Přejít na výpis diskuzí
V Total War: Rome II vám půjde po krku i vnitřní opozice
17.6.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
No ja dúfam že DVD s hrou budú použiteľné aj po pár mesiacoch po vydaní hry, narozdiel od Shoduna 2. Celkovo dúfam v dobrý technický stav hry a v jej dobrú optimalizáciu.
-
Zřejmě, moc jsem to nezkoumal.
-
Vyšla jenom preedice, ne? Samotná hra ještě nevyšla, ne?
-
trochu Crusader Kings do Rome 2 ? *14*
-
zapni si Civilizaci a odstup Satane!
-
Jak už jsem psal pod jiným článkem o RTW II: Nelíbíš se mi, hoďte ho lvům :)
O nároky strach nemám. Můj comp spadá sice do průměru, ale TW hry na něm šly krásně. Chystám se na jaře o upgrade kvůli Bílému vlkovi. Těším se! Zatím si ukrátím čas u stále skvělé jedničky. Mimo topic: už vyšlo Planetary Annihilation. -
mne v total war hrach strasne, ale fakt strasne chýba možnosť založenia mesta/rsp dediny/rsp opevnenia ktore sa zmeni an dedinu.
To by bola ultimátna záležitosť, ktoru by zase nebolo až take obtiazne implementovať. A tým by sa stali zaujímave i oblasti npr ruska kde daleko nič len prazdne plane. Zasušil by som tam jednu legiu zmenil ich na vidiečanou a za par rokov by mi vymreli hraldom, lebo tam nič nerastie. Ale ten nový element tvorby vlastných miest. Npr takž alexander ich založil 38, tej hre to vyslovene chýba. Ale inak ak by som bol žena povedal by som že som po prečítani uplne zvlhol :D -
Ještě aby to tam chybělo, co by to bylo za Řím bez intrik a vyvražďování vlastní rodiny:)
-
Coe: Zajímavé, dík. To jsem nevěděl. A pro Joe je to zbytečné, to trolí pako je blbější než cokoliv co se tu vyskytuje....
-
Ach jaj Dacovia boli podkmeň Thrákov,ktorý žil na území dnešného Rumunska a severného balkánu. Po nástupe Alexandra k moci roku 336. p.n.l. , sa Thrákovia spolu s Ilírmi vzburili a Alexander ich roku 335 p.n.l. porazil. Počas ťaženia musel prekročiť viacero riek včetne Dunaja.
Na ich prekročenie ,keď druhý breh bol obsadený nepriatelom,použil katapulty a iné vrhacie zariadenia čím donútil nepriatela k ústupu z blízkeho okolia rieky a on mohol vkľude sa cez rieku preplaviť. Všeobecne sa to považuje za prvé takéto popísané užitie ďalekonosných zbraní/ delostrelectva/ v priamej bitke a nie pri obliehaní. Táto taktika je vpodstate užívaná modernými armádami ako takzvaná priehradná paľba len namiesto katapultov sa používajú moderné delá,raketomety,letectvo.... -
Ceasar je měl skutečně taky, ale měli jiný význam než za Augusta:)
-
To je sice strašně moc pěkný, ale pořád jsem neviděl to nový renderování co má přinést deseti tisíce vojáků... Tímhle mne nalákali, tak ať sakra něco předvedou. Jinak jako hardcore total warista moc nadšenej zatím nejsem. *4*
-
Neměl, až Oktavián.
-
Přitele si drž blízko u těla,ale nepřátele ještě blíž.
-
2coehoorn
alexander velky s daky nikdy nebojoval a tehdy jeste nejestvovalo delostrelectvi
2 veskoslav
vim že jsi troll proto nebudu reagovat
*3* -
Joe. Chápu, že jsi silně retardovaný jedinec, co nedostudoval ani ZŠ. Ale ksakru, najdi si stejně hloupé kamarády a otravuj někde jinde....
-
Naštuduj si ako Alexander porazil Dákov. Je to klasická ukážka použitia delostrelectva a dodnes ju kopa velitelou nevie tak majstrovsky ako Alexander použiť.
-
me slo spíš o to že to podle me musí byt strasna otrava ovladat stovky vojaku v hre, prijde mi to tezkopadny. kdyby tam byl takovy zoom jako v supcomu tak možna.
jestli bude demo tak to zkusím, jinak vam nechci kazit zabavu. ja zustanu o company of heroes 2 -
Doporucuji ti precti si nekolik odbornych publikaci o tzv. umeni valky a zjistis, ze i kdyz se dnes jiz nebojuje meci a luky, tak bitvy, bitevni priprava, maji porad hodne spolecneho s minulosti a nejen to, taktika, rozpolozeni vojsk, vyber terenu, primarni cile, obrana, rychle presuny, logistika atd atd atd je tam toho hodne co se da jeste porad aplikovat v dnesnim modernim boji.
-
jasne ze se vyucuji ale ne proto aby se aplikovali, ja se treba taky ucil na zakladce jak kdysi praclovek vyrabel ohen