Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Rome II vám půjde po krku i vnitřní opozice
17.6.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Ty si na primitivní úrovni ty hňupe...
-
To bude hustodémonickykrutopřísná hra, těšim se :)
-
Říkal jsem si, jestli vidím dobře :), snad to bude stát za to.
-
ok vypadá to že jsem se spletl a ta hra ma opravdu nejakou hloubku, nevim ješte jsem zadnej tw nehral. diskutovat se da i slušne
-
Reagujem na ten tvoj posledný príspevok. Ano tá možnosť tam bude. Je u niektorých jednotiek už od Medievalu jedna. Jednotka sa schová,protivník ju nevidí a ty máš možnosť s ňou zaútočiť priamo na generála poprípade nečakane do tyla protivníka. Ani v reale nieje schovaná jednotka silnejšia,využije len silnejšie postavenie a moment prekvapenia. Navyše napríklad je dobré umiestniť pechotu do lesa,lebo sú chranený lesom pred nepriatelskými šípmi a jazdov,ktorá v lese stráca efektivitu. Jednotky utočiace z kopca,majú večší nárazový efekt, jednotky čo útočia do kopca sa rýchlo unavia,strelecke jednotky na kopci majú dlhší dostrel než tie pod kopcom, jednotka v obklúčení stráca rýchlo morálku, jednotky zo štátmi sú veľmi zranitelné pri útoku zo zadu atď... Navyše na strategickej mape ,možeš schovať armádu a prekvapiť protivníka,takže zatial čo ty si možeš jednotky pred bitkou rozostaviť tak protivník začína s pochodovej formácie a mohol by som pokračovať.
-
http://www.youtube.com/watch?v=pKSkBEJ_wrM
2:48 používa kameru zamerenou na vojaky aby si lepe vychutnal valecnou atmosferu a taky si mame vsimnout skvele vegetace 3:19
protože to je to oč v strategiich jde predevsím *1*
myslím že i Ryse se bude hrát líp než tohle -
mimochodem s tebou končím
/ignore -
jediny kdo tady zasira diskuze jsi ty provokatere, kdyz se ti neco nelibi dej - a nereaguj. kdyz provokujes tak se nediv ze reaguju
-
aha takže tobe ani nedošlo o čem jste se vlastne bavili *3*
-
Táhni trolí špíno....;) K Tobě a podobným zrůdičkám se nikdy nebudu chovat slušně, jelikož k tomu nedí důvod, když pouze zasíráš diskuze.
-
p.s.
mimochodem me cezar ani pretoriani vubec nezajimaji jde o to že se neumíš chovat slušne -
My jsme se ale nikde hlupáku nebavili o politické funkci Pretoriánů, takže prosím Tě vypadni. Už jsi se ztrapnil s válečnou taktikou antiky, teď v tom jenom pokračuješ.
-
ok vztekej se ješte víc, alespon budu mít další duvod te ohlásit redakci s navrhem na ban.
Jde o to že Cesar pretoriany nepouzival v politice, v civilu, plnili jen vojenskou funkci. -
Udělám další blbost a budu na tebe reagovat trolí špíno....
Praetoriani zvání osobní stráž římských císařů. Již ve vojsku Římské republiky bývala k ochraně velitele a jeho stanu zvláštní vybraná družina, slující cohors praetoria. Tělesnou stráž náležitě upravil císař Augustus. V čele sboru stál původně parovník, od r. 2 př. Kr. praefecti praetorio jmenovaní císařem, obyčejně dva, výjimčně jeden, z dob Commodových i tři. Mimochodem zjisti si, kdy byla římská republika idiote trolský.... -
2coe
komu to cpeš? bude ve hre možnost schovat vojáky v lese s tím že mi to da nejakou vyhodu ? ne. tak to sem neplet -
A jeste je to Early Access a to ke vsemu za silenou castku.
-
2Veskoslav
cezar skutečne nemel v politice pretoriany, ty tvoje "vedomosti" z historie jsou smešné, možná by stačilo si prečíst víc než dve vety ve wiki, nebo vubec umet cist.
a navic je ubohe jak se nedokažes slusne bavit, uz jsem te nahlasil redakci -
Vidis, sam jsi na to narazil, tvuj notas zvladne novinky, protoze je na urovni tve konzole... No a bohuzel konzole nejsou alienware like stroje -)
Jinak - last of us -> skoda ze to neni na PC ;-)
Neber to nijak spatne, ale doma mam 5770tku, a nemam problem s hrama na vyssi detaily, vyjmecne se najde neco co neni mozne rozjet na max. -
u "Pletichaření na kmenové radě Svébů" se mi nevyhnutelně vybavila reality show Survivor a Jeff Probst, říkající s kameným výrazem ve tváři "Johne, vrať mi symbol imunity"
-
No uvidíme zrovna k tomuto jsem celkem skeptický.Ona už diplomacie v total warech celkem hapruje, natož aby fungovaly politicke frakce uvnitř jedné frakce atd.Chtělo by to přece o něco více videi nebo rovnou demo.Předobjednáno mám ale celkem jsem z toho vyveden z míry.