Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím, ale mě ten příběh kolem ME připadá čím dál víc nelogický, už jen že Reaperovi bylo v demu šoufl(spoiler!) že mu lítá Normandie pod nosem, ale Medivac s malým chlapcem si klidně podá a je tam toho divnýho kolem zápletky u trojky víc a upřímně kdyby tam byl jistý špatný konec, byl bych rád, páč by to aspoň dávalo smysl. Nejdříve daj scénaristi Reaperům ultimátní schopnosti a pak je nejsou schopni efektivně použít... *7*
    • Muze snad byt neco mene logickeho, nez hlavni hrdina pracujici pro organizaci vrahu delajicich experimenty na lidech nebo vlada, ktere zmizi nekolik stovek tisic civilistu a ona to neresi a svadi to na piraty?
      • tak v 2 je to pravě proto že to vláda neřesí nevíc ten illusive man je člověk který je nepřitel nesouhlasíš s ním ale chápeš jeho pohnutky takže vcelku slusněj zaporak takže tolik k tomu hlavnímu hrdinovy kdy nemáš jinou možnost když chčeš něco udělat u reapera v demu to bude možná kvuli dosahu laseru respektive pokud vím ten reaper mněl cumák dolu navíc kdyby mně utikaly 2 lodě a 1 se vznašela tak první sejmu ty 2 lodě za další to jsou statisíce na nějákem prostoru já bych tam u civilistu poslal flotilu ale na reapery bych nevěril ono to je prostě epic motivation a ta scena je tam schvalně navíc ono je to o tom že oni to vídí ale nechtějí to vidět prostě dělají že to není
        • To je jedno, prostě to udělali hodně neobratně, co já vím, tak reapeři uměli tolik frikulinských věcí, že tohle by prostě Shepi nemoh přežít. Ale nechci moc řešit jednotlivé situace, prostě už ta story začíná být moc přetažená.
      • Tím chci říct že už to s tím nelogičnem přehánějí.
  • Uz jsem jak diskusni troll. Vidim dalsi novinku o Mass Effect 3 a mam sto chuti napsat neco nepeknyho na ukor EA a cely serie ME. A just nic nenapisu! :)
    • Mayuri12
      Proč?
  • čím dál tím smutnější ....
  • Díky za spoiler
    • Plne súhlasím s touto iróniou
  • No co si budem povídat, z ME se stal až tak hvězdnej fenomén, že si tohle může dovolit.
    I když si myslim, že ME3 bude dobrá hra, tak nebude poslední jak tvrdí. Dejme k tomu tak 5(minimálně) DLC, které budou bonus mise, nebo i nějaké prequel vysvětlovačky kolem reaperů, kolektorů, protheanů... Je to sci-fi pohádka, vždycky se dá vymyslet něco dalšího.. MMO neočekávám, neboť mají SW:TOR, podle mého bude nějaké další ME:(nějaký titulek), který bude něco podobného jako nedávný LOTR:WAR IN THE NORTH(nebo jak se to jmenuje), myslím to zasazením příběhu - Hlavní linka je vedlejší, probíhají bitvy a boje co všichni známe, ale vy jste v jiném dění s jinou bandou, tj.: Sheppard bude bojovat finální bitvu proti Reaperům a vy si budete běhat v jiném koutě galaxie, aby jste udělali to a tamto.

Jedná se pouze o mojí smyšlenou představu, ale nebyl bych daleko od pravdy. ME tu bude jako CoD na dalších 10let, protože to je lukrativní pro masu (mezi kterou patřím i já, hry od BioWare jsou pro mě něco co hraju rád - KROM DA2, což byl nehratelnej paskvil)
    • Mayuri12
      No kvalita CoD klesá, dokud si bude ME udržovat vysokou kvalitu budu s chutí nakupovat a až se z toho stane odpad tak se uvidí co dál.
      Zas na druhou starnu bioware vydali řadu úspěšných titulů a nikdy se z pokračování nestal odpat no až nato DA 2 ale zas až tak strašná hra to nebyla rozhodně ne o moc horší než předceňovanej Amalur
    • Inquisitor
      Přesně, taky nevěřim že by si zavřeli zlatý důl.
  • Takže když má předobjednámu sběratelku u Game Czech, bude tam také?? Nebo se to týká jen a pouze té digitální distribuce?
    • budes to mit digitalni ma jen jednu vec navic a to AT12 shotgun
  • Uz pri ohlaseni kolektorky bolo ohlasene, ze bude obsahovat DLC. To ste necakali?
  • Inquisitor
    A už je to tady, ani jsme nemuseli čekat dlouho :)
  • Je krása jak to funguje, hra ještě nevyšla a už si mohu koupit DLC. Do vydáním by mohli stihnou ještě 2-3 DLCka ať to stojí za to!!
  • Demence, hned po vydání budou z lidí tahat další peníze, way to go!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit