Přejít na výpis diskuzí
Valve chce s Big Picture módem vytlačit konzole z obýváku
10.9.2012 | Petr Poláček
124 příspěvků
-
A já bych si klidně na source enginu zahrál...nemusí to mít nový engine, stačí ho vylepšit...ale prostě...HL2 má pro mě asi nejlepší grafiku ze všech her...neboť grafika pro mě není jen kvalita textur a různý supermoderní efekty...
-
Ty by si chtěl hrát HL3 na starým Source enginu? I kdyz na nej nedam dopustit, tak je starej a VALVe chce (logicky) udělat s dalším dílem zase obrovský boom. Grafickej pokrok brzdí vydání novejch konzolí, takže si stěžuj u kravaťáků v Microsoftu a Sony, ne u VALVe. Jo a na HL dělají, tak nevim co meleš... To že nevydali ani pitomej artwork, je ale věc druhá.. *4*
-
Gamepad vitezi. Ale tohle je jen prvni krok k dostani pc na televize, jeste bude potreba upravit i ui OS (to asi vyresi metro) a predevsim her. A to bude ponekud vetsi orisek.
-
Jsem génius, když mám TV na hraní a filmy už pár let připojenou jako druhý monitor? Je fakt, že jsem těžce za opicema, když nemám ty velký čudlíky. Valve mam rád, ale tohle mi přijde jako alibismus proč neděláme na novém HL. Tleskejte - Big Picture Feature! Mimochodem mínuska jsou pravo nahoře;)
-
Jediný problém co sem měl s hraním na Tv byl a je, že se mě klávesnice a myš nevejde na konferenční stolek. A navíc hrát v předklonu taky nic moc.
-
Za mě super :), těším se na to moc. Jen škoda že to selhává na jediný věci, a to, že věc jako herní notebook prakticky neexistuje (když opominu drahý AlienWare notce). Takže tohle doopravdy ocení asi jenom lidi co mají vedle stoláku ještě nějakou pořádnou plazmu nebo LCD telku.. Ale i tak je to super nápad, zítra ráno to aspoň vyzkouším :)
-
Spaaaaaaaceeeeeeeee!
-
Jo, taky mě to už ubíjí... Ale asi si budeme muset počkat na novou generaci konzolí, na nový engine *9*
-
Lískni si jí a pak si to aspoň přečti prosimtě... *7*
-
Ty jsi to asi vůbec nečetl co?
-
Ach jo, a nejaky info o HL3 porad nikde. *9*
-
Nechápu. Takže to si jako připojím PC k velké televizi (nevím proč) a budu si do kompu muset nainstalovat další program, abych to rozjel. Píšou pak že nebudu čekat na update hry, (nikdy jsem neupdatoval hru, nebo spíše jsem nemusel jaksi čekat). Vžyť už teď si můžu připojit PC k televizi a hrát na ní hry s gamepadem, tak proč tohle , nechápu. Dále tě to bude sledovat, co hraješ na jaké stránce jsi nejdéle, ne děkuji. Když tak někdo vysvětlete mi to jak to myslí s tou televizi, jestli propojím ke kompu a nebo si koupím nějakou krabičku.
-
to to trvalo :). Konečně si budeme moci vybrat, kde své hry hrát :)
-
trolol
-
Ti ted vymejslej tolik blbosti ze HL3 bude nejdriv po roce 2020. *1*
-
Zbrusu nový jo? Vždyť tohle měla už Killzone 1, pokud si dobře pamatuju.. *1*
-
Ty si dobry kkt :D Valve je jedna z nejlevnějších velkých herních společností (ne-li ta uplně nejlevnější)
-
long live to valve! *4*
-
Už to vidim:D už teraz pcčkári revu z plných pluc že hry vypadaju ako na konzolách aj na PC ak sa toto ujme tak tak budu vypadat všetky.
-
Kurva,ti se nuděj.Co tak udělat historii na chatu..