Přejít na výpis diskuzí
V posledním DLC do Dragon Age: Inquisition se prý postavíte Qunarijcům
24.6.2015 | Adam Homola
58 příspěvků
-
Lutujem 45 euro, ktore som dal za tuto hru. Pribeh je super ale to je tak vsetko gameplay a questy su nuda ako vo WoWku.
-
Jenomže chudák zaklínač vyšel ve stejném roce jako Bloodborne, což je rpg oplývající všemi prvky(čti: dobrou hratelností,dobrým game designem, výborným level designem, vyprávěním využívajícím potenciálu videoher, zajímavým příběhem, Lovecraftem a především základními prvky role-playingu), ve kterých zaklínač stojí za polskou klobásu. Navíc tam nejsou zku*vení pol*ci. Jediným problémem Bloodborne je to, že je pouze pro druhou nejhorší platformu této generace.
-
Ne.
Navíc to není jediná slabina. RPG = příběh a hrdina. Zde tomu nevěříš nic a děláš generické questy ale to asi znáš. Také svět je mrtvý. NPC stojí a čumí. -
Jasně, lidé tam skáčou na šutru a dělají další podobné skvělé questy :D Nedávno bylo DLC s nějakými zvířaty nebo co. Nebo to bylo oznámené nevím, ale chtějí za to prachy.
-
W:3 > dlouho nic -> DA:I (dejme tomu) > Ostatní RPG 2014 *3*
-
Witchera právě hraju (na Pochod smrti obtížnost), právě se chystám opustit Velen a jít do Novigradu, tj. vyřešil jsem krvavého barona a čarodějnice, mám lvl 12.
Je to skvělá hra, ten svět je fakt obrovský, krásná grafika, souboje dobré. Ale tak nějak tomu něco chybí. Asi jsem čekal o něco víc. Ty vedlejší questy mě moc nebaví. Je tu plno repetivitního - vymlať bandity, ulov tady tu nebo onu příšeru, znič hnízdo příšer. Je tam docela málo typů monster.
Můj dojem třeba je, že Witcher 1 mně bavil o něco víc. Ten svět byl sice mnohem menší, ale mělo to lepší atmosféru - třeba ty užasné questy s tím detektivem, velitel stráží vlkodlak Vincent, kalba u Marigolda atd. To prostředí tam bylo variabilnější. Ten Velen je graficky na jedno brdo. A navíc je ta hra moc lehká, a to i na tu nejtěžší obtížnost. (jakmile člověk pochopí systém a najde si věci co fungují). Asi si to zaslouží titul hry roku, ale nedostane se to asi ani do mé soukromé TOP10. Myslím si že Gothic 2 byl svým způsobem promakanější (svět menší, ale detailnější, postavy žily svým životem, někde bydlely, někde pracovaly atd. Ve Witcherovi stojí na místě).
A pokud jde o DA, tak budu asi jeden z mála lidí tady, kteří si možná myslí, že DA2 bylo lepší než DA1 - mělo rozhodně hlubší a zajímavější zápletku, i když mělo spoustu chyb (repetivitní dungeony) -
Doufám, že to nebude jako poslední DLC, kde byla jen jedna mapa (to mě zase až tak moc nevadilo), po které když se užil fast travel tak hra padala (vícekrát, než během kampaně).
-
bude už někdy ta čeština?
-
Opravdu vylepšili to ovládání ? Jdou postavy ovládat pouze myší v normálním režimu ? Je tactical view už více použitelný ? Když kliknu na nepřítele, doběhne tam postava a zaútočí na nepřítele nebo pouze udělá útok naprázdno ? Nebo jinak, je to ovládání už aspoň stejné jako ve dvojce ?
-
Witcher je bezesporu lepší, ale nenech se odradit. Inquisition je výborná hra, kterou stojí za to si zahrát. Jedinou slabinou je pro mne ovládání, ale to už řadou patchů vylepšili.
-
DA:I je velmi kvalitní hra, jen když se to porovná se Zaklínačem 3 tak to nevypadá tak dobře, ale hra jako byl Zaklínač 3 se povede taky jednou za 5-10 let.
-
W:3 > DA:I > Ostatní RPG 2014
-
na DA:I jsem zvědav, zatím jsem hrál jen Witchera. Když tady čtu ty negativní komenty, tak už jsem se naučil, že se na to nedá ohlížet. Stejně negativní reakce vzbuzoval DA2, tak jsem hraní odkládal, a když jsem si to pak sám zahrál, tak jsem byl velmi mile překvapen, byla to nejlepší hra co jsem hrál v roce 2014.
-
Nezájem :-P
DA:I sem dohraval jenom ze setrvacnosti a uz nikdy vic! -
Holt asi nebylo z čeho vybírat :D
-
težko, Witcher 3 je ve všech směrech lepší hra
-
On to ještě někdo hraje???
-
Stále nechápu tu výhru RPG roku 2014 *1*