-
Konečně někdo kdo to pochopil :D to ,že je Gman otec freemana už bylo řečeno v HL1
-
Taky je dobře, že kravinka HL3 nevýjde aspoň onanisti nebudou zklamáni bylo by tu moc mrtvých
-
Plácáš blbiny.
-
Gman je Gordonuv otec.... Podle me netreba nic oznamovat, Gabe to vi a hraje s novinari hru na kocku a mys. HL3 bude oznameno az kdyz bude vydani hry na spadnuti.
-
co cakat od TG
-
Souhlasím s terzem. To že hráčům o revoluci nejde lze snadno zjistil z prodejních čísel značky Call of Duty. Ovšem být vývvojářem a mít reputaci Valve, čas i peníze, rozhodně bych se nesmířil s tím, udělat hru jen proto abych ji udělal. Chtěl bych opět nabídnout lepší a silnější zážitek, a posunout se zase o level výš...prostě tu "revoluci". A já jim v tomhle fandím. kvalita>>>>kvantita
-
kdyby byl dobrý, asi by se prodal, ale myslím, že to bude něco silnějšího
-
Vždyť jim nenadávám, jen se mi zdá, že důvodem jejich jednání je, že je to prostě přestalo bavit, nebo na druhou stranu se snaží o revoluční hru a tu abolutně nemohou udělat na staré konzole, takže jakékoliv oznamování by bylo v tuhle chvíli předčasné. BTW nejde o hráčskou komunitu, nikdy se člověk nezavděčí všem.
-
hlavne at jim slape ta dota
-
Mass Effect a Half-Life fanbase se poměrně dost lišej. A oba víme, že Valve takovej průs*r jako Bioware nikdy nepřipustí, to radši nevyjde nic. Na druhou stranu zdržovat to 10 let není taky zrovna nejlepší.
-
To je určitě pravda, ale tady jde o tu hru jako takovou. Příběh je součástí a já bych taky rád věděl jak to s Gordonem nakonec dopadne, ale udělat průměrnou, nebo klidně i nadprůměrnou hru kuli ukončení příběhu by se hodilo fanouškům, ovšem ne Valve s jejich reputací "Na co sáhneme se promění ve zlato". Já jen říkám, že i kdyby se snažily sebevíc, poškodí je to.
-
Jo? Vezmi si Mass Effect 3 a ty hysterický scény co okolo něj půlka internetů předvádí...
-
a to bude nejakej handheld
-
promiň ale o revoluci už dávno nikomu nejde, fanoušci chtěj prostě vědět, jak to dopadne. Ona ta hra, na rozdíl od jinejch stříleček typu COD má i skutečnej inteligentní příběh s postavama, který fans nejsou úplně lhostejný a za ty roky jim přilnuly k srdci. Čili chtěj vědět, co bude dál, co se s nima stane, co bude s Combine, kdo je G-Man...? To je snad logický, že chceš vědět, jak sága dopadne, i kdyby to nebylo revoluční a koneckonců ani dobrý viz. Star Wars. To, že tam bude znaková řeč pro neslyšící a další fíčury je fajn, ale nám fanouškům jde hlavně o ten příběh.
-
Přesně!
-
Valve - Firma, která staví na vztahu ke svým zákazníkům.
Vydat Half-Life 3 by byla vyloženě "společenská sebevražda". Blizzard to s Diablem riskne, ale nevěřím tomu, že Valve by do toho šlo. V dnešní době už podle mého názoru nemůže vzniknout hra, která způsobí obrovský "boom" nebo jakousi "revoluci". Dnešní tituly jsou zábavné, hravé ale doby kdy Wolfenstein změnil herní svět, kdy Half-Life 2 s Havokem uchvátily svět jsou dávno a nenávratně pryč. A ať chceme nebo ne, Half-Life je pouhopouhá FPS a v dnešní době by pokračování nemohlo přinést nic nového tudíž by se fanoušci mohli naštvat. Neříkám, že by to byla špatná hra, to určitě ne. Ale "očekávání" jsou tak velká, že se nedají naplnit a tak je i podle mě lepší to poslat k ledu a zabývat se něčím jiným. -
Moje slova...
-
To co navrhuješ je prachsprostý rouhání.
-
Jednotka bola ohlasena v case E3 s datumom vydania v ten isty rok pred Vianocami...
-
Hracske komunite se neda zadnym zpusobem zavdecit. Pokud by vydavali pokracovani pravidelne v intervalu cca 2 roky, tak bude spousta lidi nadavat, ze jsou to zmetci a zdimaji z hracu penize. Pokud uz delsi dobu nevydaji pokracovani oblibenyho titulu, tak se zase nadava na to, ze jsou to zmetci, protoze uz si nahrabali a kaslou na svy fanousky. Tak si vyberte vyvojari - muzete si zvolit, za co vam bude hracska komunita nadavat.