Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS
    Nevím, jak se tady někdo může zastávat Ubisoftu. Problémem "věčných stěžovačů" je politika dodatečného obsahu. Ohlásit DLC (season pass) před vydáním hry je naprostá prasárna a nijak nikoho neomlouvá, že to dnes dělá valná většina vydavatelů. Ubisoft totiž navíc není vždy schopný optimalizovat hry ani na konzole (AC: Unity) a ještě do poslední chvíle před vydáním je schopný lhát o nastavení 1080p60 na PS4 (Watch Dogs). Mnoho hráčů Ubisoftu nevěří a je to tak správně, jejich chování je založeno na předchozích zkušenostech a nekoupit si něco od Ubisoftu je racionální rozhodnutí.
    • prvni placeny datadisk vyjde v cervnu...to je za ctvrt roku...
      je to multak a hraci potrebujou videt,ze se o hru bude vyrobce starat dal a ze bude dostupny novy obsah...

do zaklinace jsi dostaval kazdych 14 dni sice zdarma DLC,ale byly to kraviny typu brneni,ktery stejne nepouzivas...datadisk byl taky placeny...

kdo chce prskat,duvod si najde

a kdo je rozumny,tak si koupi zakladni hru a vse pak muze dokoupit podle zabavnosti hry
      a nejrozumnejsi pocka rok a koupi hru ve sleve....snad tam ale najde pak nejaky lidi... :D
      • PanS
        Stejně jako u mé předchozí odpovědi - starání se o hru ≠ vydávání placených DLC. Poukazovat na opakované chyby je naprosto v pořádku. Který z důvodů, které podle tebe hledám, abych "prskal", není relevantní?
        • to se sice nerovna,ale i tak rikaji,ze budou denni/tydenni eventy...datadisky proste rozsiri oblast hry,aby hraci mohli dal hrat
          ja na tom nic spatneho nevidim...stejne ta hra bude nabizet hodiny zabavy...sice je obcas Ubi sileny,ale to,ze jeho hry jsou na delsi dobu,je proste plus...

jde o uhel pohledu... :)
          • Hodiny a hodiny sterilni nudy.
            Ta hra bude za rok uplne mrtva, divim se jak nekteri stale podlehaji hypu. Nepoucitelni!!!
            • tak to nehraj...nic lepsiho ti neporadim :D
            • Jack1947
              Lukass je troll takže neřešit, jak jinak si vysvětlit to že u každé hry která se mu nelíbí musí , cpát všem jak je to špatné naopak u blbosti kjinejch pěje chválu, tunel netunel.
            • Still
              Super, že nám furt vtloukáš svůj subjektivní názor *5*
            • Ronox
              Pro někoho je sterilní nuda Division, pro druhého Zaklínač a pro třetího třeba pCars. Však je to správně a kvůli tomu vychází tolik her napříč žánry :) Ty tu hru prostě ignoruj, stejně jako já ignoruju jiné, které se mi koncepcí, či hratelností nezamlouvají.
    • Jako ohlášení DLC před vydáním, ještě není takový problém pokud to DLC vyjde aspoň půl roku po vydání základní hry. CDP taky oznámil, že Zaklínač bude mít DLC ale taky nevyšlo hned a šlo vidět, že tam byl odvedený obrovský kus práce.
    • Nikdo se v komentářích Ubisoftu nezastává. Až mořná na vyjímky. Ano udělali chyby. Ale zároveň udělali hry, který si mnoho z nás užilo ( AC2, Far Cry 3). Osobně na Season Passu nevidím nic špatnýho. Hráčům se tím oznámí, že existuje plán na budoucí obsah a hra nezůstane ''prázdná''. Ale chápu, že to je asi věc názoru. Každopádně jsem ještě neviděl, že by si někdo na Season Pass u nějaký hry stěžoval.

Mimochodem jasně, je to racionální rozhodnutí. Pokud tě Ubisoft naštval. Já jsem od Ubisoftu pár posledních her nehrál, protože jsem většinou čekal na recenze, který nedopadli dobře. Poslední hra, kterou vydali a dopadla jakž takž dobře je Rainbow Six Siege, ale taky žádná pecka. Jo kvalita šla dolu. Ale na Division jsem si měl možnost sáhnout dvakrát. A pokaždý mě to bavilo jako už dlouho žádná hra. A to byla jen beta, kde toho hodně bylo ořezanýho. To už něco vypovídá o hře.

Nejsem žádná bezmozkovej fanda Ubisoftu, co musí hrát každej Far Cry nebo Assassina. Ale Division si myslím ,že fakt dopadne dobře. To že Ubi něco po**** neznamená, že firma pod nima si nemuže vést líp. Víš jako tunelový vidění není dobrý.
      • PanS
        Pod pojmem "nezůstane prázdná" si hráči představují udržování hry a dodávání obsahu prostředním aktualizací, ne placená DLC. Navíc je rozdíl mezi DLC, na kterém se začalo pracovat až po vydání hry, a DLC, které bylo ze hry vystřiženo. Za druhý jmenovaný typ si peníze nezaslouží. Tohle nemá absolutně nic s tunelovým viděním, existuje důkaz (v podobě zprasených her), že Ubisoft DLOUHODOBĚ sází na politiku ždímání co největšího množství peněz ANIŽ by dodal kvalitní produkt odpovídající dané ceně. Nebrat tento fakt v úvahu, spíš to bych nazval tunelovým viděním.
        • Ano, hra bude udržovaná hned prvním velkým free updatem příští měsíc. První DLC má vyjít za čtvrt roku. A nevidím na tom problém. DLC ještě není hotové tak ho neudou vydávat. Ano Ubisoft ždíme/ždímal. Ale myslím ,že se trochu uklidněj.

Mimochodem, jak už jsem psal v diskuzi představ si sebe. Uděláš základní výrobek. Prodáváš ho za rozumnou a standartní cenu. Výrobek máš téměř hotový a už máš postavený základní kámen pro jeho obohacení. Řekněme, že na tom obohacení výrobku budeš pracovat dalších sto hodin, což se dá vládnou za měsíc práce, když se tomu budeš doopravdy věnovat. Budeš chtít těch 100 hodin za ten měsíc proplatit? Nebo to dáš zákazníkům zadarmo, aby byli šťastný?
          Každýmu by se líbilo mít věci zadarmo, ale bohužel to nejde. Kdyby se za práci neplatilo nikdo nepracuje. Já se nebojím zaplatit víc, za to co mě baví. Pokud jsou peníze problém holt se omezím někde jinde. Ale za kvalitní práci by se platit mělo. A nemyslím si, že na Division je odvedenej malej kus práce a určitě nebude ani na budoucím obsahu.
          • Delas jako by Division nekdo delal v grazi o vikendech. Vyvojar zaplaceno dostane at dela cokoliv, to jestli to bude nebo nebude zadarmo mu muze byt uplne jedno, to je starost vydavatele jak to bude, a u kolosu jako UBI argumentovat tim ze neco delaji zadarmo je uplnej nesmysl, kazda vec co daji zadarmo je davno zaplacena prave takovymi voly jako ty, kteri si kupuji 3x do roka DLC do jedne hry za 19.99.
            • Ronox
              Vývojáři dostávají normální plat, ALE po vydání dostávají prémie za hodnocení na MC + za určitá překročení prodejů atd. Zadarmo rozhodně nedělají, ale bonus by chtěl asi každý.
            • Ano tak to přesně je :D Ježiš ty budeš asi chytrej :)
            • Jdi nekam ty ekonome:) Placas uplne mimo to co jsem psal.
              PS: prijdes mi jako by jsi zrovna objevil hodnotu penez a prisel jsi to kazdemu oznamit..
            • Já jsem si naposled koupil DLCéčko na Dragon Age: Inquisition. To je rok zpátky. Ale ty mě asi znáš líp, tak víš kolik si jich kupuju a kdy.
              A není to nesmysl. Ubisoft musí platit svoje lidi. Čím je zaplatí, když ne prodejem? Si jako úplně nemyslím, že budou pracovat zadarmo. Ale tak někdo si asi myslí, že někteří si peníze tisknem nebo se zatřesem a oni vypadnou. A pokud Division už je zaplacený, tak je to na vývoj další hry, pořád se musej platit lidi. Kdyby na světě byli jen lidi jako ty. Tak dneska asi hrajem jen 8bit hry z garáže, kterou někdo udělal zadarmo, protože ho vývoj baví.
  • to je strašné kam speje herní svet hra ešte nevyšla a už majú tu drzosť ukazovať ďalšie datadisky ( DLC po novom menované ) proste každý čo si kúpi novú hru kupuje demo a kdo chce celú musí zaplatiť za ňu dvojnásobok
  • FansLunacy
    Komunita games.cz nikdy nezklame.

Měly jste možnost si zkusit hru v otevřené betě, která je zadarmo. Co ještě víc byste chtěli? Tady jde přesně krásně vidět, jaký skupiny lidí se vytvořily:

1) Ty co hrály betu - a) Jo hra se mi líbila, mám předobjednáno b) Nic moc, nakonec nekupuju

2) Ty, co to nehrály, protože je to nezajímá - Jsem d*ment a budu na to plivat a budu b*zerovat mechaniky, bugy a budu předpovídat vývoj hry.

3) Ty co to nehrály, protože na to nemaj - Jsem chudej d*ment a nebo jsem d*ment ve školním věku závislej na rodičích a nechci chodit na brigády a tak na to budu plivat, protože na to nemám a budu b*zerovat mechaniky, bugy a budu předpovídat vývoj hry.
  • ...stále není pozdě to zrušit, tak ať mi přestanou dávat pochybnosti.
  • Jsem vazne moc zvedavej jak tato hra dopadne. Potencial to ma ale bojim se ze to Ubisoft pokazi.
    • Vyvojari jsou Massive Entertaiment (ted Ubisoft Massive), lidi kteri udelali klenoty jako World in Conflict, nebo Groun Controll 2.
      • DekkerDave
        Jenže to onehdá nebyli pod Ubisoftem, kterej jakožto vydavatel má hlavní slovo v tom, jak má konečná podoba hry a jejího prodejního modelu vypadat. A oni neudělají ani ň, protože Ubisoft jim může kdykoliv přitáhnout finanční kohoutky nebo je rovnou rozpustit (tak jako to EA s oblibou udělalo např. u Westwoodu nebo Maxisu).
        • Tak to v realu nefunguje. Design ti dela studio a nikdo ti do do toho v takove mire nekeca. A popravde by ti odesli i lidi.
  • Takže činnost kterou by člověk s ohledem na námět a prostředí očekával v náplni základní hry se stane placeným druhým DLC?!
    Ten kdo vysolí jen 60€ se bude muset spokojit s tím že čas od času obdaruje nějakého starouška lahví vody a tím bude jeho veškerý survival zážitek vyčerpán. *6*
  • Kdo hral open betu, tak vi, ze hra je naprosto prazdna slatanina a nezaslouzi si ani hodinu casu.
    • Hral, asi 12 hodin. Libila a hodne. *3*
    • Kdo hrál betu a přečetl si co vývojáři o ní psali, tak ví, že v betě šlo o testování serverů a né o spoilerování příběhu (proto v betě začínáte s lvl 3 a je překočena úvodní PŘÍBĚHOVÁ mise), takže herní obsah v betě bylo zhruba jen 10% obsahu celé hry. Ovšem je jasné že kdo si o tom nic nezjistil, tak s největší pravděpodobností bude psát sr*čky do diskuzí, tak jako právě ty ;)
      • Still
        Ámen, konečně někdo kdo napíše něco objektivně.
    • A o které hře toto napsat nejde, pokud máš tu potřebu kritizovat. Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde. Bulíš tady a kydáš hnůj ty frajere, protože na tu hru nemáš prachy a snažíš si to takto omluvit, že to nemůžeš koupit.
      • On má pravdu a ty kecáš voloviny, neboj taky za pár dnů zjistíš, že jsi vyhodil peníze za hovadinu...
  • Hm. Asi si počkám na GOTY, jak jsem to udělal u Destiny (TTK Legendary).
    • presne tak, dohraju vklidu co mam vplanu, pockam si az si to sedne, bude komplet a kupim ve sleve...uziju si to, trpelivost ruze/loot prinasi :)
  • Takze hra bude hotova tak za rok nebo dva, fajn..
    • Still
      Taky chci mít křišťálovou kouli *14*
    • DekkerDave
      A v momentě, kdy ji dokončí, už ji nikdo nebude hrát *1*
    • :D dalsi.
      • tak schvalne, vypadáš na nekoho kdo se nemůže dočkat. Az to vyjde tak si na me vzpomen az to budes par dnu hrat..prvních par dnu budou potize se serverama, nepujde se pripojit atd, pak se zjisti ze toho zas tolik hra nenabizi, samozrejme to prijde az po par hodinách prvotního nadseni, pak se projevi par zásadních bugu, priblizne po 14ti dnech nebude mit hrac moc co delat a zacne se mu vnucovat myslenka ze by tam prece, sakra, toho mělo byt vic...však bude..az vyjdou DLC a všechny patche..tak za rok dva..tedy v době kdy hra bude kompletni a hotova.
        • vsak ano, tak to chodi. Ja si to nehodlam kupovat abych to hral jenom tu hru a jeste k tomu nekolik let. Hru si koupim, budu to s kamosema hrotit prvni 2 - 3 tejdny a pak se vratime zpet ke stridani her a z tohohle se stane hra, kterou si pujdem obcasne zahrat. To ze bych tam uvital neco navic si samozrejme za ty 3 tejdny reknu, ale rozhodne ne s myslenkou ze ta hra je nedokoncena. Hra je hotova ted.
  • No já už mám staženo a haterům ať z toho třeba praskne slepák. Prostě si to užiju dokud bude co, a pak se rozhodnu, jestli mě season pass zajímá, či ne.
    • a tobě ať praskne slepák klidně štěstím, taky mi to je docela jedno
    • Jack1947
      Tak ostatně jako u všech MMORPG chceto hoodně obsahu aby zabavilo... doufám že tam bude aspon kampan na pár hodin v té plné verzi a ne jen 5misí a zbytek dolepíme v DLC.
      • Tak vzhledem k tomu, že vyplavaly data z plné hry bych z toho strach neměl. Singleplayer by měl mít 27 hlavních misí, plus vedlejší mise a dayli eventy. Navíc budou dvě rozšíření zadarmo, které přidají nějaký věci co se bude dát dělat plus dodatečný obsah do DZ. Mapa je fakt velká, z toho co uniklo z obsahu si myslím, že SP bude tak na 70 hodin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit