Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dodatek nebudete rekrutovat protheana ale kolektora protoze vsichni protheani byly premeneni na kolektory navic ono to bude podobné jako s legionem kdy jsou zalozeni na kolektivnim vedomi ale on je castecne nezavisli protheani takovy organicti gethove
    • Mayuri12
      Počkal bych až jak to vysvětlí v DLC a pak bych nadával je zbytečný se rozčilovat předem dokud člověk nezná všechny podrobnosti
      • Zayl
        No, jak si myslíš že přežil takovou dobu? Byl zmraženej. Je to napsané u leaknutého artu.
        • Mayuri12
          No ne každej ho četl. Tož a třeba mohl bejt i ve stázi co já vím je to scifi tam se dá vymyslet lecos. A navíc to pořád nevysvětluje jaktože zrovna on se před reaperama schoval jakým způsobem byl zmraženej atd.
    • Veskoslav
      Zahrej si první díl, třeba někdo přežil ve výzkumném středisku Protheanů.
      • Zayl
        No jako Bioware mě pěkně štve tady s tím jak si tahají plot elementy z nejtemnějších děr. Vigil říkal že všechny vypnul a ta hrstka co přežila odešla na citadelu kde zahučela. A nejednou se dozvíme že někde byl další stasis pod který přežil 50K let.

A krom toho Prothean je naprosto zbytečný, nikdo po něm nevolal a podle mě nemá co nabídnout. Bioware nejen že šláplo do hnědého ale ještě v něm tu botu pořádně protočilo.
        • Veskoslav
          Že nemá co nabídnout? A co třeba výzkum toho, jak zastavit nebo zpomalit Reapeary? Ještě nic nevíš, ale už soudíš. Navíc pochybuji, že u tak vyspělé rasy měli pouze jedno záchrané místo a stanici:)
          • Zayl
            Pochybovat můžeš, to ale nic nemění na tom, co říkal Vigil. Jestli už to nemáš v paměti tak živé, můžeš jedničku proletět v příprave na trojku. To akorát stihneš.

A ten Prothean může z řitě klidně střílet blesky, o tom se nebavím. Nemá co nabídnout z hlediska RP. Místo toho aby Protheani zůstala tajemná civilizace z minulosti teď budeme mít jednoho doma.
            • Veskoslav
              No po pravdě, ve světě sci-fi se vždycky objeví tajemná rasa zpátky. Ať už v náznacích či klasicky (napadá mně třeba Antikové v sérii SGA, mrtví Adepti Mechanici v W40k, pár "mrtvých" významných vědců v Nadaci od Asimova o světech SW a ST se radší ani nezmiˇovat, tam se to vymřenými rasami jenom hemží). Myslím, že i zde je takové sci-fi klišé. Jinak jedničku mám nedávno projetou, pravdu máš v tom, že sama AI tvrdí, že je to jediná stanice, která se uzavřela před okolím a ke konci už měla energii jenom na oživení pár vědců.
    • Ocelot
      Seš si jistý, že to nebde nějáký Prothean, který byl někde zamrzlý v inkubátoru?Podle ARTu mi totiž příjde trochu jinej než Colector
      • Veskoslav
        Nebude to tím, že Kolektoři "vycházejí" z Protheanů, tudíž podobnost tam as nějaká bude?:)

Patří na hlavního příspěvovatele.
  • ale častečne nelogický to je
  • Zayl
    No ačkoliv vidím že tady kvete milionkrát vedená debata o DLC, mě spíš pobavil ten Prothean squadmate. Ačkoliv to je prd novinka, samotná stupidita takového kroku mě udeří pokaždé, když si na to vzpomenu.

Na konci bude určitě gay romance s Reaperem... jen počkejte.
    • Hrál jsem za ženskou, tak si nejsem jistej, ale byly vůbec v předchozích hrách homosexuální romance?
      • Zayl
        No, v jedničce teoreticky Liara, pokud pomineme že u Asari se na pohlaví nehraje.
        Ve dvojce z hlavních nikdo, v LotSB zase Liara, ale Chambers myslím tančí pro obě pohlaví.

Ale ve trojce ten homosex máme oficiálně slíbený, takže, jak říkám, to budou orgie!
        • Veskoslav
          No s Jackem můžeš, můžeš s Kelly(vím není hlavní postava, jenom důstojnice)
          • Já myslel jako za chlapa. Protože jinak je to takový pokrytecký, ne?
  • Proti DLC bych nemel nic, kdyby se vetsinou cena = kvalite (i kvantite). Nicmene je tomu neustale naopak. Aneb zadat dve dve stovky za hodinu zabavy navic mi prijde jednoduse neadekvatni. Ke vsemu vydavat DLC soubezne se hrou, je vysmech. At si rika kdo chce co chce, hlavni hru to ovlivnilo. Bud tim ze obsah / napady mely byt v puvodni hre, nebo minimalne spozdene vydani hlavni hry, aby ho dokoncili zaroven.

Zatim jedine DLC co splnilo me pozadavky bylo to do Dead Island - za 150Kc sem dostal skoro ctyri hodiny pridavne a zabavne kampane + par novych veci navic - takovy maly datadisk by se dalo rict. A tak mi to pripadne fer. Bud kvalitni pridavky nebo nic. Klidne by se mohla vratit doba plnohodnotnych datadisku...
    • Ja bych klasicky model datadisku na misto DLC bral bez mrknuti.
      Idea za DLC je mozna celkem fajn,bohuzel ho vetsina velikanu z herni branze tazce zneuziva.
      Zlate Valve a jim podobni.
  • Zdimani penez v kolotoci zvanem DLC nabira novych rozmeru.A pak ,ze soucasny model DLC praktikovany vetsinou vydavatelu neni o osekani zakladni hry a nasledne prodavani po castech.
    • Viz. treba Mafii 2, ktera doplatila predvsim na vidinu zisku z DLC...
  • Spades
    Tak mě na těch exkluzivních věcech nevadí vyšší cena... no bože, ale když už si to kur*a zaplatím, tak nechcu mít nejlepší výbavu od začátku do konce omg... chu mít alternativu, nebo nějakou věc ketrá se domekne v půlce hry, bude lepší než ta první, ale horší než nejlepší...

V M2 jsem projel celou hru o geth shotgun a collectors assault rifle, ktere jsem dostal hned na zacatku... to neni zabava
    • je to smutné, ale bohužel čím dál víc platí že to čemu se dneska říká "exkluzivní obsah" je to čemu se kdysi říkalo cheat
    • souhlas.. asi jediná rada - koupit si základní hru bez "spešl" přídavků :))
    • N7N7
      V tom máš bohužel naprostou pravdu.
  • nemam nic proti DLC co rosiruje obsah pokud to neni na ukor hlavni hry ale ...
    prijde asi doba kdy si koupime hru za bambilion zjistime ze sice mame panaka s kterym muzeme chodit v krasnem prostredi ale ten nema zadne zbrane brneni ani jine predmety a ba dokonce v adventure bude hluchy a slepy budeme si tyto predmety muset dokoupit za dalsi bambilion a pak zjistime ze za tyden vyjde dalsi sada predmetu za dalsi bambilion bez ktere hru stejne nedokoncime *1*
    • Právě jste popsal princip F2P (free to play) her. Bambilión je tedy 0Kč, ale dokupovaní každé blbiny ve výsledku přijde dráž, než kompletní hra.
    • Kolik dela bambilion v ceskych korunach? Abych se na to pripravil *15*
      • Jeden bzilion korun ceskych xD
        • Aha, tak na to asi mit nebudu :-/
          • na to nebude mit nikdo *10* jenom ja protoze jsem tento obchodni model vymyslel a budu za nej brat poplatky *1*
          • na to budou mit jen politic a zlodejska verbes i kdyz to je jedno a to same xD
            • At si to za ten bzilion nechaj! Si taky nic jinyho nezaslouzej. *15*
  • MarekTV
    Co se dá dělat, s tím Protheanem je to škoda, ještě před chvilkou jsem je měl za vymřelé. Ale DLCček se zase nebojím, u Mass Effect 2 byly vždycky kvalitní. Arrival, Lost Memory, Lair Of Shadowbroker...Jestli budou DLCčka stejně kvalitní jak tyhle jmenované, bude to jen a jen dobrá investice :)
  • Veskoslav
    Já nevím, co si stěžujete. 3DLC+packy na zbraně a zbroje jsem měl už v "ceně" díky síti Cerberus, za daších 5 DLC jsem dal cca 350 Kč. Těch 5 DLC mi prodloužilo hru o nějakých 4-5 hodin. Pokud bude i podobný systém u 3. dílu, tak nevidím problém. Bohužel díky CoD se ze slova DLC stala ta nejhorší nadávka, ale v případě série ME, mě DLC nikdy nezklamaly. Ať už příběhem, který vysvětluje události ve trojce (Arrial) či pomoc Liaře v Lair of shadowbroker, Pokud takto vypadají DLC, nemám problém za ně dát nějakých 110-140 Kč. Cena je odpovídající.
    • N7N7
      No já jsem si chtěl koupi DLC v obchodě a nikde to neměli, dokonce ani žádný datadisk, a tak jsem se se na to vibodl, beztak by s tím byly akorát problémi a určitě je to o ničem beztak.
      • Mayuri12
        Není na tom nic složitýho v obchodě si koupíš krabičku s bioware body tento čárový kod pak zadáš na svém účtu na bioware social a nakupuješ dlc do Mass effectu a dragon age dokud ti nedojdou body.
      • KokyMetalGear
        http://masseffect.herniweb.cz/mass-effect-2-dlc pokud si budeš chtít něco stáhnout, asi se budeš muset registrovat u EA nebo Bioware, teď nevim přesně. jinak ty první přídavnky z Cerberus sitě by měly být zdarma *3*
    • KokyMetalGear
      také jsem měl cerberus síť. bylo to něco exlkuzivního v té době :D, a když mi to bylo málo stačilo si koupit Bioware kartu s body a za ně si pořídit, co jsem chtěl. jen si pamatuji, že jsem měl od Xzone papír, na kterém byl kód k terminus brnění, ale po zadání kódu mi to napsalo, že je neplatný a použitý...že by někdo na Xzone kšeftoval s bonusovým itemem ke hrám? raději budu dále věřit, že to byla nešťastná náhoda *7*
      • Veskoslav
        Mně to taky nešlo:)
      • Hmm... Tak tohle je docela zajimave... Ja jsem to nikdy nejak neresil a pokladal jsem to za blbou nahodu/nehodu, ale kdyz vidim, ze nejsem sam, kdo mel totozny problem, tak mi zacina vrtat hlavou, co se asi stalo... *10*
    • Idealni nakupujici z pohledu vydavatelu...
      • Veskoslav
        Já ti nevím, ale bratranec kupoval ME 2 za 248 (ano tady na tiscali) a DLC za 399. To není moc ideální kupující.
    • ZvacA
      Osobně si nemůžu zvyknout na to, že někdo jiný si navyknul nabízet fragmenty navíc, jen proto, aby z toho ještě něco měl. No jasný, je to klasický požadavek a nějaký obchodní model, ale jako koncového uživatele mě nehorázně s*re představa, že všechny tyto záležitosti mohly být rovnou ve hře. Proč neprodloužit 4-5 hodin rovnou u plného titulu díky například různým bonusům za dohrání? Proč neotevřít sekci " Co se stalo předtím " po získání určitého počtu achievementů nebo po zdolání hry na nejtěžší obtížnost s určitými pravidly? A to by se týkalo i zbraní, možností výběru postav a jiné. Potom bych pochopil i základní cenu hry. Tak v mých očích funguje pojem "DLC". Možná je to jen mylná, zatvrzelá představa, možná nejsou zase tak rozdílní oproti dřívějšímu pojmu datadisku, kde reakce byly koneckonců podobné hlavně v tom směru, že se vystavovaly jako hlavní hra za šílenou cenu, ale u nich jsem neměl alespoň dojem, že by jejich použitím byla ošizena původní hra. U DLC takový dojem nenacházím a je jedno, jestli jsou sebelépe kvalitnější obsahem a naopak na mě působí okatě vyjmutě ze samotného konceptu plné verze jen proto, aby se rejžovalo.
      • Veskoslav
        V tomto máš samozřejmně pravdu, to nepopírám. Ale na druhou stranu mi samotný ME 2 zabral nějakých 30 hodin hraní, což mi za 799 nenabídla žádná jiná hra v poslední době. Je pravdou, že by to mohlo být v základní části, jak píšeš. Ale na druhou stranu pokud to pomůže vývojářům, tak jsem ochoten investovat 400 do DLC (mohlo by to vyjít i jako datadisk, jelikož některé datadisky mjaí těch 4-6 hodin). Ale prostě některé věci nejsou důležité pro příběh (Žoldák či zlodějka, zřícená Normandie 1 atd.) a jiné naopak ano (Arriel nebo Shadow broker). Osobně jsem tedy zrovna u tohodle na straně DLC. Ale velmi děkuji za tvůj názor, aspoň to rozeběhlo diskuzi na slušné a věčné úrovni:) A osobně u mně májí pojem DLC a datadisk spojené s tímto: Sc a W3 obsahem a možnostmi datadisk, ME je synonymem, jak by mělo vypadat DLC (i u DA 1 byly slušné DLC za minimální peníz, v akci dokonce za 50). Shrnul bych to asi takto, že datadisk je soubor více DLC s nemožností koupení dané části samostatně. Ale např u COD by ty "DLC" měly být zadarmo.
      • 100% souhlas.
        Datadisky většinou vycházeli jako rozšíření základní hry po delší době odvydání hry ale DLCka vycházejí dřív než hra....
        • exmaxx
          Ano, a navíc byly za rozumnou cenu (až na pár výjimek).
      • +1
  • 3x Prasarna!!! Day One DLC, prasarna! Spoiler jak prase primo od vyvojaru, prasarna. A dalsi zrpava na EAgames...
    • Souhlasím jsem taky naštvanej, vyhýbal jsem se úspěšně spoilerům prakticky celou dobu. Zaslechl jsem jenom spekulace apd a teď tohle ? Ať mě nikdo netvrdí že to je leak, je to vykalkulovaný "preview" aby se chytilo ještě víc lidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit