Přejít na výpis diskuzí
Valve dokument Free to Play věnovaný Dota 2 a e-sportu
20.2.2014 | Ladislav Loukota
109 příspěvků
-
Ale je, protože není nic snadšího než si daného hrdinu koupit, a člověk, který LoL hraje dost dlouho, tak stejně neví co dělat s těmi ip body - tady jde jen o motivaci, o jakýsi cíl něčeho dosáhnout, samozřejmě není to pro každého. Důležité je, že se všechno dá získat v té dané hře (myslím tím, která nějak ovlivňuje mechanismy) to je správný f2p model, ty mají obě hry.
-
Ti chlapci na té fotce jsou nějací podvyživení.. oni chudáci nemají ani čas vypnout ten matrix a jít se občas najíst..
-
Já jsem začínal na té tzv. "hře od Riotu" a právě mě nebavil ten systém kupování postav a jenom tohle že DotA 2 je má všechny otevřený poukazuje na lepší systém v DotA 2.. Ta "hra od Riotu" furt má dobrej free to play systém ale furt Dota má lepší a tohle není o názoru..
-
no už podle tvé ikonky vidím, že jsi zapalený hráč doty a tudíž svou subjektivitu a schopnost bránit svůj oblíbený titul do krve, budeš dávat jasně najevo, a tak se nebudu pouštět do nějaké vražedné diskuze, ačkoliv mi škube v hlavě myšlenka, že ikdyž dota 2 má výborný f2p systém, tak nebyl první a ano je to hra od riotu, s tím se smiř.
-
DotA 2 má nejlepší free to play systém kterej zatím je takže jestli to někdo může o sobě říct tak je to DotA 2...
-
ten dokument by měli přejmenovat třeba na dota movie, protože to zní jako by další hry nebyly f2p
-
Na jednej strane je to minimalne zaujimave sledovat a do urcitej miery aj obdivuhodne ake vykony su schopny podavat. Napriklad taky SC2 je dost narocny na koncentraciu, taktiku/strategiu ale aj rychlost a ked sa hra nejaky turnaj je bezne ze tahaju hraci aj 14 hodin v kuse bez nejakych velkych prestavok. Na druhej strane kazdy profesionalny sport sa casom prave tym sprofesionalizovanim deformuje a stava sa svetom sa pre seba a ma uz vecsinou daleko od sportu v zmysle zabavy a fair play. Staci sa pozriet na olympiadu, ktora je viac reklame, prachoch a tlakoch ludi v pozadi ktory rozhoduju.
-
Je to zvláštní, to s tebou souhlasím. Ale co třeba šachy? Jak to nazveš, pokud se jedná o profesionální utkání (o peníze, sponzory třeba apod.)?
-
a třeba šipky jsou pro tebe sport? ty si vážně tragéd
-
e-sport je sranda. Taky jsem kdysi dávno e-sportoval a nejvíc mě na tom fascinovalo to, že když byl někdo fakt nabušený skiller, který byl navíc ještě namyšlený a všechny na public serverech posílal do háje, tak se pak na nějakém turnaji ukázalo, že ve skutečnosti je ten člověk úplně neschopný asociál, který si neumí ani objednat sodovku v hospodě. A naopak ty největší lamy byly úplně nejpohodovější lidi. Příjde mi, že jak se do toho člověk moc zažere, tak úplně zblbne.
-
Mne to vysvetlovat nemusis ale na milimetr presne je taky ptakovina. Jde spis o spravny postaveni a procitit to. Neni to neco na co bys potreboval az takovou presnost.
-
Myslím si, že fyzičku si tím udržíš stejnou. A nemyslím si, že jsem naivní, ač je to pouze můj názor.
-
Drasťa: ano, půlka lidí ve fitcentrech totiž cvičí blbě, zapojují do cviků jiné partie, než by měly a pak se diví, že mají záda v hajzlu a nebo že jsou jejich návštěvy neefektivní. Lidi kašlou na trenéry, vezmou 20kg jednoručky a jedou bicáky a prohýbají se při tom jak žížaly. Co tady ale budu vysvětlovat nějakým špejlím s oteklýma očima lol
-
Kolik z vás moralistů tady prosedí půl dne u kompu zadáčo?! ;) Neobdivuju ani neodsuzuju, je to jejich volba. Ale kecy o tom jestli to uznat, neuznat, podporovat, nepodporovat.... Ten průmysl se snad živí sám a nikdo na něj nedobrovolně nedoplácí, tak přemýšlejte, než něco vypustíte z chlíva ;)
-
Na milimetr presne... Taky dobry :D
-
Jestli si opravdu myslíš, že jakákoliv namáhavá fyzická práce se rovná fitku, kde musíš cviky s činkami provádět na milimetr přesně, aby měly ten správný účinek, tak jsi hodně naivní.
-
Ale jako jo, záleží jak často a co, ale to už by se moc polemizovalo.
-
Si zkus celý den tahat dřevo. *3*
-
Opravdu semtam pracovat na zahrade nebo baraku neni to samy jako chodit trikrat tejdne tahat zelezo do fitka.
-
To já si zase o lidech co pravidelně navštěvují fitko a myslí si o sobě kdoví co myslím svoje. Stačí semtam pořádně pracovat na zahradě nebo na baráku a máš to samý, zdarma a ještě je ti to prospěšné i v jiném směru. Plus fitko samo o sobě není sport, ale udržování fyzičky a pro někoho svalů.