Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluji tu hru...je škoda že jen 3 díly :-/....já se prostě nemůžu smířit s tím, že ta hra končí...ale i tak jsem rád, že bude další série, s postavami, které znám... já tuhle hru nemůžu opustit...musím si jí vždy za nějaký čas zahrát, protože ji fakt miluji...ten nápad,zpracování, postavy. prostředí, atmosféra...tvůrcům se to vážně povedlo...Děkuji za tak úžasnou hru a jsem rád že bude i tenhle pre-quel...z toho příběhu se dá vytěžit více než jen to, co bylo před...je tam hodně zajímavostí.... Vím že tuhle sérii dělá jiné studio, ale věřím, že je ten příběh vzal na tolik, že do toho dají vše, a bude to zase výborná série...původním tvůrcům z plného srdce DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!
  • Vzhľadom na koniec hry, mi prequel nedáva zmysel. Akurát na ryžovanie peňazí. Keď koniec ponúka dve tragédie, tak nemám veľkú chuť vracať sa pred to všetko, keď viem ako to dopadne a že sa nie je na čo tešiť.
  • Jak ja tu Chloe nenavidel v te hre... fakt mi lezla na nervy. Kdyz jsem si na konci mel vybrat mezi zachranou Chloe nebo mesta tak to pro me nebylo zadny rozhodovani, mel jsem uz davno jasno. Jinak samotna hra nebyla spatna, ale potom, co jsem odevsad slysel takovej hype, jak je to super, tak me to nakonec docela zklamalo.
    • taky názor. Naštěstí jich moc takových není. Chloe mě ze začátku taky štvala, ale nakonec jsem ji pochopil proč je právě taková jaká je. Nakonec jsem měl pocit , že Max doopravdy naučila žít. Do té doby byla jen malá rybička pozorující okolní svět z poza hrubého skla a to není málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit