Přejít na výpis diskuzí
Válečná strategie Men of War: Assault Squad 2 vyjde na konci února
10.1.2014 | Adam Homola
55 příspěvků
-
Omlouvám se, mělo být do vlákna o WG. :)
-
Pershing Spottend Commandant
-
Já do toho proniknul, jen je problém když je někdo deb*l a začne spámovat jednotky a to mluvím hlavně o PAKTu a jejich ultra levných BVP a dalších.
-
Je to holt taková dost specifická hra. Na druhou stranu je úžasný si s tančíkem jezdit po bojišti sám.
-
To taky + AI. Problém by to nebyl kdyby nebyla možnost přímého ovládání, kdy jsem o hodně lepší jak moje vozidla. Po té co je opustím tak to je špatný. Nestřílý na velkou vzdálenost (na svou maximální) a často nechávají doběhnout vojáky blízko a pak zemřou na zásah granátem.
- Klidně bych byl bral zhruba realistický počet munice a po vystřílení by stačilo kliknout na mrtvolu a voják by sebral munici a případně vyměnil zbraň sám jestliže by mrtvolo měla jinou. Taky by to mohli panáci dělat samy. -
Znam ten pocit :D
-
Něco o coop misích je v popisu na steamu psáno. Tak možná bude.
-
v klídku, můžem si tréningově zahrát 1 vs 1
(Radegast2) -
Sakra ten Wargame se mi líbí, koupil jsem oba díly na Steamu v masakrózní slevě ale i jako fanda RTS do toh nemůžu nějak proniknout. Až mám z toho pomalu deprese...
-
JJ, stačilo by udělat radius doplňování munice z beden nebo z muničních vozidel. Prostě aby člověk nemusel do inventáře. Taky by bylo super, kdyby manuálně natočená jednotka čuměla kam má rozkázáno a nehleděla směrem nepřítele na druhém konci mapy za dvaceti domy jenom proto, že ho jiná přátelská jednotka viděla. Pak ti takhle fog of war proklouzne i Tiger.
-
Jsou dvě hry, do kterých jsem se absolutně a bezmezně zamiloval a to Wargame: Airland Battle a Men of War: Assault Squad. Na další díl AS těším jako dítě na zmrzlinu, ale jedna věc mě u obou her (Wargame a MoW) vytáčí. Nemůžu je hrát obě najednou :D
-
spíš trochu samostatnější AI pajduláčků...ale jo, dá se to hrát i stylem Commandos (souhlasím s tebou)
-
Wargame a MoW AS2 ... no já jsem asi umřel a jsem v neby 8)
-
Zjednoduste prosim ten hloupej mikromenedzment naboju u kazdyho vojaka a mate dalsiho zakaznika...
-
Na starsich dilech byla nejlepsi kooperativni kampan, kterou posledni dil uz neobsahoval a tento na tom asi bude podobne. Skoda *9*