Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Herně by se to mohlo držet ve stylu Nexus: The Jupiter Incident... Na starost měl člověk sice jen pár lodí, ale mohl si u nich poštelovat opravdu kde co... Energie, rozložení opravárenských týmů, zaměření zbraní na specifické systémy nepřátelských lodí a tak dále.
    Podpořit to dobrým fyzikálním modelem, nevtíravými částicovými efekty a hlavně slušným příběhem a mám v merku tutovku. Emperor protects!
  • a nejlepší akční RPG *1*
  • https://www.youtube.com/watch?v=mMTSobSXhiY war thunder
  • Warhammeru sa na PC teda celkom chysta... Total war, Mordheim, Eternal Crusade, teraz toto. Vysiel slusny Space Hulk Ancension, tahovy Armageddon. Co je vlastne na konzoly? Naposledy multiplatform Space Marine?
  • Za to bych snad dal i malicek leve ruky.
  • Blizzard uz ma nejlepsi MMO, nejlepsi strategii a bude nejlepsi fps moba. Takze si dal hrej ty svoje podradny hry na podradnym packovaci a brec na forech.
  • waaaaaagh
  • RPG podle pravidel Inquisitor *1*
  • Morraw
    Tak tohle je velká paráda *4* Ještě mám doma celou Space Marine flotilu *2*
    http://img3.rajce.idnes.cz/d0303/4/4091/4091836_bc34909d62274e54873d57978f763256/images/1.JPG?ver=0

Jsem velmi potěšen, že začíná vznikat tolik her různých žánrů na mou oblíbenou IP - W40k Eternal Crusade, Total Warhammer, Mordheim, Space Hulk Deathwing a ještě čekám až předělají na android i karetní Space Wolf. A moc rád bych viděl pokračování Space Marine nebo nějakou další akční adventuru.
  • s tim že rts se na to hodí víc souhlasim, tyhle vesmírné bitvy by měly být akční a dynamické, na tahy by to bylo na počíači moc uloudané

jo, klidně si hraj taktické poziční šachy a chytej s Eldary slunce do plachet, já budu hrát Orky, takže full speed ahead, ramming a boarding akce! *1*
  • VaZqeZ_EU
    Taky se těším a zároveň děsím..
    Byl tu jeden mód do hry "Empire at War", který je docela podobný tématu.
    ..bohužel mód je mrtev, tak alespoň ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=Ilp6-R5qLHo
  • TheGGG
    LoL, prostě nemůžu z toho jak nějaký met*lek co nikdy žádnou konzolovou hru nehrál má plnou hubu keců. Mě je celkem fuk co hraješ, ale typuju to na nějakou p2w MOBA patlaninu. Já narozdíl od vás PC me*tál nehraji pouze na PS3 / 4, ale i na PC a strategií jsem hrál vice než dost.
  • Ale je to strategie to není pro tebe. Ty hraješ jenom tupé konzolové fpska. Ostatně to sedí k tvé inteligenci. *3* btw. Blizzard naprosto nesnáším po tom co udělali s diablem takže trochu vedle ty consolefagu odkojený na call of duty.
  • Jen teda jeste dodam, ze ackoliv se tesim a zaroven doufam, ze to bude takove, jake jsem vyse popsal... tak tomu neverim. Bojim se, ze to bude nejaka polo-beckova akcni hricka a mix "hrrr na ne" a lacineho systemu kamen-nuzky-papir.
  • Hmhmh, tesim se! Hrani s uhly a pravitky by se na obrazovce delalo asi tezko, takze konverze do realtimoveho kabatu mi nevadi. Ackoliv doufam, ze hra nebude moc akcni, spis takova rozvazna, pomala zalezitost, kde ale zalezi na kazde zatacce, kde se lode neotoci na petniku, kde dulezitejsi nez pocet del bude manevrovani... proste predelavka souboju fregat nekdy z osmnacteho a dal stoleti ve stejnem duchu, jako je deskovy BFG.
  • TheGGG
    Táhni ementále, todle nejsou omalovánky od sra*kazardu
  • neotravuj buzno
  • jake žne mate na mysli?
  • myslíš IP her, který dávno přestali vyrábět a podporovat, jako je Mordheim, Bloodbowl a BFG? To je teda musí fakt bolet *4*
  • já myslím že už je pozdě a GW je to uplně šumák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit