Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Da se to uzit i ted, X mesicu po vydani, a navic v jednom cloveku bez komunikace a party spoluhracu? Nebo se takova osoba ztrati a nevyuzije poradne moznosti hry?
    • slavek.skara
      Dá se vyžít a za blbnout. Ze začátku je to nuda ale později když si vylepšíš trošku zbraně a vybavení se to rozjede. Výhoda je že ač nikoho neznáš můžeš přiskočit k tanku nebo k letadlu (či jiné technice) a tam pokud hráč nemá parťáka zastoupit druhého střelce ( U výsadkových letadel je to sranda). Navíc si můžeš zadat že vždy při nalogování do hry tě to hodí do týmu takže najednou máš i parťáky které neznáš a fungujete společně. Ne vždy sice ve hře ostatní fungují jako tým ale někdy se to zadaří. Velice ti doporučím si vybrat jedno povolání a držet se ho ...krom získávání zkušenosti které ti odemykají zbraně v něm získáváš i profesi na zbraně atd..když to budeš pořád točit tak se moc rychle nevypracuješ.

Ale na druhou stranu hloubku tam nečekej a umírat budeš skoro pořád stejně jako ostatní je to prostě válka .
      • Jo jo, stahnul jsem to, pak me asi 100x za sebou smahli, ani nevim odkud, tak jsem to zbabele vypnul:-) Planuju se vratit, ale musim sebrat odvahu. To jsou ty svinske mmorpg, vysel jsem jejich parenim ze cviku a to jsem byl v multaku FPS kdysi na stredni obavany protivnik:-)
        • Veskoslav
          Tak ono takové MP v rámci FPS moc není:) Ono když jdeš přes výsadek, to je teprve sranda:-D A ještě v noci.
        • slavek.skara
          Ja FPS moc nehraji, spíše mám rád staré old scool hry (RPG a ST) ale ani novým se nevyhýbám. Zas na druhou stranu když se potřebuji odreagovat tak zapnu buď tohle nebo War Thunder a jedu....

Co se týká Planetside tak prostě tam je to o smrti a jen o smrti :) Nesmíš moc stát na místě musíš počítat že existují odstřelovači a že prostě nikde a nikdy nejsi v bezpečí..a když se ti zdá že si našel dobré místo tak *prask* jsi mrtvej...ať už odstřelovač nebo letadlo prostě vždy tě něco sejme...jednou jsem sundal tři nepřátelé v řadě jen díky tomu že se neotočili říkal jsem si jaký jsem pašák...*prask* ze zadu mě sundal hráč který nás oběhl prostě o tom to je.

Teď už mám u Havy Assaulta lepší výbavu ( body za hraní a levely) a už je to lepší kafe...zbraň mě netančí čardáš když střílím a i štít už něco vydrží, u tanku mam termovyzi což vždy překvapí infiltrátory co si myslí že jsou neviditelní a je to sranda:)
          • Prostě je to tak, že v bitvě tady není 32x32 hráčů ale třeba 200x200 a tudíž, i když si myslíte, že jste jednu místnost od nepřátel třeba vyčistili, tak tam vždycky jsou další...protože je tam prostě hromada hráčů...ale osobně mám z bitev v PS2 konstruktivnější pocit bitvy než například v BF4...V PSku tam musí hráči do bitvy po respawnu doběhnout od sundereru/spawnu zatímco v BFku jste v baráku, proti vám jeden nepřítel kterého už už zabíjíte a *bum* z jednoho jsou najednou 4 protože se u něj respawnovali jeho kamarádi a vy jste v ****
            • Je to docela paradox ,že sci-fi Planetside 2 je mnohem realističtější a s větší možností taktizování než rádoby realistický Battlefield.(i když i ten má své kouzlo)
            • Veskoslav
              Navíc oproti BF je systém velitelských skupin vyřešen mnohem lépe pro mnohem více lidí.
  • Kdyz to porovnam s BF2142, tak to ma vetsi mapu a samozrejme i vic hracu na ni, z toho vyplyva i vetsi moznost taktizovani. Ale co se tyce hratelnosti a zabavnosti je podle me o tridu horsi.
  • slavek.skara
    Celkem mě ta hra chytla na odreágování....jen by mě zajímalo jestli mají v plánu přidat Mechy nebo jiné jednotky...
    • Pete.palis
      a já bych na to možná vsadil...;)

http://imageshack.us/a/img543/6092/ncmech.jpg
      • Kozy
        Nemyslim si, sice se o tom mluví pořád, jenže je otázka jakou by plnili funkci. Máme tu MAXe, Harraser a Lightning. Nějak mi do tý skládanky nezapadá.
      • slavek.skara
        Kruci doufám jen že to dostanou i Terran Republic :)
        • Pete.palis
          *5*
          Terra
          http://imageshack.us/a/img208/4985/trmech.jpg
          Vanu
          http://imageshack.us/a/img32/5521/vsmech.jpg
          • Kozy
            V pohodě :)

Tak jak to píšeš by to asi smysl mělo, ovšem nechtěl bych být v kůži řidiče, ten Mech bude vidět na hony daleko. Jenže když si to tak vezmeš tak na ten průzkum a podpůrný zbraně tu už máme buginu.
            • Kozy
              To jsi mohl říct rovnou a nemuseli jsme to tu tak sáhodlouze probírat *1*
              Když už ale Mechy tak radši ty v Hawkenu.
            • Veskoslav
              No pro mě je argument. Protože mech!:-D
          • Kozy
            Jo jenže tohle je fan art, takže to vůbec nic neznamená. Popravdě Mechy tam vážně nechci, rozházely by už takhle křehkej balanc.
            • Veskoslav
              Jo MAX. Promiň, nejtěžší pěší jednotka:-D Vím, spletl jsem se. No nevím, jak u Tebe, ale když bojujeme, tak první, co uděláme, když napadneme základnu, pozabíjíme Maxe. Nemají štíty a jejich neohrabaný pohyb a pomalost může být jejich nevýhodou. Roboty bych viděl něco jako mezičlánek mezi tebou zmíněnou těžkou pěchotou a lehkou vojenskou podporou, kdy by spíše sloužil k průzkumu a byl vybaven spíše podpůrnými zbraněmi.
            • Kozy
              Jsi si jistej že víš o čem mluvíš? MAX a vozidlo? Neřekl bych že by měl problém dostat se na základnu.
            • Veskoslav
              Max je vozidlo, robot se může dostat snadněji do zástavby základen. A pokud by jej šlo přivolat přes maják jako třeba je v Titanfall, tak by to také změnilo systém boje.
            • Kozy
              Na to už tu je MAX.
            • Veskoslav
              Ani ne, záleží na co by byly zaměřeny a jak budou postaveny. Ono se také řeklo, že příchodem těžkých bugin a zdražení lehkých čtyřkolek, se čtyřkolky nebudou používat. A čas ukázal, že to není pravda. Ono fakt záleží, jak a na co by tyto kolosy byly používané. Jako podpora či oblek pro pěchotu je to fajn.
        • Veskoslav
          Už tak máte nejsilnější tanky ve hře:-D Mechy nechte nám:-D
          • Nejsilnější tanky TR? Mám pocit, že mojeho Prowlera šmouláckej Vanguard rozstřílí na cucky ani se nenaděju...a to nemluvím o šmoulím štítu...zatímco Prowler má jen hloupý ukotvení :/
            • Kozy
              a za cenu designu :)

http://img593.imageshack.us/img593/8513/prowler.jpg
            • Veskoslav
              TR má nejsilnější tanky z pohledu palebné síly. To i sami vývojáři řekli. Museli ale obětovat obranu za cenu masivní destrukce.
          • slavek.skara
            Ne ne my chceme vše i planetu ! Sic bude válka *2*

A teď vážně to bych možná aji přešel na druhou stranu kvůli mechům :-D
    • Kozy
      Na ty Mechy bych nevsázel.
    • Veskoslav
      Tak postupně by mělo být až 4 druhy leteckých a 6 druhů pozemních jednotek. Přidávají se postupně. Bugyna a upravená "motokára" také nebyla od začátku.
      • slavek.skara
        Ok díky, já se přiznám že na ty letadla jsem levej :) Zatím mě nejvíce jde bojovat s tankem tak mě zajímalo jestli bude třeba i časem pořádný mech :)
        • Veskoslav
          Já se přiznám, že jsem byl taky. Ale furt jsem zkoušel a zkoušel a teď už umím lítat obstojně. I s Galaxy umím už dělat výsadky, aniž bych všechny nepozabíjel.
          • slavek.skara
            tiše závidím :)

Mám jen jeden dotaz na co jsem nepřišel. Když jsem ve vozidle a nelibí se mě místo jak se přesadit na jiné ? Myslle jsme že je to dle num klávesnice dle čísel ale není :)
            • slavek.skara
              Chlape díky moc tak Fka mě nenapadla :)
            • F1 je řidič, F2 bývá střelec F3 taky..pak dál F4 a F5 a F6 a dál v Galaxy. jinak původním planetside mechové byly, já sem rád, že tady nejsou, nesnáším robůtky a tak, i max mě tu sere, ale vypadá to, že časem taky něco takového bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit