Přejít na výpis diskuzí
Valve dokument Free to Play věnovaný Dota 2 a e-sportu
20.2.2014 | Ladislav Loukota
109 příspěvků
-
Tesim sa,uz to malo byt nejaky cas vonku no ale Valve time,posledneho polroka som sa opat namotal na hranie Doty a sledujem dost aktivne aj pro scenu a celkom sa to dost posuva do predu,Valve ma dobre napady aj ked im to niekedy dlho trva a bude zaujimave sledovat kam sa to za par rokov dostane,uz teraz zacinaju byt prize money dost slusne,produkcne hodnoty turnajov stupaju a celkovo to zacina mat feeling profesionalnej roboty.
-
Lepší fit fat, než un-fit un-fat
-
tak můžeš provést tohle srovnání *15*
http://store.cdn.gamesports.net/20000/20715.png
Vlevo tento člověk: http://wiki.teamliquid.net/dota2/Fly
účastník loňského The International kde jeho tým obsadil 7-8 místo.
vpravo tento človek: http://en.wikipedia.org/wiki/Moni_Aizik
jeho otec -
A pokud chceš hvězdu i z druhé strany barikády, tak tu je Přemek Podlaha, který pracoval na zahrádce tak dlouho, až se z něj stal kultovní kutil *1*
-
Ale no tak, mame tady rok 2014....ja myslel, ze tyhle predsudky uz jsou minulosti, ale asi jsem se spletl. Nekteri jedinci maji z "fitnesaku" *1* zrejme porad mindraky. *1*
Kdyz je nekdo guma, tak gumou zustane, at do toho fitka chodi nebo ne. Stejne tak se z normalniho cloveka nestane magor, jen proto ze chodi do fitka. -
lol
-
Myslíš Dotu2?
-
Co je to za kec. To by sis potom bral jen nazor neznaleho a kazdy kdo o veci neco vi by byl neduveryhodny. Ze brani svuj oblibeny titul do krve neznamena ze lze ale spis ze ktomu ma neaky duvod. Kdyz chcu neco vedet o dote zeptam se nekoho kdo hraje dotu.
-
jo no nic mezi jen 2 extrémy :D
-
to sem neak nepobral. proc by se mneli krmit tucnyma sladkyma srackama? kdyz hraju a nic si nepripravim na jidlo zvacham rohlik. normalni obed by byl mnohem tucnejsi
-
to delaji z hracu casual hry. hardcore hraci nemaji cas jist.
-
Vnímání sportu se vyvíjí s dobou. Sportů, kde se soupeři nepoměřují fyzickými výkony je mnoho..šachy,šipky,billiard a mnoho dalších. Chce to trošku jít s dobou a nežít ve stínu. *3*
-
A z čeho myslíš, že většina dětí je obezní ? Protože celý dny sedí u pc, rodiče se jim nevěnují a nakonec se krmí tučnýma, sladkýma sr*čkama s notnou dávkou chemikálií navrch..
-
Člověk který si postavu může koupit oproti ostatním tak rychleji hromadí IP aby si mohl koupit runy který ovlivňují už i samotnou hru...
například: Bavil mě vždycky Varus ale ten stojí 6400 (jestli si dobře pamatuju) tak na něj musím šetřit "docela dlouho" a když jsi ho koupim tak nebudu mít ty IP abych si hned koupit runy oproti chalanovy se stejným počtem her který si ho koupil hned za peníze a ktomu ho může hrát hned a trénovat s ním... -
Nejde srovnávat pracovní činnost(práce na baráku,zahradě) s chozením do posilovny...ještě jsem neviděl bandu namakaných opálených kopáčů s krumpáčem.
Sílu určitě mají, výdrž taky...ale nemají objem jako někdo z posilovny.
Já když házim 4 hodiny lopatou u baráku hlínu, tak mě z toho akorát boleji záda jak prase a nepociťuju, že by se mi rozšiřovaly křídla...
Chápu, že tohle je klasická připomínka většiny lidí, co nemají o fitku tušení...když něco dělám u baráku, nebo tahám balíky plovoučky nebo obkladů do 2 patra...ta trapná připomínka..." To je lepší jak posilovna co?"
*3* -
Obezita by byla horší.
-
To se dá lehce obrátit. *15* Jak to dopadne, když někdo často navštěvuje fitko JASNĚ ukazuje tento pán -> Arnold Schwarzenegger, úspěšnej, bohatej a nezapomenutelná legenda,která se zapsala do historie, jak na poli kulturistiky, tak filmové tvorby..
-
Jak to dopadne kdyz nekdo casto navstivuje fitko JASNE ukazuje film podle skutecne udalosti POT a KREV... mizto mozku z muscle kostku
-
ne to opravdu nerovna, kazda namahava prace narozdil od fitka ti krom svalu posili i mozek!!!
-
Ta předělaná DotA 1?