-
Dohrát ME ságu a zemřít.
-
Chudáci, já se předtím než si hru zahraju předčtu návod atd. :D a vůbec mi to hru nekazí
-
Přiznám se, že jsem to při druhém hraní už řešil přidáním surovin v editor save. Pachtění za surovinami, hlavně element zero byl únavný.
-
Taky "nedořešené", ale já vždycky ze začátku nabral hodně surovin a potom jsem jen hledal anomálie na vedlejší mise. Pak už jsem vůbec nescanoval. :)
-
Docela sranda by byla, kdyby jeden z možných konců byl, že by Biotic god opravdu dostál svému slovu a zničil (nějakým nemožným způsobem při strašně malé pravděpodobnosti) Vesmír! *1* *1* Takový WTF, třeba jako achievement.
-
Nevim jak Biotic god :D ale Verner ano. je to v Q&A na game informeru
-
Zcela zásadní otázka ovšem zní? Bude ve trojce Biotic god a Conrad Verner? *1* *1*
-
to ja bych spis Turiany :) Jet s partou Drellu ve vytahu musi byt, jako stat v konzerve rybicek *1*
-
provar, pardon, aspoň jsem se ujistil :)
-
Já jsme taky rasistka, ale radši bych tu drelly než cigány :D
-
hm skoda mordin byl naprosty drsnak, aspon ze tam je jack
-
Tak ony to nejsou rasy, dokonce ani druhy, ale jine zivotni formy, naprosto nezavisle na Zemi.
-
Tak to já jsem rasista. Humans sovereign to all :-) Jak bolestivě jsem se musel rozhodnout mezi Ashly a Kaidanem, to bych raději obětoval všechny ostatní. Je prada že Garus mi k srdci přirostl také, spolu s Tali.
Jinak dle mě, autoři by mohli nechat pár hlavních postav umřít a obměnit je jinými... -
Mno v jednom tom ze scanu z časopisu, kde byly potvrzené postavy, byl i Thane. Snad neumře :(
-
Hehe, přesně tak. Ale jestli snad z nějakého tězce pochopitelného důvodu nebude Tali členem týmu, tak kupuju letenku a letím vypálit studio/a BioWare *1* *1*
-
Nemá být Thane smrtelně nemocný?
-
http://www.gameinformer.com/p/masseffect3.aspx < spousta videi o vyvoji mass effect serie a ME3. Nejsou tam prakticky zadne spoilery, ale je to velmi zajimave
-
Hlavně ať tam je Garrus a Thane, jsou to nejlepší postavy ME.
BTW Ashley jsem nikdy neměl rád, připadala mi neskutečně otravná. V ME 1 jsem ji vždycky nechal na lodi. -
Jacob bol ale dost jednoduchy a predvidatelny charakter.....taky scoutik....aj balit ho bolo treba pol hry.....a pritom moj[a] Shepardova bola poriadna buchta..... *2* *5*
-
to mna viac ako mako vytacalo to scanovanie planet....pravidelene som to vypinal prave pri tej cinnosti....dostaval som pri tom po veceroch mikrospanok za compom. *8*