Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Ano Mordin Solus jeho anglický dabing jsem jsi dost oblíbil :)
  • Vždyť o Legionovi bylo už jasně řečeno, že se v trojce objeví (i když není jisté jestli jako parťák nebo jen NPC) a ten doktor je Mordin Solus.
  • ales.smutny
    Tedy ale, že se objeví Legion jsme psali v našem prvním souhrnném preview, na které i přes kartu hry odkazuje tenhle článek ;)
    http://games.tiscali.cz/preview/vsechno-co-zatim-vime-o-mass-effect-3-55443
  • Ashley jako nová Spektra? To potěš pánbůh! *1* Jinak bych ještě bral i Kasumi, Zaeed mě nebral. A taky bych prosil opět příklon k realitě - to jak se v kosmickém vakuu někteří parťáci ve dvojce producírovali jen s kyslíkovou maskou nebylo moc důvěryhodné.
  • Já jsem stále velice rozhořčen tím, že nikde nebylo nic řečeno o postavě Legiona, která mi přišla asi nejzajímavější tím, čím je a může být zajímavě nahláškovaná když na to přijde :) kousek logiky se dycky hodí do chaosu ;)
    O Tali či Garrusovi by podle mě neměla být nikdy ani řeč, ti jsou povinností :)
    A musím říct, že bych hodně uvítal postavu toho doktora (nevzpomenu si na jméno), líbí se mi celkový koncept té rasy (rychle stárnou rychle umírají proto taky rychle mluví), byla radost se s nim bavit :)
  • Zaujímavé veľa ľudí nemusí Jack ,ale stále ju tam pchajú
  • Erien
    1) Zaeed nevím nesedl mi, taková divná postava.
    2) Proboha jenom né mako, ty vedlejší mise byly v jedničce tak v půlce hry už děsný, aspoň pro mě :). I když na tom měly podíl nakopírované místnosti.
  • D'oh! To byla reakce na Santy, ale nějak mě to kouslo, omlouvám se
  • Hehe, to doufám. :D A netušíš, jak to bude s Jacobem? Toho nigga bro' jsem žral. :D A nějak jsem si o něm ničeho nevšiml, ale možná jsem jen špatně koukal
  • MrSanta
    Tali v týmu bude. Takový sebevrazi nejsou ani BioWare ani EA *1*
  • 1) Zaeeda nemám, to je nějaké DLC, že? Ach jo :D
    2) Hej hej, to je mi uplně jedno, ale musím prostě říct, že hledání surovin v jedničce bylo hrozně nudné i s Makem, ale nebylo to tak duležité jako ve dvojce, tak se to tak nezdálo..Mako ať se vrátí jen v rámci nějakých pro to určených misích, jinak jsem rád za Scaner
    Já si přeji hlavně Tali do týmu, je to osobní <3
  • MrSanta
    Mini anketa *1*
    Jsme jedinej kdo si přeje aby se v ME3 vrátil Zaeed a ježdění v MAKO?
  • MrSanta
    Ale tak mohli ten nadpis napsat ve stylu Které staré parťáky potkáte v ME3. Já jsem na spoilery taky celkem háklivej a články o ME3 ani nerozklikávám. Že si ME3 koupím jsem věděl hned jak jsem dohrál ME2. Teď už jenom musím vydržet čekání.
    Tenhle spoilerík mi nevadí, stejně bylo jasné že tam Tali bude. Ale když se vykecá kdo tě ve hře bude čekat, tak kde je pak nějaké překvapení? A co když do názvu příště napíšou něco jiného, co třeba bude vadit tobě?
  • Amylee.Anderson
    Spoiler jak nikdy, to mi uplně zkazilo celou hru a vim, jak to skončí :(
  • Amylee.Anderson
    "Záhadný" ani "smrťáci" neni tak hrozné (smrťáci jsou na hraně :D) ale ty "autoři" fakt nechápu :D
  • Taky sem měl poprve par mrtvejch ale ono stačí koupit všechny vylepšení splnit všechny mise a je to.Pak teda ještě správě rozhodnout co kdo udělá ,ale to člověk ňák vydedukuje
  • Nejlepší by byl Batman :D
  • Ashley a Miranda hlavně, mé romance :) potom Garrus, Thane (nebo jeho syn, víme jak na tom Thane je), Wrex, Kasumi, Joker, EDI, Mordin, Samara (kam se hrabe Jack), Tali... tohle když budu mít v posádce tak bych byl asi nejraději.. :)
  • Poprvé mi zemřel sám nesmrtelný Shepard *1*
  • to rovnou zakaž veškeré novinky *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit