Přejít na výpis diskuzí
V otevřené betě si mohou za týden vyzkoušet The Division úplně všichni
10.2.2016 | Honza Konfršt
98 příspěvků
-
Každá AAA ano tedy pokud to není takoví propadák že to nikdo nehraje ani v den vydání
-
To nelítá na netu teď. Ubi je tím známé už od WatchDogs. Mimochodem myslím že minule jsem to tu připomínal i já.
-
K tomu konci mě z nových her napadá Elite (přidajíto tenhle rok), Star Citizen (nevím kdy). Z těch co vyšly tak třeba takový EVE mělo už před 10ti lety hodně detailní konfiguraci obličeje a nezapomenu na RainbowSix:Vegas (1,2?), kde si mohl člověk přidat celkem jednoduše na paňáca dokonce svůj gezicht (přes webkameru).
-
Fallout je tak škaredá hra až je dobrá *12*
-
Fallout 4 jako "Dobrá hra" made my day thx
-
Bacha není to střílečka ani tps hra ale MMMORPG, tam se to běžně pižlá např pěsti vs pistole/samopal a pěsti vyhrávají skoro vždy *2* *7*
-
Jako každá hra asi ne no... Ne tedy každá MMo hra ovšem.
-
Ubisoftu se stačí podívat na statistiky Steamu jaký HW je mezi hráči a podle toho upečou hru. Close beta mi běžela na Ultra a vypadala pěkně, mnohem víc mě trápila pitomá AI než vizuál.
Žádný vydavatel nepotřebuje další Crysis aby čekal než si hráči časem pořídí patřičný HW a hru si pak koupí za třetinu. Kvůli těm 5% uživatelů kteří mají highend se fakt nikdo vzrušovat nebude.
Prodeje Fallout 4 jsou jasným důkazem že dobrá grafika hru nedělá. *6* -
DLC: stejně jako každá AAA hra co vyšla za posledních šest let
-
Protoze na konzole takoveto hry vicemene nejsou. A ubisoft oc ma horsi hry o to ma vetsi hype ;)
-
Jestli chtějí urvat nějaké další preorder tak by měli u všech zbraní zvýšit damage o 30% nebo aspoň vypustit šedé a zelené a nechat hráče rovnou naskočit do modrých. The Division je případ kdy i do přestřelky má smysl jít s nožem (v tomto případě s baseballkou). *6*
-
pojď do mé náruče, maminka tě obejme a všechno bude dobré *4*
-
Tak to se prece vedelo, PR borci muzou vykladat co chteji, ale lidi maji oci. Tim je neomlouvam, tez se mi to nelibi, ale konzole vzdycky drzely graficke moznosti o 5 - 10 let v minulosti. Na PC mas aspon zajistene lepsi rozliseni a normalni pocet FPS, neboli z toho oci jako z konzoli. A moje PC upgradovane na zaklinace 2 mi jeste par let vydrzi bez nutnosti upgradu :)
-
Předpokládám, že místní komunita je už asi obeznámena kauzou co teď lítá na netu proč vypadá The Division jak vypadá. To víte jeden z vývojářů se na TSku rozpovídal při hraní bety: "PC verze ale musí být podobná jako na konzolích, nebylo by fér pokud by vypadala výrazně lépe." Toto je opravdu zm*dismus první třídy a nikdo mi tentokrát nemůže argumentovat tím, že konzole je lepší než PC. Ty "magické krabičky" pohřbějí všechno co můžou -> Ovládání, Grafiku, Koncepčnost...
-
I když mně spíše tohle pižlání většího levelu- flintou když vám dá jen třeba 2 rány pěstí/bejsbolkou odrazuje Clsdbetu jsem akorát prošvihl tak zkusím aspon tu open... aspon vím co za hru si nepořídím.
Navíc už ted mají nachystaná DLC ugh... *12* -
aha, díky. Znám to, ale ta zkratka mně nic neříkala...
-
nick?
-
Je dobry ze ze stedryho marketingovyho snazeni, jednomu brzo dojde, ze se ani v tomhle pripade nepujde proti tradici her tri–ackovyho rybniku. Forma opet zvitezi nad obsahem a co bylo Destiny pro rok 2015, bude Division roku 2016. Jen mam tuseni ze mechanika akce bude u Division o moc vic kulhat. Kdyz bude cas, tak se i pres to do bety podivam—na to sladky vizualno a UI design (mapa me bavi moc). Krome toho uz ani nevim, kdy jsem si naposledy mohl nakonfigurovat vlastni postavu. Na mysl mi neodbytne prichazi jen Mass Effecti "Laura Shepard" a muj hernim svetem krasne konfrontovanej Kahjiit z Elder Scrolls. Mnau.
-
Black Desert Online
-
Budu se opakovat, ale pokud někdo stejně jako já nemáte kamarády (na Uplay nebo Steamu *1* ) a chcete vyzkoušet i co-op tak si mě klidně přidejte *4*
EDIT: Mám to v popisu profilu, ale jinak je to:
Steam: Lukyz, Uplay: Lukyz-CZ, Origin: Lukyz88