Přejít na výpis diskuzí
V posledním Mass Effect 3 DLC potkáte známé z jedničky i dvojky
21.2.2013 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Tak lidi nevím ale mě tohle DLC nějak nesedí. Hoří-li vám domovská planeta, tak se patrně nebudete zaobírat zařizováním fungl nového bytu na Citadele, zabíjením času v kasinech a po nálévnách. I to proti Shepardovi namířené spiknutí zní trochu druhořadě, zvláště když už jedno velké spiknutí má Citadela za sebou a Obří olihně už čekají za humny....
Na druhé straně mise z Wrexem *7* -
-
Nejvtipnejsi je, kdyz po vydani ME3 hraci opravnene poukazovali na to, jak je vsechno uspechane a jaksi nedodelane (zejmena totalne odlfakle vedlejsi mise), tak odpoved byla, ze je prece galakticka valka a musi se spechat. A co dostaneme nakonec? Rekreacni palubu, kde se muzeme flakat. A proc se vubec o neco snazit na Citadele, kdyz tam na konci stejne vsichni zhebnou? Opravdu logika. I kdyz u Bioware uz mne nic neprekvapi. Ale kdyz se jim za 15 dolaru prodavala Omega, jiste si Biodroni koupi i tuhle zbytecnost.
-
Přesně. Když se původnímu ME3 vyčítala uspěchanost děje, tak Casey Hudson argumentoval, že je přece válka, Reapeři likvidujou galaxii a není čas se někde zbytečně zdržovat. A teď nám tady hodí DLC s kasinama a popíjením s přáteli.
Jinak mi to DLC přijde zajímavé a jednou si ho zahraju, ale popíjet s Wrexem a spol. bych chtěl až po porážce Reaperů... -
-
Máš pravdu. Moc rád bych věřil, že chtějí fanouškům vyhovět, ale po zkušenostech z vývoje ME3 a dalšího humbuku tomu prostě nevěřím. Tohle DLC by se krásně hodilo po válce s Reapery, ale to by to muselo rozumě skončit.
-
-
-
Mno vidim to tak ze az to vyjde tak si zahraju pekne vsechny tri dily se vsemi DLC najednou, pekne komplet zazitek se vsim vsudy:-)
-
-
O tom sem premejslel ... kdysi, kdyz to jeste vypadalo, ze prubeh bude mit vliv na zakonceni pribehu. Rikal sem si ...ted budes hrat za kladase ... pak si vyzkousis jak to skonci za nejhorsiho zaporaka ... hmmm, proc bych to delal??? Staci posledni load, a vybrat si jestli doleva, doprava nebo rovne ... lol.
Lituju naivisty, kteri si presne kvuli tomu tu hru i rozehrali v nekolika variantach, aby se dostali ke vsem slibovanym zakoncenim ... -
Já teď právě začala s jedničkou, sice šteluju neustále mod pro lepší textury, ale zahraju si to zas celý :)
-
To jsem taky chtěl ale nespustil jsem ME1 pořád to vypisovalo chybu. :(
-
-
Bylo na čase...
-
Uvědomuji si že je to dětinské, ale stále cítím na jazyku tu pachuť toho konce a prostě ne. Shepard je mrtvý a tím i je pro mě mrtvá i tato hra. (+15 dolarů (300,-) za 2 hodiny hraní, mě furt připadá přemrštěné)
-
-
tak jestli ti jde jen o tohle tak si mohl zvolit cervenej konec xD a Shepard by prezil
-
-
Že bych se snížil k tomu a koupil si dlc, za které se platí??To uvidím podle recenze.
-
Tak něco takového si necham líbit :))
-
A bude mít kolem 4 GB...
-
-
A hodnocení kolem 4/10...
-
-
Doufám, že ne, podle prvních informací to tak nevypadá, ale je fakt, že Omega taky vypadala před vydáním líp než při hraní...
-
-
-
Souhlas s tebou a Viktor_H. Jednička je poměrně hardcore ve smyslu celkového zvuku soundtracku -- mix synťáků a la Vangelis zamíchaných do orchestrálního zvuku je svým způsobem jedinečný, ale doteď si nejsem jist, jak moc se mi ten soundtrack jako celek líbí. Navíc to oficiální CD obsahuje strašné kvantum skladeb, ale velká část je kratší než dvě minuty, čímž to album působí celkově takovým rozbitým dojmem.
Soundtrack dvojky je možná celkově o něco kompaktnější a konzistentnější, ale dělalo na něm strašně moc lidí najednou, takže každý track zní sice trochu jinak, ale celkově mi to album přijde v podstatě "na jedno brdo" -- takové bez výraznějšího nápadu (snad vyjma výše zmíněné "Suicide Mission" a pár dalších tracků jako "Reflections" a "Illusive Man"). Tracky k misím jednotlivých postav jsou v podstatě všechny navzájem zaměnitelné. Bohužel...
Zato ale soundtrack ke trojce je vážně jednoznačně nejlepší. Je "bombastický" co do mohutnosti zvuku, pestrý co do témat a především jsou z něj cítit emoce. Prostě ta hudba není jen prázdná výplňovka. Je ale pravda, že bez znalosti příběhu ten soundtrack až tak neohromí (což mám na sobě vyzkoušené). Ale poslouchám ho strašně rád a některé tracky mi při správně melancholické náladě skoro lámou srdce. *4*
Každopádně všem fanouškům hudby z trilogie Mass Effect doporučuju shlídnout třídílnou (na každou hru jeden díl) sérii dokumentů s názvem "Composing Mass Effect" od GameTrailers, kde téměř všichni skladatelé, kteří se na těch soundtracích podíleli, probírají a popisují svůj přístup k tvorbě. Je to moc zajímavé slyšet. *5*
Ještě co se hudby týče, doufám, že s tím DLC přijde další super-duper launch trailer, ideálně opět s hudbou od Two Steps From Hell. *1* Tentokrát třeba For The Win -- vzhledem k tématu příběhu Mass Effect 3 poměrně trefný název. *4* -
-
Sorry, post výše patří pod příspěvek vZeč-e. *7*
-
-
Dejte mi tam Zaeeda a jdu do toho, pokud ho teda stihl Sachs nadabovat, před jeho odchodem. *13*
-
-
Podle mě nejlepší postava ME.
-
-
Přesně, on a Jack mi ve trojce nejvíc chyběli.
-
-
Ja ve trojce Jack(i?) mel, pokud ti prezila dvojiku tak ji potkas nekde v
nejake skole pro biotiky... -
-
vim ale bylo to myšlený jako, volitelný parťáky na mise.. 5ti minutovej pokec s každym, nic extra
-
Jack i Zaeed v ME3 jsou, ale samozřejmě jen pokud ti ve dvojce nezemřeli *15*
-
-
ale jsou tam maximalne tak 10 min oproti ostatnim postavam
-
-
-
-
-
-
Jsem rád, že existuje wareZ.. Promín BioWare, ale EA má už peněz dost :)
-
-
A to je duvod proc krast? Kdyz s jejich politikou nesouhlasis, nebo se ti nelibi co delaji s hrama, tak jejich hry nekupuj a nehraj.
Takhle ses akorat voda na to jejich blaboleni o piratstvi. -
-
Hm, kdyz ti nekdo proda krumpac bez nasady, tak budes taky psat podobne? Jako ze kdyz se ti to nelibi, tak si tu nasadu zvlast nekupuj a vyhrab si tu diru rukama? ...
Pripadne bych ti moh prodat auto ... bez kol, motoru ... to vyjde jako DLC ... muzes si to prikoupit... -
Promiň ale zrovna u těchto DLC, které mají jen od zákazníků vysát víc a víc peněz, mi to je šuma fuk. A just si to stáhnu!
-
Tohle bych mozna akceptoval jako argument pri vlastni hre, ne vsak pri DLC. Kdyz je nekdo tak nenazrany, ze vyrizne ze hry hlavni postavu a proda ji v den vydani hry za dalsich 10 babek, tak si nezaslouzi ani cent/halir za ostatni DLC.
-
-
"...ale EA má už peněz dost" - Vždyť jsou ve ztrátě! *1*
-