm se podíváme na život Chloe před původní hrou
12.6.2017 | Patrik Hajda
18 příspěvků
-
Ale když já už se zamiloval do Max *9*
*1* -
-
Já muluju obě *14* každou pro něco jiného, ale také se těším na Rachel na ní jsem vážně zvědaví a bude to mít určitě i jinou pachuť hrát původní Lis po tomhle prequelu ( o dost deprimující )
-
https://youtu.be/6BeWRJzMVU8
Jj, mám to stejně :) Měsíc po dohrání jsem neměl na pc jiné wallpapery než z LIS -
Bude tam i 4 episoda ale ta bude jenom zakoupení preoder bude to epizoda jménem sbohem a budeš tam hrát za málou Max
-
-
Chte nechte si pockam az vyjdou vsechny epizody, tak jako u prvniho dilu. Takovy emocni maraton se proste nesmi kouskovat.
-
Mám jen obavy z toho, že to dělá jiná parta, jinak by to byla bezva zpráva...
-
Tak, vzhledem k tomu, že je to od jiných lidí, tak z toho nijak výraznou radost nemám a spíš se těším na druhý díl. Taky je otázka, jak to bude s hratelností, když klíčová herní mechanika tehdy zřejmě ještě neexistovala (?).
Ale určitě to vyzkouším. -
Tohle zkonzumuju za každou cenu. Natěšený jak 13 letá fanynka na Lunetic v roce 1999. *9*
-
Super doufal jsem v prequel. Jsem přesvědčen, že Blackwell je daleko hlubší a temnější místo než se na první pohled zdá. Bylo by paráda to nějak spojit s původním příběhem a tak nějak i doufám, že to na konci i tak bude. *14*
PS nejvíc podezírám školníka *1* -
Tahle hra mě neskutečně emocionálně zničila.. Nikdy jsem v žádné hře nebrečel, ale v téhle hře se to nedalo vůbec udržet, a tak jsem probrečel ~ 2,73% z příběhu.
Je rozhodně škoda, že jsem tu hru hrál, protože byla úžasná a rád bych si jí zahrál jak předtím(bez spoilerů)... Takže mohu čekat jen na senilní věk. *15*
Rozhodně se ale těším na to předkračování! *1*
Spoiler
V této hře jsem si jinak uvědomil.. Že pokud bych byl holka, tak budu pořád na holky.. Jeb**t město! *16* *15* -
-
Ke Spoileru
.. Vlastně co jsem to napsal... Uvědomil... *1*
Já to věděl pořád, ale tohle mě napevno utvrdilo! *1* *1*
-
-
Jupí, těším se, ale taky trošku bojím...
-
Toiik věcí je třeba objasnit...
Jo ahá tak to bude zase trochu o něčemn jiném hm... -
Pokud by šlo jen o dokreslení charakteru Chloe pro větší plány s velkým příběhem, bylo by to parádní. Pokud jde ale o tu oznamovanou novou plnohodnotnou hru, budu jen se 3 díly zklamán...