Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm mozno to skusim. Uz som nehral asi pol roka. Mam nahranych 400h a taktiez sa pripajam k nazorom ze je to jedna z naj MP hier. Pre mna osobne za posledne 3 roky jedina mp hra ktora ma bavi. Az teraz ma zaujal konecne aj iny mp a to last of us na ps4.
  • Přesně tak úžasná hra!
  • wenceslaus
    Při záběru na interiér tanku jsem si nemohl nevzpomenout na WT a WoT... proč jsou v FPS lépe udělané tanky než ve hrách na ně zaměřených? Zrovna WT by si z RO mohl brát příklad (obou dílů)
  • Měla být původně reakce na ja_nic_nevim, ale popravdě, ptám s tak do pléna.
  • Hele už jsem dlouho nehrál, akorát, jak mi vždycky na steamu vyskakují aktualizace, tak mám chuť to pustit. Jenže problém je, že si vždycky vzpomenu, že mám původní RO2+RS docela vydřeněnou na kost. Myslíš, že po sérii nových updatů má ta hra co nabídnout?
  • Souhlasim, tohle a Insurgency(counter-strike pro velký kluky)
  • Mato1987
    Práve teraz je hra znova v obrovskej zľave na steame, tak šup šup, kupujte nech sú servery plné, títo vývojári a táto hra špeciálne si to určite zaslúži.
  • Musím přiznat že tohle je poslední střílečka kterou stále hraji a opravdu baví . Je sice pravda že hra není pro každého ale pro mě momentalně lepší titul tohoto ražení není .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit