Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    Nevím, co bereš, ale chci kontakt na tvého dealera. HL byla vždycky hlavně na PC. Na konzole sice vyšly porty, ale ty neměly v porovnání s podporou PC scény nic. Pokud by se Valve rozhodlo (SPOILER: nerozhodne se) vydat HL3 (popř. EP3) exkluzivně na svoji konzoli (třeba jenom s časovou exkluzivitou), poštvali by proti sobě víceméně všechny fanoušky.
  • vlastik.plaminek
    Vidím to úplně stejně. Prostě to bude, až to bude.

Snad někdy...
  • Jasná zastírací akce určo bude zmínka o epizodě 3 k Half-Life 2
  • Podle mě až HL3 vyjde tak posune hranici zábavnosti her zase o kousek dopředu. Průkopníci v herní zábavě můžou byt Valve díky tomu že nejsou závyslí jenom na vydávání her ale drtivou většinu jejich příjmů obstarává steam lidi na výrobu opravdu legendárních her mají jako jsme se přesvědčili v minulosti... proto si na jejich hry rád počkám i delší dobu protože to opravdu bude stát za to
  • ..na rozdíl od jinejch stříleček typu COD.. CoD ze nema inteligentni pribeh? Tak ty jsi hlupaku jasny pacient. Pro tebe si taky dojdu *16*
  • Glaidiote to je tvoje vlastni fotka nebo se mi to zda? at vim jestli se pogrcam spravne *11*
  • Podla mna je Gabe ako zly/dobry otec. Ked chce napr male dieta bicykel a otec mu ho nekupi tak uz je prenho zlym no v skutocnosti ho chrani lebo je este maly. To iste Gabe hru nam da sz ked bude dokonala :D :D
  • GlaDOS
    Možná bys měl jít ven ty a neradit nám, co máme nebo nemáme dělat.
  • Kravskelajno. *6*
  • Luke, I'm your father! Hm, nieco podobne bolo aj v X-files. Dobra sablona, ze? *15*
  • Die Anna. *1*
  • Povedzme si pravdu kolko patchov vyslo na HL2 a kolko na dnesne hry.
  • Super avatar!
  • Oni neohlási Half Life 3,Portal 3 a Left 4 Dead 3 na E3 - tak ho možná oznámí ještě před E3 *1*
  • Core
    Je mi to z duše u ánusu. Her je mrtě. Planescape: Torment zdar! *12*
  • Proč by je to mělo poškodit? Mohou to splácat na stejném enginu jako EP2, fanoušky to neurazí. A spousta lidí si to koupí, už "z principu"
  • Přejít na Origin není nejlepší nápad, není-li člověk masochistou.
  • Můžou jet na pětiletky *15*
  • Izmæl
    Takže aby se mi hra nelíbila, tak stačí mít alespoň jednu malinkatou vadu, se kterou nejsem tak úplně spokojen? Tyve, to abych začal přehodnocovat, která hra se mi vážně líbila a která ne. To bude tak 0 ku cca 800. *1*
  • kostejnesmrtelny
    Na tom něco bude *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit