Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcete Half Life 3? Prejdite na Origin alebo GOG a začnite bojkovať STEAM.

Akonáhle Steam krachne, budú musieť vo Valve zase začať robiť hry *1*
    • Přejít na Origin není nejlepší nápad, není-li člověk masochistou.
    • kostejnesmrtelny
      Na tom něco bude *1*
  • aby se nestalo, když to vyjde, že tu značku už nikdo nebude pamatovat.
    • MrSanta
      Minimálně Amálka si pamatovat bude *3*
  • Já už sem v nic ani nedoufal ,ale stejně si HL 3 koupím až vyjde ,i kdyby to byla blbost což nebude ;) . Aspon že mi vydaj csko :) ,po posledních updatech to vypadá už dobře
  • Já bych toho Nowella nejraději naporcoval, vysál z něj všechen tuk, nakrmil s ním mojí farmu nedočkavých mozkokrabů a zbytek vyhodil portálem na Xeen!! To čekání mě ubijíííí!!!!!
  • Připadá mi to, že značku Half-Life už pohřbili a nikdy další pokračování nebude :-(
    • Ono bude, ale udelat pokracovani takhle ocekavane hry uz neni takova sranda. V temhle fazy to vzdycky spoustu lidi nastve a jinou spoustu potesi, at uz vydaj cokoliv, kazdy si to bude jinym zpusobem idealizovat.
  • podla mna by uz nemuselo byt hl3 ale nieco nove z toho univerza. adventura napr
    • No, tak HL3 by mohlo byt, ale takej fajnej adventure stylu penumbra a pod. by som sa nebranil.
      • To co navrhuješ je prachsprostý rouhání.
        • Kravskelajno. *6*
    • si upad bačo :D
  • HL3 bude exkluzivně pro tu valvovskou konzoli, a ta dřív jak za 2 roky nebude. Ovšem, i když se můžu mýlit, tak se mi jejich chování nezdá. Působí to jakoby se jim už skoro nechtělo nic dělat.
    • vlastik.plaminek
      Nevím, co bereš, ale chci kontakt na tvého dealera. HL byla vždycky hlavně na PC. Na konzole sice vyšly porty, ale ty neměly v porovnání s podporou PC scény nic. Pokud by se Valve rozhodlo (SPOILER: nerozhodne se) vydat HL3 (popř. EP3) exkluzivně na svoji konzoli (třeba jenom s časovou exkluzivitou), poštvali by proti sobě víceméně všechny fanoušky.
    • a to bude nejakej handheld
      • kdyby byl dobrý, asi by se prodal, ale myslím, že to bude něco silnějšího
    • zdeeneek
      Hracske komunite se neda zadnym zpusobem zavdecit. Pokud by vydavali pokracovani pravidelne v intervalu cca 2 roky, tak bude spousta lidi nadavat, ze jsou to zmetci a zdimaji z hracu penize. Pokud uz delsi dobu nevydaji pokracovani oblibenyho titulu, tak se zase nadava na to, ze jsou to zmetci, protoze uz si nahrabali a kaslou na svy fanousky. Tak si vyberte vyvojari - muzete si zvolit, za co vam bude hracska komunita nadavat.
      • Můžou jet na pětiletky *15*
      • Vždyť jim nenadávám, jen se mi zdá, že důvodem jejich jednání je, že je to prostě přestalo bavit, nebo na druhou stranu se snaží o revoluční hru a tu abolutně nemohou udělat na staré konzole, takže jakékoliv oznamování by bylo v tuhle chvíli předčasné. BTW nejde o hráčskou komunitu, nikdy se člověk nezavděčí všem.
      • kostejnesmrtelny
        Přesně!
  • 2 * 2 * 40 - 56 - ( 52 * 2 ) = number of fuck given about this topic!
  • Jednotka bola ohlasena v case E3 s datumom vydania v ten isty rok pred Vianocami...
  • Podle mě až HL3 vyjde tak posune hranici zábavnosti her zase o kousek dopředu. Průkopníci v herní zábavě můžou byt Valve díky tomu že nejsou závyslí jenom na vydávání her ale drtivou většinu jejich příjmů obstarává steam lidi na výrobu opravdu legendárních her mají jako jsme se přesvědčili v minulosti... proto si na jejich hry rád počkám i delší dobu protože to opravdu bude stát za to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit