-
Half life 3 nebude protože umřel dabér Gordona Freemana. *9*
-
-
si děláš srandu, ale on umřel dabér Dr. Breena...
-
-
To je blbé :-(
-
-
od hladu *3*
-
-
Valve = jediná firma v herní historii, o které se soustavně píše, co neoznámí *1* *1* *1*
-
HL sice miluju, ale tohle je mi kupodivu z duše jedno:) Fanouškovské žadonění o pokračování prostě nemám v lásce. Počkám si až to bude...jestli za rok nebo 20 let, je mi fuk. Raději se soustředím na to co je, než na to co není, resp. teprve bude.
-
-
Vidím to úplně stejně. Prostě to bude, až to bude.
Snad někdy...
-
-
Vím že je to staré, ale pořád je to pravda :)
http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2011/05/valve-count.jpg?cb5e28 -
ak bude trojka podobná bomba ako vo svojej dobe jednotka tak nech si dajú kľudne na čas...
-
-
Moje slova...
-
-
Valve vždy vydává špičkové hry a navíc naslouchá fandům. Podle mě už se dávno pracuje na Half-Life 3, ALE dokud si nebudou jistí kvalitou všech aspektů, tak nic nevypustěj. Neni nic horšího než fandové brečící proč jim to tak dlouho trvá. Od Half-Life 3 každej čeká pecku a to hold žádá hodně času.
-
-
Povedzme si pravdu kolko patchov vyslo na HL2 a kolko na dnesne hry.
-
tak, ani nic horsiho nez tady cist hromady zbytecnyho balastu.
-
-
mel byt souhlas ovecky :D
-
-
-
tezko rict co je lepsi, oznamit ze na tom makaji (urcite jim to neni jedno vsichni vime co HL znamena) a nasledne podstupovat masaz snazici se vyzjistit conejvice infomraci, hraci zapni fora atd... Nebo, je nechat pekne v chladku a vrazit jim to pred nos v necekanou chvili ?
Me osobne se (dnes uz ano) spise libi varianta B. Je mi zle z trollu kteri uz ted zacinaji na COD diskuzich sotva vysel trailer i kdyz hra vyjde az za pul roku... Nebo to co se delo pred vydanim ME3.... tyhle veci me jen dokazou znechutit. To nejlepsi prichazi vzdy necekane rekl bych.. -
Až to bude, tak to bude. Jenom bych rád hrál dřív jak v důchodu. Já jsem jenom zvědavej až to jednou vyjde, jest-li půjde splnit ty nehorázný očekávání které tuhle hru provází. Nebo čím déle to budou odkládat tím budou očekávání větší. Ono každý Half-Life přinesl takovou malou revoluci a to bude čím dál těžší dnešního hráče něčím překvapit. No jsem hodně zvědavej s čím přijdou.
-
Hele, všichni víme, že na ní pracujou a drží to jen pod pokličkou, aby nás pak šokovali, takže v klidu, lidi. Ono to přijde. :) A jestli opravdu přijde, tak už by mohli konečně zařídit, aby Freeman alespoň mluvil. Němý hrdiny moc rád nemám. Hrál jsem sice HL2 a obě episody, ale už mě štve, jak na vás někdo mluví a vy nic, tak oni pak s mluvením pokračují a vy si připadáte jak retardi trpící afemií. Jo, btw všechny tři díly se mi líbily, to aby někdo neřekl, že jsem hater.
-
-
když se ti líbily, tak co držkuješ.-).. Je to součást herního designu a neboj, mluvit nebude ani v HL3, stejně jako nemluví Chell.. To je u Valve normální..
-
-
Takže aby se mi hra nelíbila, tak stačí mít alespoň jednu malinkatou vadu, se kterou nejsem tak úplně spokojen? Tyve, to abych začal přehodnocovat, která hra se mi vážně líbila a která ne. To bude tak 0 ku cca 800. *1*
-
-
-
To se už ale ví docela dlouho, ne?
-
-
co cakat od TG
-
jj a misto novinky to tady pojmenujou starinky *1*
-