Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gamepad je univerzalni herni ovladac napric platformami, mel by ho mit kazdy hrac a nedivit ze, ze nektere hry jsou designovany na jeho optimalni vyuziti. To neni chyba, to je prednost. Vsechny hry by melo jit ovladat gamepadem.
    • Proste nie, niektore hry gamepadom ovladat nejde. Bodka.
    • "Gamepad je univerzalni herni ovladac napric platformami" - souhlas

"mel by ho mit kazdy hrac" - to bych neřekl (a to gamepad mám)..k čemu bude třeba člověku, který hraje 90% času strategie

"nedivit ze, ze nektere hry jsou designovany na jeho optimalni vyuziti" - souhlasím, některé hry jsou opravdu designované pro gamepad a ovládání jinými zařízeními bývá maximálně tak kompromisní řešení. Což neznamená, že je to nutně dobře, ale někdy to tak prostě je.

"To neni chyba, to je prednost." - to není chyba a ani přednost, je to vlastnost

"Vsechny hry by melo jit ovladat gamepadem" - rozhodně nesouhlasím. Gamepad má svá omezení a tato omezení by přenášel i na hru. Spousta her je s gamepadem nehratelná a není na tom nic špatného..není to chyba, ani přednost, je to vlastnost ..
      • Valkyria je take strategie a gamepad se pro ni hodi, gamepad, jako univerzalni ovladac, by mel mit kazdy hrac. Vyvojarum by to usnadnilo zivot a zlepsilo by se ovladani her.

Design hry na univerzalni ovladac a vyhnuti se kompromisum ke kterym vede design pro kombinaci ruznych ovladacu je prednost.

Souhlasim, specificke hry mohou byt designovane na specificke ovladace. Vsemi hrami jsem myslel hry podporujici gamepad, ty by mely byt nekompromisne designovany na gamepad.
    • Tohle je klasicka ukazka cloveka,ktery se bez mozku naucil psat. *1*
  • Keyz
    Kdyby něco podobného a nové bylo z realistického světa, tak bych si to rád zahrál.

Japonská holčička se šátkem která střílí po tancích a nějakých divných NPC s kopím....wtf.
    Navíc to vypadá otřesně. To není ani komixová grafika. Celé to je, rozmazané.

Ovládání na PC podle menu asi také žádná sláva.
    • Styl je naprosto v pořádku, to že se ti nelíbí je samozřejmě taky ok ale neshazuj ho. Zvlášť když se v tom vůbec nevyznáš. Zase hodnotíš ze screenů a let's play. Realisticky by to nešlo protože takhel se nikdy nebojovalo a bojovat nebude. Proto je to z fantaskního světa. Nelíbí se, nehraj.
    • Je to manga styl ty p*čo. Že si anime hater nikoho nezajímá.
      BTW: být tebou bych míň diskutovat a víc trénoval sebeobranu, za chvíli máš před barákem pár towel heads *3*
      • Jack1947
        Sice je Keyz docela konzoloidní ignorant ale není sám kdo neholduje, mango stylu. *3* Tak klid a nohy v teple. Příjdeš k němu na náštěvu jo. To bych chtěl vidět. *2*
        • naštěstí nejsem towel heads, ale tys to zase asi ani nepochopil že?
          • Jack1947
            Ne? ja ani nevím co to je jo takhle... ne fakt jsem ten vtip nepochopil. *7*
            • ale jacku, co je tak těžkého pochopit na tom, že drahému kktku Keyzovy doporučuji, že dle jeho profilovky bude mít v brzské době větší problémy než je hate anime a hádání se s jeho fandama. Towel heads mu zaklepou na dveře.
            • Jack1947
              Vím o co se jedná... ale stále nechápu kam tím míříš takto asi necháme být. Já si myslím že ses vyjádřil nešikovně. Jak říkám můj názor.

Jop takhle tak to jo... a towel heads je směšné přirovnání. +1 *15*
            • očividně jsi dlouho nebyl v žádné zahraniční diskuzi o charlie hebdo (Keyz asi ano soudě jeho profilovky)
    • To děláš ukvapené závěry z pár screenshotů a rozmazaného. Já to hrál na PS3 na 127 cm plazmě a vypadá to naprosto famózně. Navíc ten příběh je vážně strhující - i to, že Alicia nosí k uniformě šátek, má svůj příběhový důvod.

Pokud si to nekoupíš jen kvůli tomu, že se ti to na screenshotech nelíbí, připravuješ se o herní perlu. Tvoje škoda.
  • hral sem to na ps3 a je to po taktické stránce velice nudné a bezzubé. do teamu se vyplatí brát jen příběhové postavi protože přidávají comand. barikády se dají stavět jen na předem určeném místě, munice je nekonečná kromě raketometů a granátů takže ani inženír není zrovna užasné povolání atd atd..... škoda čekal sem od toho mnohem víc.
    pro kované stratégy je to nuda
  • Ovladaní - Gamepad
    • Ovládání - Gamepad - pro všechny hry, jinak to ani nejde. *2*
      • del0
        Pro všechny "konzoloidní" hry.

[fixed]
        • Jack1947
          Jak které některé se dají zmáknout i na klávesnici v poho jiné zase radši na gp. *4*
  • Pohádkový příběh, krásná stylizace a bohužel, nudný gameplay. Ve hře je strategie fakt pomálu a člověka pořád rozptylují nějaký gamedesignový boty.
  • Dá se to hrát na PC s x360 gamepadem? Přesně tak by se všechny hry měly hrát. *2*
    • Dá a je to tak rozhodně lepší než na klávesnici *3*
    • U první strategie bych ho hodil z okna. Hrál jsem Dunu 2000 na nějakém PS před 10+ lety a hrůza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit