Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Half life 3 nebude protože umřel dabér Gordona Freemana. *9*
    • smejki
      si děláš srandu, ale on umřel dabér Dr. Breena...
      • To je blbé :-(
    • od hladu *3*
  • Valve = jediná firma v herní historii, o které se soustavně píše, co neoznámí *1* *1* *1*
  • Odulin
    HL sice miluju, ale tohle je mi kupodivu z duše jedno:) Fanouškovské žadonění o pokračování prostě nemám v lásce. Počkám si až to bude...jestli za rok nebo 20 let, je mi fuk. Raději se soustředím na to co je, než na to co není, resp. teprve bude.
    • vlastik.plaminek
      Vidím to úplně stejně. Prostě to bude, až to bude.

Snad někdy...
  • Vím že je to staré, ale pořád je to pravda :)

http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2011/05/valve-count.jpg?cb5e28
  • Mechwarrior_bw
    ak bude trojka podobná bomba ako vo svojej dobe jednotka tak nech si dajú kľudne na čas...
    • Moje slova...
  • Valve vždy vydává špičkové hry a navíc naslouchá fandům. Podle mě už se dávno pracuje na Half-Life 3, ALE dokud si nebudou jistí kvalitou všech aspektů, tak nic nevypustěj. Neni nic horšího než fandové brečící proč jim to tak dlouho trvá. Od Half-Life 3 každej čeká pecku a to hold žádá hodně času.
    • Povedzme si pravdu kolko patchov vyslo na HL2 a kolko na dnesne hry.
    • tak, ani nic horsiho nez tady cist hromady zbytecnyho balastu.
      • mel byt souhlas ovecky :D
  • tezko rict co je lepsi, oznamit ze na tom makaji (urcite jim to neni jedno vsichni vime co HL znamena) a nasledne podstupovat masaz snazici se vyzjistit conejvice infomraci, hraci zapni fora atd... Nebo, je nechat pekne v chladku a vrazit jim to pred nos v necekanou chvili ?
    Me osobne se (dnes uz ano) spise libi varianta B. Je mi zle z trollu kteri uz ted zacinaji na COD diskuzich sotva vysel trailer i kdyz hra vyjde az za pul roku... Nebo to co se delo pred vydanim ME3.... tyhle veci me jen dokazou znechutit. To nejlepsi prichazi vzdy necekane rekl bych..
  • Inquisitor
    Až to bude, tak to bude. Jenom bych rád hrál dřív jak v důchodu. Já jsem jenom zvědavej až to jednou vyjde, jest-li půjde splnit ty nehorázný očekávání které tuhle hru provází. Nebo čím déle to budou odkládat tím budou očekávání větší. Ono každý Half-Life přinesl takovou malou revoluci a to bude čím dál těžší dnešního hráče něčím překvapit. No jsem hodně zvědavej s čím přijdou.
  • Izmæl
    Hele, všichni víme, že na ní pracujou a drží to jen pod pokličkou, aby nás pak šokovali, takže v klidu, lidi. Ono to přijde. :) A jestli opravdu přijde, tak už by mohli konečně zařídit, aby Freeman alespoň mluvil. Němý hrdiny moc rád nemám. Hrál jsem sice HL2 a obě episody, ale už mě štve, jak na vás někdo mluví a vy nic, tak oni pak s mluvením pokračují a vy si připadáte jak retardi trpící afemií. Jo, btw všechny tři díly se mi líbily, to aby někdo neřekl, že jsem hater.
    • když se ti líbily, tak co držkuješ.-).. Je to součást herního designu a neboj, mluvit nebude ani v HL3, stejně jako nemluví Chell.. To je u Valve normální..
      • Izmæl
        Takže aby se mi hra nelíbila, tak stačí mít alespoň jednu malinkatou vadu, se kterou nejsem tak úplně spokojen? Tyve, to abych začal přehodnocovat, která hra se mi vážně líbila a která ne. To bude tak 0 ku cca 800. *1*
  • Vrook
    To se už ale ví docela dlouho, ne?
    • co cakat od TG
    • jj a misto novinky to tady pojmenujou starinky *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit