Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kterou vyvojove drahou hru to nepostihlo? Jakmile je Sony a Microsoft partnerem neni jina cesta. Jejich diktat schvalovaciho procesu s pevnyma milestonama nejaky hw dimenze PC verzi nezajimaji. Navic za PC nikdo nelobuje a PC hraci ti projektovy investice nevrati, protoze je Steam vychovava k "nakupovani" za pakatel.

Ze je nefer vnadit vizualne opuletnim trailerem, jehoz graficky nastaveni parametru ve finalni PC verzi nenajdes je jasny. Pro podprahovy sdeleni—"tohle tvuj soucasnej HW neutahne, aby sis hru uzil v prezentovany kvalite, budes muset zainvestovat" neni ospravelneni. Kdo ale umi do tri napocitat a jeho pocitacove nejnarocnejsi aktivitou je hrani her, ten si prece nikdy nekoupi HW daleko nad soucasnou konzolovou generaci. Radove drazsi zarizeni ti v tomhle smeru navic nenabidne nic nez 4K, 250FPS a hyper–super–surreal–hair. A to snad nikomu, kdo svede do tech tri napocitat, nemuze pripadat adekvatni.

Dalsi vec je herni novinarina, ktera je porad vic herni nez novinarina. Cist o konkretni hre clanky mesice a mesice po vydani, kde v jejich zahlavi rotujou stale ty stejny oficialni a ve photoshopu malovany "screenshoty" misto datu adekvatnich, tudiz jiz dostupnych, ze hry vytipanych screenshotu, je veci co by mohla v diskuzich hernich webu zaznivat casteji. Nebo alespon obcas ☻
  • prave proto kupuju kazdy rok nekolik konzoli, abych zvedal prodeje. Ty konzole hned vyhazuju, ale Ubisoft pak vidi lepsi prodeje konzoli a orezava PC verzi, aby to mohli vydat i na konzole. Pak se tu na diskuzi smeju PCckarum, kteri breci kvuli tomu, ze konzole brzdi rozvoj her.
  • Kopec titulu te necha piplat se s postavickou, jenze je to pak ve hre dost jedno. Moje stejskani miri spis k tomu (ne)reflektovani hracem vypimpeny postavicky, nemoznosti hrat ji urcitym zpusobem/profilem chovani. A to pak exponovat do deje. Pribehove Shepard i Khajiit jsou myslim dobrym prikladem toho, ze to jde.

Hadam, ze stary hry v tom byly mockrat obratnejsi (?) Nehral jsem, byt nekdy se chystam napr. na KOTOR a Vampire The Masquerade Bloodlines. Cely tema mi vlastne pripomnel cerstve dohranej prvni Fallout.

Elite i Star Citizen mam v hledacku, jenze muj HW rika ne. I EVE mam v hledacku (v nem jsem dokonce stravil nekolik hodin), jenze tam je proti zase kalendar.
  • Chces take nieco? tak si zahraj WoT to je cisto o skille o nicom inom, tam sa grinduju skilly posadky cisto na ziskanych exp z bitvy cize exp zo zabitych hracov
  • Jack1947
    Jen to řekni naplnou hubu, je to grind... *7*
  • fallout 4 to je ten preskynovanej scifi apocalypse skyrim co?
  • No mě se spis nelibý že je nezničitelné a do klasického MMO to má taky sakra daleko je to coop a žánr nevím jak nazvat snad Hunter gear hra
  • No mě se spis nelibý že je nezničitelné
  • Jack1947
    Psali o tom na Bonuswebu - u té věty " Aby pc neomezovalo graficky konzole nebo jak" jsem se málem zakuckal. *1*
  • Jack1947
    Oni to prezentovali od začátku jako spíše klasické MMO jen postapokalyptickém NYC... takže výhrady k (ne)krytí nejsou nasnadě...
  • Mužu tě ubezpečit že já bych se k AK-47 lvl 50 nikdy nedopracoval protože by mezitím šla hra s disku. Na podobné disciplíny nehodlám plýtvat svým volným časem.
  • Pokud to zase není odněkud cucané z prstu nějakými amatérskými populisty, dotyčný "vývojář" musí být spíše tak trochu deb*0, který by měl jít od her jít pryč. Že by se The division měl na konzolích vyjímat tak, jak bylo ukázáno na E3, opravdu nikdo neočekával a že se velmi ne překvapivě (viz dobře vystihnuto mijuniorem) nebudou dočkávat něčeho tak mimořádného jako na E3 i jednotliví uživatelé PC verzí se svými nemašinami z neNasa bylo snad logickým vyústěním. Že se však opětovně přehazuje vývojářská imbecilita a neschopnost, tykající si s ještě imbecilnějšími požadavkami a uvažováním vedení, na další platformy tak směšným argumentem o "férovosti" je už trochu moc. Třebaže na něco podobného určitě rádi uslyší takoví "odborníci" jako tady kolega Dex.

Pravdou spíše bude, že si ušetřili práci a ušetřili práci i lidem, kteří si na hru nebudou muset schánět nový stroj jen proto, že se tam nelesknou tak úplně realisticky a nematně silnice.
  • Ne jen říkám že je dnes DLC systém naprostý standard. Na Division se samozřejmě těším ale mam pár výhrad například ke krytí.
  • Jack1947
    Moje řeč, naposled sem si nutil do FC4 a to jsem ani nedohrál F4 zase bude hra ještě na dýl a nevím jestli jí vůbec dopařím možná z nudy.
  • Kvuli přsně tomuhle nemám rád MMORPG a nikdo nepřišel s ničím lepším. AK47 pro postavu LVL8 = dmg 50. AK47 propostavu lvl20= dmg 250, AK47 pro postavu lvl50 = dmg 15000. A model se vesele recykluje, jenom se mění barvičky (nebo jenom barva nápisu). Mám rád hry kde je to spíš o skillu hráče samotného než o equipu, případně o týmové spolupráci. Prostě hry které stojí na tom jak hru umíš a né jak dlouho jí hraješ.
  • To nic nemění na faktu že dost lidí to s.re a zvažují zda to hry vůbec jít. Tím spíš že nezabíjíme emzáky ani žádnou jinou fantazy havět ale lidi s masa a kostí.
  • Fallout 4 tak hodně není Fallout až je mi z něho zle *6*
  • Jack1947
    Division je propadák ? nebo kam tím míříš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit