Přejít na výpis diskuzí
V MoH: Warfighter DLC se zúčastníte honu na bin Ládina
10.9.2012 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
američania alkaidu dôsledne zlikvidovali ? *1* tu sa teda dozvedáme veci ...
ako to bolo s Ládinovou smrťou/popravou/samovraždou/náhodným zabitím sa nedozvieme nikdy. Ale rôzne konšpiráčné teórie sú vyslovene smiešne, podľa mňa bol jednoducho zlikvidovaný, jeho zatknutie by rozpútalo lavínu teroristických akcií za jeho oslobodenie, samovražedných útokov, únosov a vyhli sa aj problémom okolo procesu na svojej pôde.
Jednoducho dali jasný signál, že ak sa niekdo rozhodne vraždiť, oni si ho nájdu a zabijú... bezohľadnu na to ako dĺho to potrvá a kde sa bude shchovávať, nič viac nič menej. -
Usama by bol 100krat uzitocnejsi zivy ako mrtvy, boh vie, ci ho vobec zabili, ked vieme, ake divadlo predviedli Americania pri Hussajnovi, ktore uz vyse polroka alebo roka, nepamatam presne, mali zadrzaneho a tajne vypocuvali a potom zinscenovali divadielko ako ho prave nasli..
Vieme, ako uctu k zivotom vojakov ma USA, ci u vlastnych, spojeneckych ci nepriatelskych, resp. celkovo k ludskych zivotom a medzinarodnym mierovym zmluvam, dohodam atd...Ked obchadzaju medzinarodne pravo a zadrziava ludi na svojich tajnych vojenskych zakladniach po celom svete len kvoli podozreniach s terorizmu bez akychkolvek obvineni s statusom nepriatelskeho bojovnika...Vieme, ako respektuju medzinarodne dohovory a zenevske konvencie, ked si vyhradzaju pre svojich vojakov imunitu pred Medz. sudom pre ludske prava voci vojnovym zlocincom...
A k panu Usamovi asi len tolko, USA malo tolko prilezitesti ho zabit, ze je az smiesne, ako dlho zil, dokonca bol jeden cas zadrzany aj v Saud. Arabii, ktora ho ponukala na vydanie do USA, ti napriek tomu, ze bol uz na ich zozname teroristov, povedali, ze nemaju on zaujem...A nechali ho ist...A takych skutocnych nahod, ako ho prenasledovali ich komanda a on vzdy usiel v poslednej chvili atd je az prilis vela a su trapne ako atentaty na Hitlera, kde 95%, z ktorych zazracne vyviazol zivy ci zlyhala rozbuska, tak boli nastrazene ako propaganda..
Pan Usama svojho casu, bol velky spojenec USA, financovany a vycviceny CIA, rovnako ako Hussajn, ktory dostal stamilionove pozicky v librach a dolarov od USA a VB na nakupy zbrani, aby mohol prepadnut IRan....Este, ked bol s USA a VB zadobre...Len svetove mocnosti neratali s tym, ze pan Usama ani Hussajn nebudu poslusne cierne kone navzdy. -
Rozumbradové...člověk se tu pobaví.
Organizace jako Al_kaida a prakticky každá fundamentalistická ozbrojená skupina zasluhuje vyhladit, už jen za to, že si dovolili zničit Budhovi sochy starý stovky let. Kulturní dědictví nemá cenu nějakýho poblázněnýho šullíka. Nehledě na to, že teroristický útoky se datujou už do 70-80 let. Afghánistán je jen špička ledovce
A Irák/Iran/Sev.Korea? Žádná země třetího světa by neměla disponovat jadernými/chemickými/biologickými zbraněmi, prefentivní likvidace je na místě -
Ony "pseudo výzkumy nacistické propagandy" ve skutečnosti položily základy moderní genetice...
-
Tak ten vrtulník jsem zrovna nemyslel. Mě spíš zajímá, jak to souvisí s tím, jestli Usáma byl nebo nabyl jen "nastrčená figurka", tudíž že existovala nějaká konspirace (židobolševické spiknutí, ilumináti, nový světový (ne)řád a já nevím co dalšího).
-
Tak to se pak omlouvám...
-
Z.Z.: "Vedle toho, primárním cílem mnoha náboženství bylo a je shrnout určité hodnoty a ty pak tradicí dále udržovat při životě. Dříve se totiž věřilo, že hodnoty nelze uchovat jinak než skrze nějakou náboženskou tradici." Tak to bych úplně neřekl. Náboženství se vztahuje k mnohem původnějším lidským otázkám: Co se to kolem mě děje? Proč se děje to, co se děje? Jaký je smysl života? Kdo mě stvořil? Existuje život po životě? Jak se to má se světem? Atd. atd. Tradice a náboženství mohou klidně stát odděleně a často to tak je.
Srovnávat náboženství a státní zřízení mi taky nepřijde úplně šťastné, ale v podstatě máš pravdu v tom, že v obou případech se vyskytuje soubor nějakých hodnot a z nich vyplývajících pravidel.
Osobně náboženství nesnáším a považuji ho za přežitek. Morálka, víra ve světový řád, případně víra ve stvořitele, se naprosto obejdou bez tisíce let starých žvástů o milosrdném Bohu, jeho synovi i o sličných pannách... -
Zase meleš hlouposti! Napsal jsem, že je v nich zakořeněná agresivita, neřekl jsem ale, že to mají zakořeněné od přírody...takže čteš víc, než píši... *3*
-
Takže lidské vlastnosti srovnáváš s barvou kůže či vzrůstem? A prostě to tak je? Máš to čím podložit? Odkazování na dějiny nevypovídá o ničem jiném než o vlivu kultury na vývoj jedince, nikoliv a vrozených dispozicích. Tvrdit o někom, že je agresivní, primitivní, chytrý atd. pouze v závislosti na jeho etnické příslušnosti, nemá daleko do výroků, které tvrdí, že je určité etnikum v něčem lepší/horší než jiné. Což nikdy nebylo přesvědčivě dokázáno a taková tvrzení se hodí maximálně do pseudo výzkumů nacistické propagandy... Tím samozřejmě netvrdím, že jsi nacista! Tím tvrdím jen to, že tvoje výroky jsou zjednodušené generalizování a to je kořenem pro budoucí žvásty o nadřazených rasách.
-
kriste boze a zas tematika a tote hnusne biele iranske/iracke budovy a stale nas tym budu vymyvat,narokom sa take hry robia lebo su akurat tam konflikty americke
-
já bych radši hon na Kájínka *13*
-
Rákosníček
-
Kamaráde, toho byly plný zprávy včetně fotografií trosek vrtulníku :-) http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/240680-cilem-bylo-bin-ladina-zabit-ne-ho-zajmout-potvrzuje-zdroj-ze-specialnich-sil.html - doporučuju především odstavec "V bin Ladinově úkrytu". Expendables hadra :-)
-
To by mě zajímalo, z jaké oficiální zprávy vycházíš. Vím o tom, že jeden člověk řekl na kameru, že se schovával za živý štít. Ještě ten den to bylo popřeno.
-
Demokracie není jen druh vlády.. nic není "jen".. prostuduj si k tomu něco. Intelekt na to nejspíše máš vhodný. *3*
-
V skoro všech hrách zabijíte ve jménu USA přitom USA je největší zlo si myslí že jsou nějací nadlidi nebo co *15* A vůbec jestli je to s Bin ládinem pravda dneska nevíš čemu věřit *15*
-
Nevěřím, nevěřím. Oficiální zpráva uváděla půlhodinovou přestřelku na přilehlym pozemku a tuhý boj přímo v objektu, který vyvrcholil dramatickou přestřelkou v ložnici, kde se Osama schovával za přítomnými ženami, které museli příslušníci elitních jednotek rovněž zastřelit. Black Hawk down v oblasti dvorku included!
-
Vulkánec nebo Goblin?
-
odpad. Chci zase držet estégéčko a kosit němčoury v plynový masce!
-
Tak oni ho neodpráskli chladnokrevně. Podle popisu vylezl z pokoje a jak byla tma, tak někdo vyhodnotil, že může být nebezpečný a sundal ho, aniž by věděl, kdo to je.
Nevěřím na konspirace. Al Kaida byla mocná organizace, ale Američani ji skutečně systematicky a důsledně zlikvidovali.