Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TireFuri
    "pro platiče týdenní exkluzivita" Sám si to napsal... nechápu co ty na tom nechápeš.. To že tam už je jenom takhle malej faktor kterej v Dotě neni tak to znamená že Dota má lepší free to play systém.. Konec diskuze...
  • říká kdo? olympijský výbor?
  • no sry ale já zatím četl, že to někdo začne vždycky o dotou, ale to se tu můžem zase dohadovat jak konzole x pc
  • a v čem je prosím tě lepší? ja ti tu napsal proč to není žádný rozdíl, jinak pokud se ti ten "motivační" systém nelíbí tak je to pochopitelné, každý je individuální, ale jak jsem psal výše, žádný rozdíl v tom jinak není
  • Šachy nejsou sport.
  • TireFuri
    Tady totiž někdo něco napíše něco kritického o LoLku a už začíná flame i přesto že je to pravda, někteří lolkaři jsou tu prostě zaslepeni svou "pravdou" ;)
  • TireFuri
    a právě to dokazuje že LoL nemá lepší systém než DotA 2 a to je to o čem tahle část diskuze vůbec byla.. na to jsem narážel...
  • ano to je dost oblíbená argumentace, kterou rád vysvětlím. 1. věc "docela dlouho" grindování není pravda - za týden se dá v pohodě od 0 nafarmit 7k ip, takže zhruba pro platiče týdenní exkluzivita (tedy za předpokladu, že hráč neplatič je nováček a nemá všechny hrdiny) 2. věc runy sice mírně pomáhají, ale to není takový rozdíl a pokud řekněme ten daný má runy a ty ne, tak stačí být jen opatrný a počkat do nějakého vyššího lvl, kde už runy nehrají žádnou roli a 3. věc trénink - jako vážně? nwm jak v dotě, ale v lolku už od určitého winu máš už zažité co za daný druh (assassin, tank...) máš zhruba stavět + pár nových neznámých co přínáší skilly daného hrdiny a to stačí bohatě 2 hry
  • Turbo: Jak k ničemu, co to zas srovnáváš ?? Když chceš sílu, pěkné velké svaly, tak d*prdele tahám velké váhy, když chcu uběhnout maraton, mít velkou fyzičku, tak jdu k*rva běhat!! Když chci oboje, tak dělám oboje .... *7*
  • já to myslim jinak, tady totiž někdo něco napíše něco kritického o dotě a už začíná flame i přesto že je to pravda, někteří dotaři jsou tu prostě zaslepeni svou "pravdou"
  • a co? nikdo netvrdí že lol je originál
  • Jenom volové se chodí zřídit do posilovny, aniž by měly nějaký jiný pohyb. Je jich ale dost, navíc si pomáhají nějakýma sračkama, díky kterým jsou pak nafouklí a plní vody. Na chvíli pak vynechají cvičení a jsou celí zjizvení... Ale aspoň že mají pocit, že jsou korby, baby na to letí. To, že se málem zhroutí, když musí běžět 20m, to je druhá věc *1*
  • Nevíš o čem mluvíš tak se neztrapňuj.
  • Jack1947
    Tojo, nic neni jak se zda nas zivot je vlastne jen projekci - ktera je nam vysilana den co den.
  • S tim uplne souhlasim. Ale rozhodne v Americe fitka nezaviraj protoze by najednou vsichni prestaly tahat zelezo.
  • Stravování není jen o tom jak je co tučné. Ztloustneš spíš když se budeš pořád cpát rohlíkama, než když si dáš normální oběd. Nejsem teda žádný expert, ale základem je pravidelná a rozmanitá strava. Když vhodně doplníš nějaké tučnější maso, tak je to mnohokrát lepší než když si dáš rohlík s máslem
  • xDDDDD jasně naštěvuj fitko bude z tebe celosvětoznámej feťák tos zabil kámo
  • no on sám život je v podstatě matrix který řídí falešná iluze času takže takovej komp je v týhle iluze už jenom takovej hrací automat
  • Uplně tak jsem to nemyslel. Nic proti fitnes nemám ale nemám rád lidi co si o sobě strašně myslí, protože maj takový objem bicáků nebo uzvednou takouhle činku tolikrát (a že jich pár znám a děsně mě tím štvou). A co se týče té práce, tak to preferuji osobně já páč si myslím, že to je lepší než chodit do fitka a zároveň něco udělám.
  • Tahání železa je samotný k ničemu a opravdu je efektivnější přirozenej pohyb. Na to přišli už dokonce i v USA, jen u nás to jaksi ještě nepsali na iDěs, v Blesku a Aha, čili o tom dost velká část český populace asi ani ještě neví :) Tahání železa je dobrej doplněk když děláš nějakej sport, ale samotný ti dá akorát tak super pocit v plavkách. O kondici (pokud nechodíš do fitka běhat na pás nebo šlapat na rotoped) nemůže být řeč, naopak úrazů a následků z jednostrannýho zatěžování svalů/šlach/kostry se tam dá najít nekonečně mnoho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit