Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uplne vidim tu poradu marketingu: hra je sice propadak, ale pojdme rovnou ohlasit 3 placene DLC, to nam urcite prinese body u uz tak nasranych hracu.
  • Nebudu to hrát už jen kvůli tomu hypu. Fuj
    • Nějak nechápu proč se teda obtěžuješ psát do diskuse o něčem, co tě evidentně nezajímá a nebudeš to hrát.
      • No přece abys to taky věděl.
    • Gratuluju. Jdi si hrát na písek. Hraní na písku zas tolik hypovaný není, tak snad tě to bude bavit.
      • Písek nebo The Division? To je naprosto směšná otázka. Písek je nepřekonatelný
  • V pve sú aj nejakí bossovia ktorí majú nejaké zvláštne ability a vyžadujú taktiku (niečo ako vo wowku)?
  • Jack1947
    Ještě že to je MMO, jinak by to " Už ted má slíbené minimálně 3datadisky (DLC?) " vážně poškozovalo už tak chatrné zdraví nás hráčů *12* I tak ... nic moc.

Jsem viděl ten obrázek a lekl jsem se - Safra to už je COD AW DLC tak brzy ? ".
    • 3 datadisky ročne znamená buď nedokončenú hru alebo nudný obsah, ktorý treba oživovať. Wowko malo len 5 datadiskov za celú dobu.
      • Jack1947
        Nebo obojí... ale není to fuk když už maj beztak všichni preordnuto měsíce dopředu sešn špes nevyjímaje. *7*
  • Tak koupit to muze jenom blazen, Ubisoft prekonava EA a po Star Wars tady mame dalsi demo za plnou cenu. Podporovat tenhle hnus fakt nebudu, hra jako takova je odpad, ale nikomu neberu ze ho bavi. K zamysleni je popdpora tehle praktik, za 5 let budou stat hry 5000 ne.
    Nastesti je tady hromada kvalitnich a zabavnech titulu za rozumnou cenu, a slevy ktery se vyplati. Jeste se tesim na narek pacosu co si hru predobjednali a budou se divit ze hra v den vydani nefunguje.
    • Čekej si na slevu na minecraft :)
    • Still
      Btw dělá to několik vývojářských studii pod hlavičkou Ubisoftu... Vyvojáři, kteří mají za sebou kvalitní a dobré tituly. Ten skepticismus mě fakt baví *1*
      • Souhlasím. Diskuze je plná lidí, který jen pláčou. Hru nehráli, ale už dopředu ví, o čem hraje, jak se hraje a co je na ní špatnýho. Je to fakt smutný, že se lidi nezamyslí nad tím, co napíšou.

Asi budou čumět až hra dostane dobrý skóre. Ale to je dnešní trend na všechno házet špínu a nádavat, češi jsou v tomhle mistři. A když se daná věc vyvrbí dobře, tak okamžitě změní názor, jak je to super a vždycky to říkali, nebo si stojí za tím, že je to hnus. Přece nebudou za blbce.

Prostě nepochopím, jak někdo může posoudit hru, kterou 1. nehrál a za 2. pořádně ani neví, o čem hra je. Viz. ten týpek, co chtěl ve hře tanky, what the fuck.
      • Jaké třeba tituly?
        • Tak stačí trochu googlit. Například World in Conflict, Ground Control. Oboje solidní tituly. Poté spolupracovali na Assassin's Creed: Revelations, kterej nebyl špatnej. A jako poslední spolupracovali na Far Cry 3, kterej byl boží.
    • Still
      Hrál jsi to?
      • Nehral, nehraju hry ktery me nebavi a sou podle me brak viz. FC: Primal, AC: Syndicate, tahle nudna obludnost a dalsi.
        A neboj az hra vyjde das me za pravdu, bude to nuuuuuda
        ,nuuuuuda, navic v osklive grafice, zabugovany a nefunkcni.
        Nekteri sou fakt nepoucitelni.
        • Still
          Aha, nehrál jsi to a soudíš. No já mám opačný poznatky z obou Beta víkendů...
          Ale čekal jsem to, nejvíc kvíčí ti, co to nehráli a usuzují z videa :D
          Gratuluju, jsi borec :)
          • Jen do nich! Stupidních komentářů je tu až moc, chce to trochu vyklidit :D
        • Souhlasím s tebou u zmiňovaných her. Ale Division k nim nepatří!!!
          • Division k nim nepatri protoze jeste nevyslo. Po vydani se k nim hrde prida :-)
            • A v které betě nejsou bugy? Prosím jmenuj jednu. Nebuď vtipnej nejde ti to. Už vyšel patch kterej tohle opravuje. A to hra ještě ani nevyšla, mlč prosím :)
            • Pekna debata kluci, hra nema bugy a o par prispevku dal uz to z vas leze, Proste klasicka Ubishit game
            • Jo ten jsem viděl na videu, šílený.
            • Aha tak ten jsem nezažil, já měl namysli jak někdo změnil nějakej soubor nebo co a měl nekonečně nábojů bez reloadu...
            • Zero pokud mluvíš o tom, že tě střílel neviditelnej člověk. Tak to byl bug hry, to nebyl hack. Byl jsem taky jednou takhle neviditelnej, byl to nějakej problém s připojením nebo špatnym načtením do lokace.

Prakticky jsi byl nesmrtelnej a neviditelnej a mohl si zabijet lidi, jak se ti chtělo. Docela sranda do bety. V releasu to určitě vidět nechci.
            • Nejvíc mě pobavilo to tvoje: Zabugovaná hra, hrál jsem jak uzavřenou tak otevřenou betu nahrál jsem cca 30 hodin za ty dva víkendy a nenarazil jsem na jedinej bug. Jo vlastně na jeden, ale ten byl způsobenej hackem hráčů. Takže prosimtě než budeš příště recenzovat nějakou hru, možná si ji zahraj a nebo víš co aspoň si o ni něco přečti.
        • Hezky gratuluju, že dokážeš odsoudit něco co si viděl max na videu. Hru si nehrál, protože tě nebaví? Jak víš, že tě nebaví, když si ji nehrál?

A obávám se, že ti za pravdu daj jen kvalitní hateři v diskuzi, který stejně jako ty samozejmě hru nehráli. Ale protože hra nemá 8bit grafiku a není z roku 1980, tak je samozřejmě nehratelná. Mimochodem, jak víš, že hra je zabugovaná a nefunkční? Tys hrál už release? Prosím poděl se s námi o svůj zážitek z end-gamu.
          • Ano poznam podle videa co me bude bavit a co ne. Pokud ty ne tvuj problem. A je to nova znacka a je to od UBI, uz si nepamatujes na mega trhak Watch Dogs? Muzem se potkat v diskuzi u recenze a uvidime kdo mel pravdu.
            Narazku na 8 bit nechapu, zrovna si uzivam novou Laru v naslapane grafice.

Nicmene je to jak pisu, nekteri sou nepoucitelni, a kdyz pominu politiku Ubi kdy budes muset do hry nasypat za pul roku dalsi aspon dvojku, tak bych blil. Ale kazdyho vec za co utraci svoje prachy, takze se u Division dobre bav, pokud teda zrovna hra pojede :-)
            • Za co by si chtěl oceňovat Red Storm? Za nemožnost použít mířídla na zbrani? Za nefukční atrapy red dot sight a EoTech 552, nebo za směšnou optiku na marksman rifle která se chlubí 12x zoomem ale ani omylem tak nefunguje, nebo snad za recoil ve stylu airsoft?
              Za to by zasloužili nakopat do p.dele a ne oceňovat. *3*
            • Máš recht, já taky vím jistě, že mě nějaká nová Lara v našlapané grafice absolutně nezajímá. 100 lidí 100 chutí.
            • Ronox
              A ne pouze Massive, ale chtělo by to taky ocenit práci borců z Ubisoft Reflections a Red Storm Entertainment. Makají na tom tyhle tři týmy, ale samozřemě Massive jsou hlavní.
            • Chápeš že Ubisoft tu hru nedělá? Na hře pracuje Massive Entertainment ( Ground Control, World in Conflict, spolupráce na Far Cry 3 a Assassin's creed: Revelations). Ubi je jen takovej dozorce nad tím, jak to jde. To je celý. Chápeš?
            • V poradku, pokud resi problemy tak to ma byt. Ale stejne tomu neverim, a za svou povest si Ubisoft muze jenom a jenom sam. Uvidime v den vydani, pokud ta hra pojede bez problemu tak je to takova mala revoluce v podani Ubisoftu, ale neverim tomu a klidne bych se vsadil ze hra bude v prvnim tydnu az dvou nefunkcni.
            • Podle video možná poznáš tématiku hry. Pokud tě tématiku hry nebere, tak chápu, že tě to nebude bavit.

A tady nejde vůbec o Ubi, hru dělá Massive Entertainment, kterej má na triku slušný hry. Ubi je sice nad nima a má poslední slovo, ale pořád je to švédská firmy, která pracuje na své hře. Včera nebo předevčírem leaknuly patch notes pro patch v1.1, kterej opravuje veškerý problémy, na který si hráči stěžovali z bety. (Hra ještě nevyšla a oni opravili věci z bety, která skončila před dvouma tejdnama) To mě jen utvrzuje v tom, že Massive ví, co dělá. Nehledě na to, že na Redditu se s hráčema baví a sbíraj z Redditu informace. Takže prosím, přestaňte lidi brečet ohledně Ubisoftu, nenpracujou na tom, děkuju.

Pokud každou hru odsuzuješ jen, protože má na sobě nálepku Ubisoft, tak to je hodně špatný.
  • Tesim se hodne. Velky postapo mesto se zakladni hrou maji, ted to uz jen poradne vyuzit, tak jak to napriklad dela posledni Batman a jeho DLCcka.
  • Hlavne nech to opravia. Človek zaplatí a po prvom screene (varovanie o epilepsii) ups padlo to *16* *16* *16* *16* čo to má byť. Asi po 30 pokuse sa to nejak podarí človek zahrá 30 minút. A ak hru chce znova zahrať opäť varovanie a späť do windowsu *16* *16* *16*
  • Morraw
    Division je jednoduše single-player akce s důrazem na co-op, volitelným PvP a opakujícím se MMO obsahem (updaty, raidy atd.). Prostě novodobý hybrid.
    Co mě donutilo zrušit předobjednávku je hlavně důraz na single a "onlinizace". PvP se mi zdá také zatím nešťastné. Měli dát možnost přidat se k jednotlivým frakcím a dát volnou ruku v DarkZone. Rogue systém je spíše zatím takové "proč bych měl?". Pro mě osobně ne zcela ideálně namíchaná kombinace herních mechanik.
    • To pve zatiaľ vyzerá len na uberanie hp nabiehajucim botom
    • Víš jak, Destiny dost zarobilo.
  • Pro mě tohle oznámení znamená tedy odklad minimálně o rok a čekání na nějakou slevu...
  • Jak to teda funguje, můžu sejmout nepřitele headshotem nebo mu prostě musím vystřílet všechny hp i když to vypadá jakkoliv směšně? Po Division pošilhávám už dlouho ale konkrétně tahle věc mi naprosto kazí úplně celou hru.
    • Záleží na zbrani a na tom, jakej damage zbraň má. Někteří jsou sejmout snipou headshotem, Někteří ne. Hra není typickou střílečkou, ale především RPGéčkem. Je to trochu nezvyklá kombinace mít RPG střílečku, ale je to tak. V RPGéčkách někdy taky nezabiješ švihnutím mečem po hlavě, ale nad tím se nikdy nepozastaví, což je divný. Nebo střelíš lukem do hlavy a taky nemusí umřít. Tohle je to stejný. Hra je RPG. Není to Call of Duty, Battlefield, apod.
      • Jack1947
        No až na ty plamenometčíky kdy jim zasáhnete nádrž s benzínem, to trochu působí divně když dáte někomu 2headshoty a on se ani nehne. Tak je to to nejmenší, i když situace kdy na vás běží mob s basebalkou a vy si přebijíte ákáčko a on vás sejme docela naštve no.
        • Jack1947
          Beztak to je jen takovej dolepek pc hráčům za konzolové Destiny... Grafiku bych neřešil např to pojede všem a to je to hlavní.
      • Máš víceméně pravdu ale vysázet někomu zásobník do hlavy a přitom ho nezabít, to je prostě fail. Mohli udělat kompromis třeba v podobě horšího míření. Že by třeba nebylo tak lehké tu headku trefit. Pro mě je tohle u jakékoliv hry s palnýma zbraněma naprosto zásadní věc a to mi naprosto kazí veškerý zážitek.

btw. autoheal tam je taky?
        • Nevím jestli fail je správný slovo. Jo chápu, že je to něco nevídánýho a nereálnýho, ale věř mi, že pokud se odprostíš od toho, že okay nezabiješ na headshot, tak se z hry vyklube fakt zábavná věc. Já jsem to po hodině v closed betě ani nevnímal. Když si fakt uvědomíš, že je to RPG dává to smysl.

Kdyby jen stížili míření stane se z toho CS:GO, kde je těžší se trefit, ale nepřítel umře na headshot/dvě-tři rány do těla. Ale Division není FPS no.

Autoheal tam je v podobě, že pokud nejsi v combatu tak se postupně pomalu vyléčíš. V combatu mužeš použít skill na vyhealování a nebo medic kit.
          • Já jsem právě ten typ, který potřebuje ve hře realismus anebo aspoň něco co je mu hodně blízko. Každopádně škoda, mechaniky RPG střílečky se určitě dají trochu líp promyslet. Tohle je prostě buď lajdácky přístup vývojářů anebo se jednoduše snaží oslovit co největší masu.
            • Flash: Nevím o jaké generaci hráčů mluvíš, když ani nevíš kolik je mi let. Btw podívej se třeba na nějaký dobový recenze Gears of War, jednoznačně to byla jedna z nejlépé graficky zpracovaných a zábavných her té doby.
            • 8bit games z roku 1980 hype! :D Flashy je mi tě líto
            • ,,gears of war..nejzabavnejsi hra co jsme hral,,...achjo...co s tou dnesni generaci hracu je :)
            • Ono ber to tak že je to arkádová střílečka. Nemá smysl si na něco takového jakože na headshoot někoho nezabiješ stěžovat. To je stejný jako kdyby si někdo stěžoval že v need for speed je nereálný aby se nerozbíjely auta, měli nekonečně benzínu a nesjížděli se jim pneumatiky. Her typu jedna rána do hlavy a seš mrtvej je plno. Osobně mi to přišlo dobrý, ona hra se herním stylem hodně podobá Gears of War, který (alespoň teda ten první na PC) byl jedna z nejzábavnějších her co sem kdy hrál.
            • Ronox
              Kdyby to chtěli udělat lajdácky, tak ti dají za a) paintballovku b) zasadí to do budoucnosti (ME), kde budou mít lidi štíty a pořádný armory. Bulletsponge mi v RPG střílečce nevadí a v betách, kde jsem strávil desítky hodin dohromady s kámoši jsem na to vůbec nemyslel a nevadilo mi to. Coop her je málo a já jsem za každou rád. Stejně, jako všichni prskají na ohlášený season pass. Ohledně contentu jsem měl největší starosti, ale po tomhle year one traileru to vypadá, že nechtějí usnout na vavřínech, jako Bungie s Destiny.
            • Lajdácký přístup určitě ne. Massive je solidní firma. A s tím oslovením to tak asi bude. Jinak krom combatu (ubírání hp) je to poměrně reálná věc, která funguje. Škoda, že víc lidí nezkusilo open betu, aby si udělali vlastní názor.
    • Ronox
      Vystřílet HP, ale u některých stačí zasadit crit do citlivého místa (batoh s granáty etc). Ale správně jsi poznamenal, že je to hra ... já jsem rád, že to není v tomhle ohledu realistický, protože by to pak bylo a) lehké b) v DZ frustrující. Tohle je pro mě sweet spot.
      • The Division není o obtížnosti ale o trpělivosti. Hráč umře jen když mu trpělivost dojde a udělá nějakou zbrklost. V PvE části se umřít snad ani nedá. Skupinky NPC v DZ nejsou problém ani v jednom, jen si to chce dát na čas. Což už bohužel nemá se zábavou nic společného. Na prvním místě je loot a střílení je jedna z možností jak ho získat. Pokud se s tím člověk smíří pak se ty sáhodlouhé souboje dají přežít. Na zábavu s přestřelek jsou tu holt jiné hry. *6*
      • Souhlas, nakonec by se z DZ stalo jen další Call of Duty s lootem, což by byla dost škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit