Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pak je tu jeste druha skupina lidi, ktera se prokouse tou silenou formou a zjisti, ze obsah neni o moc lepsi. Do te patrim treba ja. MINUS, MINUS, MINUS.
  • ''LoL má omezení, Dota ne'' ti nepřijde jako fakt ? :)
  • Jestli oni te neminuskuji i za to, ze tvuj psany projev je na zvraceni, plny gramatickych chyb, struktura textu a vet je nahodna a cele je to napsane v hornouherstine. Obsah textu uz je pak moc nezajima, protoze podle formy jsi zjevne retard, co nezvladl dodelat druhou tridu..
  • Bylo to na starladderu :)
    https://www.youtube.com/watch?v=eAptkcZMLp0
  • michaliuz18
    oni ma minuskuju len z principu ze som to ja, ..ja herny kritik a frfloš :D
    proti tym hracom co si zahraju prilezitostne nic nemam, ale ti co presedia cely den v herni a maminka im kupila tablet na vianoce, a v druhom vačku ma najnovsi samsung alebo htc
    ...podakujte si ze ste sa spravne narodili
    rozmyslam ci mat vlastne deti za par rokov, aby skoncili pre hrani doty alebo lolka nedajboze wowka :D
    kamarat kedysi s nami hraval csko, prestalo ho to bavit, namiesto toho teraz vkuse hraje dotu, ale VKUSE VKUSE VKUSE VKUSE a ked mu poviem ze je zavisli tak nééééé nééé ja nejsem zavislak
    ale VKUSE to gembli a prekonal aj cskovu hranicu kde mal okolo 300 hodin, na dote mal v kratsom case uz cez 900 hodin
    vyborne hry pre trapakov
  • já tady nevymýšlím, já tady píšu o faktech, zatímco tys tu nic nevymyslel, jako výrok dota>LoL, napíše jen dotař dement, o kterých jsem psal výše.
  • tak to tě zklamu, ten zvolil jako šachy sport, takže je
  • Tak to by ses asi divil. Dendi má takové groupies, o jakých se tobě tak leda sní ve vlhkých snech. Nechce se mi to hledat, ale někde na webu se povaluje video skupinky slušného řeziva, která si přišla mezi hrami o podpis na Céčkovou hruď. Až vyrosteš, tak ti dojde, že krása je úplně to poslední, co ženské zajímá. Je to hlavně sláva, peníze, moc atd. Dendi má všechno..
  • to píšeš ještě moc slušně....ale víš jak, píšeš to na stránky, kam chodí spousta zapraskanejch gamblerů ( samozřejmně tu jsou i normální hráči, kteří se věnujou i jinejm činnostem ) ale ty zamindrákovaný sociopati, co nevylezou od PC....ty tě umínuskujou :-DDD pravda bolí
  • haha, jo no, myslel sem na to samý :D dotyčnej by měl začít dělat asi i něco jinýho. Ale co, jestli mu to přináší uspokojení... Moc ženskejch na to ale asi neuloví no :D
  • To není toerie, to je původ toho slova, já jsem ho nevymyslel. Ale pro mě za mě, klidně si udělej sport z chlastání. Jestli budeš mít tolik sponzorů jako mají esporty, tak ti pogratuluju. Mě spíš sere, že jsou někteří lidi tak strašně konzervativní a křečovitě se drží věcí, které už poslední dobou přestávají platit.
  • michaliuz18
    TO je teda zivot, este ze nepatrim k takymto silno online hracom a nechodim na celo dnove turnaje ako henty mastnohlavý kockáči s vypalenymi ocami od pc a zavislostou v krvi
    juhu tesim sa ze som v 12hodinovej bitke v dote porazil japonca a odnasam si domov zadara nejaky mobil alebo trofej ...fuj, stacilo mi videt kedysi tych stroskotancov co sa drbali cely den v pc herni a hrali vice city na MAX grafiku , ist von na slniecko a pekne pocasie, zahrat si basket ..ne na čo .. radsej sa budu drbkat pri pc ..ze maju vobec na to vydrz , obdivujem ich za to
  • Já nevím, co se tu pořád snažíš vymyslet. LoL má omezení. Dota ne. Dota > LoL. Na tom nic nezměníš, i kdyby si to tu překrucoval do příštích Vánoc.
  • Možná si o tom nevěděl, ale jízda na motorce nebo i v tý formuli je celkem fyzicky náročná...
  • jo ale přečti si to až dokonce :) týden možná tak pro nováčka, a stejně pro to nehraje žádnou roli, protože na to aby si uměl za toho hrdinu stači 2 hry nic víc, na to žádný trénink nepotřebuješ. takže to vyjde tak, že platič si može o týden užít víc hrdiny, to mu ale nic nezlepší
  • *chlastání*
  • Podle této teorie pak ale může být sportem téměř cokoliv, od chastání až po koukání do zdi...
  • Třeba, plus všichni na planetě, kteří zastávají názor, že sport je o fyzické aktivitě. Pokud jsou podle tebe šachy sport, tak pak může být sport i luštění křížovek. Nakonec proč ne třeba koukání na televizi...
  • Knoxx:

Co děláš na sílu a svaly:
    Arnold: dead lift

A jaký děláš cardio?
    Arnold: dead lift rychle

:D
  • Znám, bicáky jak míče a k tomu chicken legs. :D Jinak co se týče práce vs fitko, tak osobně sem nějakou dobu stavěl lešení a musim říct, že fitko je proti tomu procházka růžovou zahradou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit