Přejít na výpis diskuzí
V realtime strategii Battlefleet Gothic: Armada se utkají obří lodě Imperial Navy a Abbadona
16.1.2015 | Adam Homola
45 příspěvků
-
*8*
Akorát to logo je příšerný *15* -
Víc warhammeru VÍC VÍC.
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
neotravuj buzno
-
-
Táhni ementále, todle nejsou omalovánky od sra*kazardu
-
-
Ale je to strategie to není pro tebe. Ty hraješ jenom tupé konzolové fpska. Ostatně to sedí k tvé inteligenci. *3* btw. Blizzard naprosto nesnáším po tom co udělali s diablem takže trochu vedle ty consolefagu odkojený na call of duty.
-
-
LoL, prostě nemůžu z toho jak nějaký met*lek co nikdy žádnou konzolovou hru nehrál má plnou hubu keců. Mě je celkem fuk co hraješ, ale typuju to na nějakou p2w MOBA patlaninu. Já narozdíl od vás PC me*tál nehraji pouze na PS3 / 4, ale i na PC a strategií jsem hrál vice než dost.
-
-
Omalovánkový hnusy pro děcka bez vkusu. Chápu že vy pětiletí nerdi ste celý paf z plastových podprsenek a nasvalených elfů, samý velký meče a svítící oči, to musí být pro blb*čky co se nikdy neseznámili s kvalitním fantasy lore uplný poklad.
-
a nejlepší akční RPG *1*
-
Blizzard uz ma nejlepsi MMO, nejlepsi strategii a bude nejlepsi fps moba. Takze si dal hrej ty svoje podradny hry na podradnym packovaci a brec na forech.
-
-
-
-
-
-
yes! YES! Konečně! *1*