Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    ak bude trojka podobná bomba ako vo svojej dobe jednotka tak nech si dajú kľudne na čas...
    • Moje slova...
  • 2 * 2 * 40 - 56 - ( 52 * 2 ) = number of fuck given about this topic!
  • HL3 bude exkluzivně pro tu valvovskou konzoli, a ta dřív jak za 2 roky nebude. Ovšem, i když se můžu mýlit, tak se mi jejich chování nezdá. Působí to jakoby se jim už skoro nechtělo nic dělat.
    • vlastik.plaminek
      Nevím, co bereš, ale chci kontakt na tvého dealera. HL byla vždycky hlavně na PC. Na konzole sice vyšly porty, ale ty neměly v porovnání s podporou PC scény nic. Pokud by se Valve rozhodlo (SPOILER: nerozhodne se) vydat HL3 (popř. EP3) exkluzivně na svoji konzoli (třeba jenom s časovou exkluzivitou), poštvali by proti sobě víceméně všechny fanoušky.
    • a to bude nejakej handheld
      • kdyby byl dobrý, asi by se prodal, ale myslím, že to bude něco silnějšího
    • zdeeneek
      Hracske komunite se neda zadnym zpusobem zavdecit. Pokud by vydavali pokracovani pravidelne v intervalu cca 2 roky, tak bude spousta lidi nadavat, ze jsou to zmetci a zdimaji z hracu penize. Pokud uz delsi dobu nevydaji pokracovani oblibenyho titulu, tak se zase nadava na to, ze jsou to zmetci, protoze uz si nahrabali a kaslou na svy fanousky. Tak si vyberte vyvojari - muzete si zvolit, za co vam bude hracska komunita nadavat.
      • Můžou jet na pětiletky *15*
      • Vždyť jim nenadávám, jen se mi zdá, že důvodem jejich jednání je, že je to prostě přestalo bavit, nebo na druhou stranu se snaží o revoluční hru a tu abolutně nemohou udělat na staré konzole, takže jakékoliv oznamování by bylo v tuhle chvíli předčasné. BTW nejde o hráčskou komunitu, nikdy se člověk nezavděčí všem.
      • kostejnesmrtelny
        Přesně!
  • podla mna by uz nemuselo byt hl3 ale nieco nove z toho univerza. adventura napr
    • No, tak HL3 by mohlo byt, ale takej fajnej adventure stylu penumbra a pod. by som sa nebranil.
      • To co navrhuješ je prachsprostý rouhání.
        • Kravskelajno. *6*
    • si upad bačo :D
  • Odulin
    HL sice miluju, ale tohle je mi kupodivu z duše jedno:) Fanouškovské žadonění o pokračování prostě nemám v lásce. Počkám si až to bude...jestli za rok nebo 20 let, je mi fuk. Raději se soustředím na to co je, než na to co není, resp. teprve bude.
    • vlastik.plaminek
      Vidím to úplně stejně. Prostě to bude, až to bude.

Snad někdy...
  • Inquisitor
    Až to bude, tak to bude. Jenom bych rád hrál dřív jak v důchodu. Já jsem jenom zvědavej až to jednou vyjde, jest-li půjde splnit ty nehorázný očekávání které tuhle hru provází. Nebo čím déle to budou odkládat tím budou očekávání větší. Ono každý Half-Life přinesl takovou malou revoluci a to bude čím dál těžší dnešního hráče něčím překvapit. No jsem hodně zvědavej s čím přijdou.
  • Připadá mi to, že značku Half-Life už pohřbili a nikdy další pokračování nebude :-(
    • Ono bude, ale udelat pokracovani takhle ocekavane hry uz neni takova sranda. V temhle fazy to vzdycky spoustu lidi nastve a jinou spoustu potesi, at uz vydaj cokoliv, kazdy si to bude jinym zpusobem idealizovat.
  • Já bych toho Nowella nejraději naporcoval, vysál z něj všechen tuk, nakrmil s ním mojí farmu nedočkavých mozkokrabů a zbytek vyhodil portálem na Xeen!! To čekání mě ubijíííí!!!!!
  • Tohle už se ví dlouho - Valve nepotřebuje k oznámování E3 :-) Ty si můžou klidně dovolit něco oznámit "něco s trojkou" týden před E3kou :-D Ale to by asi byl moc velkej trolling :-D *13*
  • Valve = jediná firma v herní historii, o které se soustavně píše, co neoznámí *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit