Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terz
    Valve - Firma, která staví na vztahu ke svým zákazníkům.
    Vydat Half-Life 3 by byla vyloženě "společenská sebevražda". Blizzard to s Diablem riskne, ale nevěřím tomu, že Valve by do toho šlo. V dnešní době už podle mého názoru nemůže vzniknout hra, která způsobí obrovský "boom" nebo jakousi "revoluci". Dnešní tituly jsou zábavné, hravé ale doby kdy Wolfenstein změnil herní svět, kdy Half-Life 2 s Havokem uchvátily svět jsou dávno a nenávratně pryč. A ať chceme nebo ne, Half-Life je pouhopouhá FPS a v dnešní době by pokračování nemohlo přinést nic nového tudíž by se fanoušci mohli naštvat. Neříkám, že by to byla špatná hra, to určitě ne. Ale "očekávání" jsou tak velká, že se nedají naplnit a tak je i podle mě lepší to poslat k ledu a zabývat se něčím jiným.
    • promiň ale o revoluci už dávno nikomu nejde, fanoušci chtěj prostě vědět, jak to dopadne. Ona ta hra, na rozdíl od jinejch stříleček typu COD má i skutečnej inteligentní příběh s postavama, který fans nejsou úplně lhostejný a za ty roky jim přilnuly k srdci. Čili chtěj vědět, co bude dál, co se s nima stane, co bude s Combine, kdo je G-Man...? To je snad logický, že chceš vědět, jak sága dopadne, i kdyby to nebylo revoluční a koneckonců ani dobrý viz. Star Wars. To, že tam bude znaková řeč pro neslyšící a další fíčury je fajn, ale nám fanouškům jde hlavně o ten příběh.
      • ..na rozdíl od jinejch stříleček typu COD.. CoD ze nema inteligentni pribeh? Tak ty jsi hlupaku jasny pacient. Pro tebe si taky dojdu *16*
      • Souhlasím s terzem. To že hráčům o revoluci nejde lze snadno zjistil z prodejních čísel značky Call of Duty. Ovšem být vývvojářem a mít reputaci Valve, čas i peníze, rozhodně bych se nesmířil s tím, udělat hru jen proto abych ji udělal. Chtěl bych opět nabídnout lepší a silnější zážitek, a posunout se zase o level výš...prostě tu "revoluci". A já jim v tomhle fandím. kvalita>>>>kvantita
      • terz
        To je určitě pravda, ale tady jde o tu hru jako takovou. Příběh je součástí a já bych taky rád věděl jak to s Gordonem nakonec dopadne, ale udělat průměrnou, nebo klidně i nadprůměrnou hru kuli ukončení příběhu by se hodilo fanouškům, ovšem ne Valve s jejich reputací "Na co sáhneme se promění ve zlato". Já jen říkám, že i kdyby se snažily sebevíc, poškodí je to.
        • Proč by je to mělo poškodit? Mohou to splácat na stejném enginu jako EP2, fanoušky to neurazí. A spousta lidí si to koupí, už "z principu"
        • yuri337
          Plácáš blbiny.
      • kostejnesmrtelny
        Jo? Vezmi si Mass Effect 3 a ty hysterický scény co okolo něj půlka internetů předvádí...
        • Mass Effect a Half-Life fanbase se poměrně dost lišej. A oba víme, že Valve takovej průs*r jako Bioware nikdy nepřipustí, to radši nevyjde nic. Na druhou stranu zdržovat to 10 let není taky zrovna nejlepší.
  • hlavne at jim slape ta dota

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit