Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli na každý planetě bude život, voda, zvířátka a rostliny, tak to pro mě dost zabíjí pocit z explorování
  • Myslím zjednodušený model, ovládání, a hratelnostní prvky jako je přelet a těžba. Působí to na mě jako, že tam všechno bude vše hned hotové. Že to bude spíše taková rychlá barevná show.
  • Vím, vím. Však na to čekám. *4*
  • Vojta_Ilavsky
    Jestli nepoznáš rozdíl mezi O a 0 tak se jdi léčit. :)
  • Spejs
    Nemožem si pomocť ale pripadá mi to ako 1st person náhľad do hry Spore.. to bol tiež zaujímavý koncept ale úplne zlyhal na nedostatku gameplay featur. Z NMS mám ten istý pocit. To že bude každá planéta vyzerať trochu inak ale v podstate bude rovnako prázdna ma neláka. Hádam prekvapia pretože niektoré mechaniky vyzerajú super.
  • A Space Engineers bude mít planety také, plně zničitelné. Takže už bude mít nakonec 3/3 *4*
  • walltar
    O tom žádná... každý má na to jak by měli hry vypadat vlastní názor.
  • walltar
    Tak planety co vím, jsou plánované pro Elite a pozdrželi je právě protože je chtějí udělat zajímavé. Tak to budeš mít dvě ze tří.
  • Asi myslel zjednodusene celkovo..letovy model, low poly modely atd. Vsetko posobi prilis easy narozdiel od Elite.
    Je tam toho vela, ale tak ako pri Elite aj tu to moze byt ten isty problem. Obrovska galaxia ale budes mat niekolko verzii stanic, lodi, zemskych povrchov a tie sa budu nejak random menit.
    Kazdopadne v takomto duchu by som si predstavoval v Elite planetary landings, obavam sa, ale ze to nebude zdaleka taketo(nemyslim graficky), alebo to bude za 2 roky:)
  • Zjednodušené Elite? Příjde mi, že v Elite je toho mnohem méně. Možná myslíš letový model, to pak jo.
  • Přesto to koupím. Koupil jsem Space Engineers i Elite a toto též. Chci podpořit autory. Líbí se mi, že vznikají podobné hry, i když mají daleko k dokonalosti.
  • Bral bych spojení tohodle, Space Engineers a Elite. Každá ta hra má něco, co mě zajímá, ale sami o sobě nejsou nicmoc. U každé cítím, že tam prostě něco chybí. Příběh od takových her vůbec nechci. Udělám si svůj.
  • JohnyTheZik
    Ja si zas myslim, ze kdyby to nemelo tuhle stylizaci (ktera mi zase naopak prijde fakt zajimava), tak by bylo nejaky prozkoumavani uplne o nicem (nebo resp. by nebylo tak zabavny)..

S vyjadrenyma obavama souhlasim, chtel jsem jen hodit do placu, ze zrovna ten vizual je fakt subjektivni a jak tu tak koukam, tak 100 lidi, 100 chuti plati u tyhle hry obzvlast.
  • Tie planety maju snad max 10km v priemere :D Nieco ako vo Freelancer alebo Evochron, skoda
  • fps videa nemá absolutně nic společnýho s fps hry.. *7*
  • delO
    *15* nenech se vysmát... Víš co je krádež? To že bych ti ukradl tvůj účet, takže se laskavě vzpamatuj trollíku *15*
  • del0
    Nahlášeno za kradení nicku.
  • Jak jsem se na tu hru těšil, tak jsem teď zklamaný. To video jsem ani nedokoukal jaká to byla nuda. Co se mi tam líbí tak je přistávání na planetě. Ani jsem to celé nedokoukal jaká to byla nuda.

Asi to bude takové pestrobarevné, hodně zjednodušené Elite.

Ale stále jim držím palcea ať to vychytají.
  • walltar
    No, já si nemyslím, že dnešní hry už budou rychle stárnout jako hry v době kdy vyšlo WoW... Pokrok v grafice se celkem zpomaluje, a další vylepšování už stojí strašně moc výkonu. Jak to je s wowkem a jeho grafikou soudit moc nemůžu, mě se z ní vždycky udělá špatně. *1*

Třeba původní Crisis i dneska pořád vypadá hratelně. A je to kolik 7 a půl roku? Elite si taky myslím bude i za 10 let vypadat pořád vcelku dobře.

Otázkou je, jestli přijde v brzké době nějaká revoluce na poli herní grafiky, pokud ne, tak dnešní realistická grafika bude vypadat dobře celkem dlouho.

Ono je to prostě rozhodnutí designu... já vím, že se mě nikdy nebudou takovéhle hry líbit, protože jsem zastánce realistické grafiky, ale to je vše co s tím třeba udělám.
  • Něco jako to Blood Dragon DLC do Far Cry 3?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit