Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm tak tedy naposled... jsem zvědavej jak se budu cítit. Dočkal jsem se posledního DLC a ikdyž nejsem fanoušek téhle politiky, tak už ty příběhový DLC co mi chybí koupim a dorazim (Leviathan, Omega a teď Citadela), protože jsem do tohohle univerza dal nemálo peněz a investoval i nemálo času *4*
    Ikdyž určitě zbyde ta hořká pachuť pitomýho konce, tak se na tohle DLC hrozně těšim. Urdnot Wrex je muj nejmilejší a nejoblíbenější parťák z celé trilogie. Jasně Ashley je kost (nechal jsem ale přežít Kaidana *1* ) s Liarou chodim už od prvního dílu a Garrus je správnej týpek, tak mi tenhle kroganskej týpek, nájemný žoldák a zachránce kroganského národa, přirostl k srdci.
    Těšim se na jeho hlášky, popichování s Garrusem, Shepardem a vůbec se všema, jeho ironický hlášky ohledně genofágu a nenávisti vůči kroganům a tak dále a tak dále.
    Joo hodně jsem toho s Mass Effectem zažil a tak mu aspoň to "úplný" dohrání dlužim. Ale pak už ode mne EA neuvidí ani korunu navíc!!!
    • Hrozně mě mrzelo, že byl Urdnot ve dvojce "nehratelnej" a jenom vedlejší postava, což byl vlastně i ve 3. Tam šel se mnou aspoň do nějaké akce *4*
      Jestli to půjde, tak projdu tohle DLC hlavně s Wrexem!
  • Dycky rád zavzpomínám na staré známé :)

je to mnou nebo je na silné většině obrázků Ashley? chudák Kaidan, ten měl možná jeden obrázek a jeden záběr ve videu :(
  • Inquisitor
    Sakra já to snad nikdy nedohraju, už to mám půl roku rozehraný :)
    • Taky uz jsem pul roku nehnul se SP casti (zapinam MP), a to mi zbyva uz jen finalni bitva na Zemi - zvazuji, ze nejdrive si hodim HEMEM (jo, jsem zastancem mit tu moznost uhrat to na dobry konec;). Pak, az bude tohle finalni DLC venku, tak to sjedu komplet vcetne Leviathana a Omega, co me v SP take minulo a sjedu zbytek koncu.
  • Tak emotivní jo ? No to jsem zvědav koho mi Bioware zabije tentokrát *10*
  • Ja neviem asi som iny, ale aj ked viem ako skoncil ME, aj tak ma to bavi hrat. Tiez viem ako skoncil Gladiator a bavi ma pozret si ho znovu. Kazda hra nejak skonci.. a to ste kazdu hrali len 1x? Len dake sa mi toto DLC zda predrazene. Po Omege som skepticky
    • Gladiator skonci presne v souladu s tim, jakym smerem se cely pribeh ubira. Kdyby hlavni hrdina hned na zacatku zapich imperatorova syna, tak by ti prislo normalni, ze se snim nakonec sejde v arene? A presne tohle je ME.
    • Podival by ses znovu nebo si znovu precetl trilogii Pana prstenu, kdyby koncila takto?

http://i.imgur.com/RsAUv.jpg

Vsadim se, ze ne. A ano, predstav si, ze vetsina lidi spatne hry, nebo hry, co je nezaujaly hraji jen 1x. A dokonce jsou taci, co je treba ani nedohraji. To je prekvapko, co?
      • Ja zase nechapu, proc vsichni z toho delaji takovou tragedii.
      • vlastik.plaminek
        Koncem Pána Prstenů bych se moc neoháněl, ten byl sice logický, ale naprosto jasný od první scény.
  • Nějak si nemůžu vzpomenout kdo mi chybí z jedničky a dvojky jenž jsem postrádal ve trojce.
    • No nemusí ti chybět nikdo, ale budou nějak pokračovat romance.
      • Trisska
        Joo to sem viděla, romance jak z mexický telenovely... *7* Tohle si ráda nechám ujít a radějc si užiju opravdovou romanci!
        • Víš, ono by možná stačilo trochu polevit z toho povýšeneckého tónu, kterým pepříš většinu svých příspěvků tady v diskusi. Nic proti skutečným romancím, ale nemusíš tady dávat neustále na odiv, jak máš celý Mass Effect na háku. Je tu pořád dost lidí (a já se k nim řadím), kteří mají svět Mass Effect a postavy v něm rádi, a takoví lidé tvůj shazovačný postoj jaksi neocení. Pokud v tom hodláš pokračovat, nediv se, že tě budou nazývat trollem.

Pokud tě Mass Effect 3 nebavil, nemusíš to tu každému cpát.
          • Trisska
            Officer Crabtree - Hele, tady jde spíš o to, že když mám na nějakou věc opačnej názor, tak mě automaticky nazvou trolem a je to vyřešený! Než aby mě přesvědčili o opaku nějakým argumentem třeba... Sem fakt netušila, že moje příspěvky působěj povýšeně... Prostě píšu co si myslím, ale jo zkusím na tom zapracovat! A který postavy máš z Mass Effectu nejradějc?
            • Nope, tady spíš nikoho nezajímá, že si užíváš skutečný romance. Většina z nás to dělá. Akorát tím otravuješ.
            • Na vyjádření názoru máš zcela jistě právo, ať je jakýkoliv. Za to ti určitě hlavu nikdo trhat nebude. Ale nemá moc smysl čekat pádnou argumentaci od ostatních, když ty sama jsi zatím moc nepředvedla.

Co se mých nejoblíbenějších postav týče, asi bych jmenoval Liaru, Tali, EDI a Kelly Chambers. Všechno jsou to dobrosrdečné postavy, byť místy možná trochu naivní. *4*
        • Viktor_H
          Trole jdi už pryč.
          • Robotron3
            Tak ho nechte. Mě už přesvědčil, že je rozdvojená osobnost a myslí to vážně :)
          • Trisska
            *8* Jako... proč mě urážíš?? Tvý příspěvky si čtu celkem ráda a myslela sem, že si v pohodě... *9*
            • Kozy
              Ale no tak..
  • TheGGG
    Dost emotivní je číst některé zdejší příspěvky, věčí porci emocí už nepotřebuji
  • rhaegar
    Soap opera ME se vrací. Co pak hoši z Bioware tentokrát vykradou?
    • Magister_Peditum
      Tak mě napadlo, ještě se tam neobjevilo nic z Warhammeru 40k.
      • Viktor_H
        Orka se sekerou a kulometem jsem tam zatím nepotkal...
  • Na BioWare Social Network je jeden zavrety thread, jeho nazov bol The lies we were fed a bol zamknuty as pred rokom s slovami Chrisa Priestlyho: These are not lies... doteraz ma nepresvedcil ze to neboli lzi, prave naopak BioWare klamal viac a viac...

pred vydanim EC DLC - BioWare: EC nebude obsahovat novy koniec a nebude menit konice, bude iba vysvetlovat na aktualnych koncoch.

po vydani EC DLC - Meni konce a pridava jeden navyse... *12*
  • Trisska
    Já že už makaj na čtverce a oni kujou zas další nádstavec pro vyždímanou trojku??? Už mi to přinde víc jak trapný... *7*
    • Viktor_H
      Na čtyřce se dělá, ale hlavně v Montrealu.
    • smajdal
      Poptávka si to žádá, nic nového...oživení Ježíše Krista bylo taky jen takové malé DLC.
      • Trisska
        Ona je po tom fakt ještě poptávka, jo? To sem teda fakticky netušila... *7*
        Tak já už mlčím, užijte si to! *3*
        • A krom toho se těším na další launch trailer okořeněný skladbou od Two Steps From Hell. *2* *5*
        • Já sice součástí poptávky nejsem, jelikož Shepardův příběh pro mě skončil, ale zcela klidně a rád se do Mass Effect univerza vrátím. Tohle DLC si určitě zahraju, ale předtím poputují moje peníze jinam. Shepard bude muset nějakou chvíli počkat.
        • jasne ze se najdou osobne se tesim
        • smajdal
          Na mě se nedívej, já nehrál ke trojce ani jedno *6* (ale evidentně je)
    • Trisska
      Skoro trapnější než zdejší reklama co vyskakuje přes celou obrazovku...
      • AdBlock...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit