Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a samozřejmě Arabové nejsou o nic agresívnější než ostatní národy. *3*
  • Hm, zajímavý.
    1. Arabové i muslimové mezi sebou docela často válčili. Víra jim tedy nebránila stejně jako nikdy nebránila "křesťanům" v masových vraždách. Arabové expandovali mimo svá původní území ani ne tak kvůli víře jako kvůli prosté nutnosti dobývat nová území. Ve svých územích byli totiž docela dost limitováni. Jistě, víra byla také do jisté míry důvodem, ale asi tak jako byla víra důvodem pro expanzi křesťanských států.
    2. Arabové nerovná se muslinové a totéž platí i opačně. *3*
    3. Fundamentalisti se bojí tak maximálně o své postavení a moc. Jejich pravda je jen prostředkem, jak dosáhnout moci. Proč jsou tak agresívní? Důvodů je opravdu mnoho: stín kolonialismu, chudoba, dělení světa na velmoci a ty ostatní, islám (ten přímo vybízí k násilí proti nevěřícím), vnitřní situace a mocenské boje v jednotlivých regionech (právě boje mezi muslimy nezřídka muslimy radikalizuje) atd. atd.
    Islám a křesťanství jsou v samém základu špatné. Bohužel lidé jsou ještě na příliš primitivní úrovni na to, aby se vzdali svých iluzí. Hodnoty lze držet i bez "klasického" náboženství. *3*
  • cumpi3
    No jistě, to je extrém! Je hloupost si myslet, že každý je vrah a maniak, jak nám tvrdí média
  • Danny28
    Hon na vymyšlenou postavu...To je pěkné *15*
  • Magister_Peditum
    No, tak někdo by je asi chtěl rovnou vyhnat, podle těch mínusů. *15*
  • Pravdu díš. +1000
  • EA už neví co by dalo do své super nejlepší série CoD...fakt smekám..originální
  • Cahir
    Takže jestli jsem tě správně pochopil, tak ty tvrdíš, že existuje etnická skupina, která se vyznačuje větší vrozenou agresivitou než ostatní? Tohle nemá daleko do žvástů o nadřazených a podřadných rasách, příteli...
  • zlatej smejd z vesmiru...
  • Magister_Peditum
    Komu se omlouváš, vždyť máš stejné názory, jako většina zde. Ať se vykašlou na projevy islámského radikalismu a kukaj se začlenit do naší společnosti. To je celé. *15*
  • Podívej jsem muslim a tvůj koment mne potěšil ale k té diskotéce to jsou fanatici jako ten maniak který 6.6.2006 přestíral bombu v letadle.V káždém náboženství jsou fanatici.
    PS:Budhistům to přeji ti jsou mírumilovní
  • a taky se naucite jak se spravne zbavit dukazu
  • @Cumpi
    Podívej jsem muslim a tvůj koment mne potěšil ale k té diskotéce to jsou fanatici jako ten maniak který 6.6.2006 přestíral bombu v letadle.V káždém náboženství jsou fanatici.
    PS:Budhistům to přeji ti jsou mírumilovní
  • cumpi3
    A ještě k muslimům, kteří jsou tu poslední dobou číslo 1. ... Jejich náboženství je zajímavé, ale bohužel jsou to fundamentalisti, kteří se bojí o svou pravdu...a proč jsou tak agresivní?
    1) Jednak proto, že se bojí o svou pravdu 2) agresivita je v arabech prostě zakořeněná a když se všichni spojili pod Koránem, tak mezi sebou již válčit nemohli a byli nuceni svou agresi vybíjet jinak...ale i tak myslím, že ta agrese je někdy přejde...stejně tak jako přešla křesťanství :) koneckoncům, když bylo křesťanství stará jako teď Islám, tak to byla samá křížová výprava :) ... ale nechci je obhajovat, prostě jsem je rok studoval...co mě na nich štve je strašná netolerantnost, čímž myslím např. to, že když má muslim bydlet v Evropě, měl by se přizpůsobit a ne že zastřelí svou dceru, protože jde na diskotéku...co čeká, když to dítě nechá vyrůstat v evropské společnosti? ... já taky po nich nechci, aby si křesťané u nich stavěli kostely...
    A kdo má o islámu a křesťanství nějaké podvědomí, tak ví, že jsou si v mnohém podobné...
    a omlouvám se všem Antimuslimům a muslimům zde *7*
  • A je uz nam to tu zase zacina HYPE ! kupujete !
  • Asi to bude to fantasy RPG zasazene do sveta blizkeho vychodu...
  • no nekupto ne ?
  • cumpi3
    Hon na Bin Ládina? To z toho udělají pohádku? *1*
  • Ježiši zase tady bude doktor s těma kecama o Muslimech, ach jo.
  • dlc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit