Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Betu jsem nehrál, ale z toho co tu o tom píšete, my z toho vyplynulo Defiance v kulisách New Yorku. Škoda, pokud to tak je...
  • Já taky hrál betu a musel sem v DZ couvat před NPC která se oháněla baseballkou abych si stihnul ve zdraví přebít nebo vyměnit zbraň protože nepadla na hubu, přes to že sem do ní při CQB ze tří metrů nasypal celý zásobník. V tu chvíli sem na kempení a kropení ostatních agentů někde za rohem ani nepomyslel. Tolik k tvojí teorii.
  • Jack1947
    Jo ale kolik jich tu školu nemá že ale myslím že realita tady není úplně na místě.
  • Koukám že spolu budeme sedět v jedné lavici, ty si zase chyběl když se probíralo psaní háčků a čárek. *3*
  • Levelovanim by jste se pak mohli stat medikem nebo inzenyrem co ovlada ruzne drony a pod. Ve skutecnosti taky lekar musi mit skolu
  • Jack1947
    Echm ale víš že to není hra na vojáky vid? Bobe.
  • Ono by se to dalo udelat i tak aby tam byl progres a soucasne to bylo i realne. Treba by jste zacinali jen s pistoli, nebo ak a postupne by jste ziskavali vybavu jakou ma US vojak, nejlepsi vestu, pusku s kterou prostrelite i zed, ruzne futuristicke vychytavky a pod. Takovy vojak ma jasnou vyhodu, ale stejne ho muze zabit i otrhanej domorodec s pistoli.
    Jenze bavime se o Ubisoftu a hre tvrde zamerene na mainstream
  • ve wowku taky headshotem nikoho nezabiješ
  • Přidávám se:
    STEAM: defkorek a Uplay: jukyn20
  • Krescz
    budu věštec again: hra vyjde totálně zabugovaná a ořezaná o polovinu věcí, které ubi slíbil(watch dogs), lidi to přestanou hrát jakmile si uvědomí, že jedním headshotem prostě nikoho nesundají *11*
  • Jo no ta cenzura byla dost zbytečná, ale nepřekvapuje mě to
  • Pane jo ta cenzura dneska jede 5 příspěvků za minutu jen tak dál za chvíli bude celá diskuze prázdná *1*
  • Ne, to neni closed beta.
  • Pekný příspěvěk, ale mluvíš o skillu a chceš aby měli zbraně větší dmg...pak tedy bude v Dark Zone stačit najít si někde roch a AKčkem kropit ostatní agenty a kempovat....

Betu jsem hrál a pokud člověk dobře odešel protivníka, tak na jeden zásobník šlo ubrat klidně 3/4 života a zbytek dodělat granátem...Věř nebo ne, bylo vidět, kdo hru hraje 2h a kdo druhý den....Já osobně The Division koupím...hra o lootu s fajn prostředím a herními mechanismy....ale je to jen můj názor :)
  • No naštěstí občas vyjde i takováto hra. Doufám že mi vydrží alespoň do DS3 protože noví Xcom jsem sjel za 3 dny
  • Jack1947
    Tak pak je to ok ne ? máš partu podobně bláznivejch kámošů a můžete jít grindit do aleluja.
  • To je dobre. S tvou psanou cestinou viz "s disku" jsem rad, ze svuj volny cas venujes necemu jinemu (doufam ze to je prave skole).
  • No bavilo mě to u Destiny i Borderlands tak mě to bude bavit nejspíš i tady *15*
  • neni duvod se netesit nadale
  • nevím proč tomu všichni říkají Fallout, když je to Bethesda FPS 2.0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit