Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už sem v nic ani nedoufal ,ale stejně si HL 3 koupím až vyjde ,i kdyby to byla blbost což nebude ;) . Aspon že mi vydaj csko :) ,po posledních updatech to vypadá už dobře
  • To je blbé :-(
  • když se ti líbily, tak co držkuješ.-).. Je to součást herního designu a neboj, mluvit nebude ani v HL3, stejně jako nemluví Chell.. To je u Valve normální..
  • Izmæl
    Hele, všichni víme, že na ní pracujou a drží to jen pod pokličkou, aby nás pak šokovali, takže v klidu, lidi. Ono to přijde. :) A jestli opravdu přijde, tak už by mohli konečně zařídit, aby Freeman alespoň mluvil. Němý hrdiny moc rád nemám. Hrál jsem sice HL2 a obě episody, ale už mě štve, jak na vás někdo mluví a vy nic, tak oni pak s mluvením pokračují a vy si připadáte jak retardi trpící afemií. Jo, btw všechny tři díly se mi líbily, to aby někdo neřekl, že jsem hater.
  • smejki
    si děláš srandu, ale on umřel dabér Dr. Breena...
  • Amylee.Anderson
    http://www.youtube.com/watch?v=cByzDM18oNQ&feature=related
  • Shaker
    To je asi nazor kazdyho z nas, podle me jo. Podivej jak dopadly hry s velkym hypem, jen par z nich se podarilo naplnit, co slibily.
  • Grifus
    No nevim jestli je lepsi slibovat anebo znicehonic mlcet a zapirat, jak to po episode 2 Valve dela... *15*
  • Shaker
    Rozdil je v tom, ze Valve nam neustale dokola netvrdi jakej to bude narez, vsechno dosavadni info jsou predstavy fanousku...
  • mel byt souhlas ovecky :D
  • od hladu *3*
  • Half life 3 nebude protože umřel dabér Gordona Freemana. *9*
  • Chcete Half Life 3? Prejdite na Origin alebo GOG a začnite bojkovať STEAM.

Akonáhle Steam krachne, budú musieť vo Valve zase začať robiť hry *1*
  • tak, ani nic horsiho nez tady cist hromady zbytecnyho balastu.
  • tezko rict co je lepsi, oznamit ze na tom makaji (urcite jim to neni jedno vsichni vime co HL znamena) a nasledne podstupovat masaz snazici se vyzjistit conejvice infomraci, hraci zapni fora atd... Nebo, je nechat pekne v chladku a vrazit jim to pred nos v necekanou chvili ?
    Me osobne se (dnes uz ano) spise libi varianta B. Je mi zle z trollu kteri uz ted zacinaji na COD diskuzich sotva vysel trailer i kdyz hra vyjde az za pul roku... Nebo to co se delo pred vydanim ME3.... tyhle veci me jen dokazou znechutit. To nejlepsi prichazi vzdy necekane rekl bych..
  • Valve vždy vydává špičkové hry a navíc naslouchá fandům. Podle mě už se dávno pracuje na Half-Life 3, ALE dokud si nebudou jistí kvalitou všech aspektů, tak nic nevypustěj. Neni nic horšího než fandové brečící proč jim to tak dlouho trvá. Od Half-Life 3 každej čeká pecku a to hold žádá hodně času.
  • Ať už si konečně Gabe vylíže ten svůj mega záděl. Není normání ignorovat značku po které touží tolik lidí.
  • Ty jsi tak jednoduchý prosťáček.
  • Grifus
    To (ne)oznamovani HL3 zacina byt neco jako (ne)vydavani Duke Nukem Forever. Aneb ikdyz nejsem fanousek teto serie, zacina to byt uz vcelku tragikomicke...
  • Stejnak měli byste jít ven místo HL3 a kouknout se po holkách nebo jindra po klucích a nesedět 24hod u PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit