Přejít na výpis diskuzí
Valve a EA si dokazují, kdo je silnější - odnáší to Battlefield 3
8.8.2011 | Petr Poláček
128 příspěvků
-
Tak trebas Crysis2 jsem si koupil radeji u EA, byl proste o 10 eur levnejsi. Steam je zbytecne predrazeny. Pokud neni hra v akci tak si pekne rejzuji. Ale je fakt, ze steam to ma vice vymakanejsi, patche, stahovani a instalace.
-
-
To, že tam byl Crysis levnější neni Steamem, ale prostě EA si takhle nastavilo ceny. Valve nastavuje ceny pouze a jen u svých her...
-
-
jo to už všichni víme řešilo se to tu stokrát, nic to ale nemění na věci, že když to chtěl koupit bylo to u EA levnější, a když je to někde levnější koupím to tam ať si nastavuje ceny kdo chce ;)
-
-
krabicovka se prodavala ani ne za 300,- *3* proč nekoupil raději tu? *5*
-
-
možná, že nechtěl krabicovku? :)
-
-
-
-
-
EA pod tihou komerce a vytuozenych neobmedzenych zisku potopi Battlefield serii, stejne jak to udelali s XY seriema predtim... EA neumeji ani delat hry ani je prodavat...
-
mozem na*rat. kupim krabicovku a ked to bude vyzadovat spustenie cez origin a browser ... tak dobre ale len 1x a posledny. nabuduce uz si ziadnu EA hru nekupim radsej a origin neplanujem pouzivat ani nahodou. aktivujete tam hru a plati vam len obmedzeny cas (3 roky?) sak to je vysmech :D a to ani nehovorim o tom ze bez internetu hru nespustite pretoze sa to spusta cez internetovu stranku lol :D
-
-
2011/2012... EA = Activision, se vším všudy... bohužel *11*
-
Dá se očekávat, že EA bude do krabicovek cpát Origin, to jim pomůže tam dostat lidi...
-
"aktivujete tam hru a plati vam len obmedzeny cas (3 roky?)"
Kde tohle stojí? Je to poměrně zásadní informace. -
-
ked si das origin web tak tam si daj dole terms of agreement alebo license nieco.. proste tie pravidla a tam to je napisane ze "nezarucuju" ze to bude po cca 3 rokoch alebo neviem presne akom casovom useku furt dostupne.... cize to iste co som napisal len inac napisane :D
edit: Aoyagi post -
-
Tak v tom případě no big deal.
-
Původní EA downloader byl dokonce jen na 2 roky. A říkal něco jako, že máš právo si hru stahovat je 2 roky po koupi. Dokonce tam šlo dřív i koupit příplatek na možnost stahov 3 a 5 let.
-
-
no ved toto som myslel. ono to bolo niekde tu v diskusii pri clanku o EA (origin/steam?) neviem presne aky clanok a niekto tam poslal presny text z toho noveho originu ale netusim kde to nasiel pod jakym odstavcom a bolo tam napisane to o obmedzenej zivotnosti. (nie o tej ze ked nehrajes hru a si neaktivny tak ta zmazu)
-
-
Nene, to znamená, že když nebudeš nějakou hru, kterou sis tam koupil po dobu 2 let, tak ti to vymažou, aby zabránili mnoho neaktivních her na Originu....
-
-
-
-
-
A mě je to buřt. Já si to koupím na PS3, takže budu mít veget...
-
Bude celkem zajímavé sledovat první krok v konkurenčních bojích o dominanci v digitální distribuci. Otázka? Má STEAM tak silnou pozici jak to vypadá? Koneckonců je to distribuční platforma a potřebuje produkty k distribuci a ty dodávají vydavatelé, ne VALVE co nevypotilo ani ep3 k HL2 :D
-
-
Mě stačí Portal 2. *3*
-
Já myslím, že Valve z toho má pořád slušný prachy a Half-Life není jediná série, za kterou Valve stojí. Možná se už neženou do velkých AAA titulů, ale zaštiťují spoustu módů.
Právě to, že už žádné hry nedělají, je znamení toho, že jim Steam sám o sobě úplně stačí :) -
-
Jak žádné hry nedělají ? vždyt maj skoro každej rok novou hru !
-
-
Zda se mi to, nebo ke kazdemu clanku co ma nekde slovo "Valve", okamzite nekdo vypoti na diskuzi budoucnost Half life serie? *2*
-
-
společně s L4D to jsou jediný kvalitní série od nich...hra postavená na kecech robotů se může jít bodnout
-
-
Až ti bude aspon 15 tak portal pochopíš *3*
-
-
To nebude vekem ;) Mne treba portal nikdy nebavil :)
-
-
-
-
-
tak aspon si to nekdo nekoupi a v EA se treba proberou *7*
-
Zas to stare zname : Kto ma vecsejsiu udicu ...
-
hmm dmnce EA prvni vec je ze to nebudfe na steamu ale originu a dalsi vec ze se hra bude spoustet z prohlizece kktina rusim obednavku
-
a EA za tři roky vypne servery, to známe. kthxbye
-
-
Jako u BFka že vypnou za 3 roky servery? No ROFL.
-
Jo, to je jeden z důvodů, proč si nic, co má něco společného s Originem, kupovat nebudu.
-
-
kdyz si koupim chleba v obchode tak mi prodavac taky nerika ze maslo na ten chleba si muzu koupi jen u nej jinak si ho na ten chleba nemuzu dat
z meho pohledu je to zneuzivani monopolniho postaveni