Přejít na výpis diskuzí
Valve nechce Half-Life ždímat, radši zkouší nové věci
6.1.2014 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Divím se, že necítí nějaký respekt ke svým fanouškům, kteří když kupovali HL2 a episody, pochopitelně očekávali, že příběh pana Freemana bude mít nějaký konec. Peníze a kapacity na to mají do aleluja.
Nikdo po nich nemůže chtít, aby dělali stále nové díly, je to jejich hra, ale dodělat to mohli. -
Gabe robil vo Valve Santu ? :D
-
Už jsem si to slíbil dávno a mnohokrát ...že se k tomu nebudu vyjadřovat a nenecham se do toho namočit znovu..no stalo se...prostě Valve total fail.. *11*
-
co nám naservírovali????? Left for death5????? nebuď blázen..... *1*
-
Přesně....líp bych to nenapsal a ještě jedna věc měl jsem pravdu Gabe je blázen vidíte jeho oči???? Je to magor....který zabil legendu která překročila sama sebe.....a takhle i chcípne a bude to mít na hrobě.....obituary p.ča s nim...ten který zabil mýtus legendu...katastrofa...Kdy už to tomu čurákovi někdo řekne do ksichtu!!! Dřív jsem se na Half pokračování fakt těšil jako malej kluk ...ale tedka na něj močim a na Newella taky a je mi to jedno.....
-
Když je někdo bordelář! *15*
-
Zase já to třeba chráním ty DVD, takže asi jen tak se mi nezničí, ale chápu co myslíš. Taky si nemyslím, že je vůbec realné, aby se něco takového stalo, ale člověk nikdy neví. Někdo tam má už teď 150 her, i to by se blbě zálohovalo. Zrovna zareaguji i na to dole. Steam slevy se rozhodně zasloužily o prodej her a je to největší pozitivum pro mě.
-
Víš, kolik mně zmizelo DVD?? A hlavně kvůli tomu, co už měli za sebou? Za takový Steam jsem zatraceně rád *3*
-
jeste si dovolim reagovat na toto. toto je uplne zbytecna obava. dejme tomu, ze sis pred 10ti lety koupil nejakou originalku. cd/dvd se ti dejme tomu ponicilo, mas dneska moznost si toto medium zakoupit znova? tezko, hra jiz nebude na mediich distribuovana. zatimco kdyby mel lehnout steam, tak by ses o jeho problemech take asi z medii dozvedel o neco drive, takze bys mel cas hry stahnout a udelat si backup tech instalacek, a tyto by sis pak nekde zalohoval a steam bys pak pouzival v offline modu.
-
ano, v podstate je to obycejna firma, s tim nelze nesouhlasit. nejsem zadny tezky fanousek, ani zadny hater, jsem proste bezny uzivatel, co ma na steamu svou knihovnu her. musim ale uznat, ze je to i diky nim, ze pc hry maji takovyto zpusob distribuce a mnohdy za prijemnou cenu. ja si vzpominam, kdyz jsem jako kluk ulitaval na hrach od id software, pozdeji i epicu a valve, kdyz jsem si domu tahal quake 1, 2, unreal ci half-life, zabalene v raru, mnohdy obskurne fungujici, bez soundtracku (ano, tedhy ve hrach jeste byvala chytlava hudba, ne jak ty radoby nezajimave sr*nce dneska). a o nejakych datadiscich k temto hram jsem si mohl nechat zdat, proste nebyly dostupne. a i kdyby byly ty hry v kamennych obchodech, tak by stejnak staly 1600-2000, jak byvalo zvykem. uz tehda jsem si rikal, ze kdyby gamesy staly do peti stovek, nemel bych problem kupovat si originalky. Dneska je v podstate diky steamu bez problemu mozny nakup vetsiny her za celkem dobre ceny (pri slevach, ktere jsou pomerne casto), dale pak ruznych dlc, pridavku apod, protoze bych rad videl jeden kamenny shop, ktery prodava dlc. a narozdil od konkurencnich sluzeb nenabizi jen vlastni hry, ale nabizi i hry drtive vetsiny firem, vcetne her od konkurence, byt pravda, pak dochazi k tomu, ze hra na steamu vyzaduje jeste napr gfwl. uz jen proto jsem rad, ze neco takoveho jako steam je, protoze jinak by porizovani her legalni cestou bylo na urovni meho obeda, ktery je nyni jiz na pul cesty travicim traktem.
-
Mě se nelíbí ten princip, toho že jednou se může stát, že Steam zmizí a s ním i naše hry. Jinak třeba slevy jsou super. Právě čísla jsou zavádějící, protože kdo ví kolik by měl Steam uživatelů, kdyby aktivace hry nebyla povinost. :)
-
To není ždímání ale zakončení nějaké série. I když danou sérii nepíši chvalozpěvy jako většina lidi zde, tak bych si rád zahrál pokračování. FPS to bylo dobrá.
-
Ty vole, ať ždímají o stošest!! :D
-
Nekdo je pro, nekdo je proti, je to vec nazoru (viz clanek). Sluzba jako takova je supr. Ta cisla mluvi sama o sobe. Dle meho nazoru.
-
Vlastně nevím co všichni s tím Valve mají. Steam jsem nikdy extra nemusel, vlastně ho používám jen protože musím, o to víc mi příjdou srandovní zprávy, jak se někdo chlubí počtem uživatelů (stejně tak Origin). Občas něco koupím ve slevě, to je tak vše. Jejich hry jsem nikdy extra nemusel, až na Portal 1 a 2. To bylo super. Takový Half toho jsem hrál jen přes síť s kámošema. SP část mě vůbec nebavila. Steam OS mi příjde pro blázny, raději bych bral aby dodělali Greenlight. Pro mě je to úplně obyčejná firma. Je tu vůbec někdo podobný, nebo jsou všichni těžcí fanoušci? *1*
-
ždímat HL? Heh, ždímání znamená vydávat to každý rok, jestli to vydají do pěti let, tak je to spíše promlčení potenciálu značky. Škoda, rád bych věděl, jak to nakonec skončí, protože Ep2 měla napínavý cliffhanger.
-
Nápodobně. Taky jsem si říkal jak ep. 3 bude super, pak jak HL3 bude super, no a teď je mi nějaké pokračování u zadele a všelijaké teorie k smíchu.
Ono to nakonec totiž vypadá tak, že ačkoliv byl závěr druhé epizody cliffhanger jak prase, tak si scénaristi na sebe upletli bič a nevěděli jak to nějak smysluplně ukončit. Jiný závěr proč ten příběh nedovyprávěli mě fakt nenapadá. -
jo a ještě opposing force by mohli předělat *15*
-
Nechcem byt zly ale pamet je osidna a k starsim veciam milosrdna. HL2 a zvlast 1 neboli teda zrovna nejake intelektualne cvicenia plne filozofickych uvah o zivote a vobec. Iste dodnes su to vyborne hry a maju urcite caro a mozme polemizovat co podnietilo ich uspech, ci to bola doba v ktorej vysli ze bola mensia konkurencia alebo spravne zvolene kulisy atd. Fakt je ale ten ze dnes je konkurencia vyrazne tvrdsia a je tu kopec znaciek ktore si stihli vybudovat meno a HL uz zdaleka neni tak silna znacka ako este par rokov dozadu. Proste konkurencia je tvrda.
-
Chapem ze je to prevziaty clanok zo zahranicia ale uz mi ta Valve masirka lezie hore krkom. Mam pocit ze ked sa napsie Valve a Newell tak zacne novinarska onania nad tym aky su uzany nasledovana mnohymi citatelmi. Ja im ich uspech neberiem ale za posledne roky necitam nic ine ako stale dokola tie iste clanky a fakt to stale viac a viac vyznieva skor ako PR nez ako realita. Skoro mi to pripada ako keby sa ucili od Googlu, ktory tiez najprv vystupoval ako oss friendly, podporoval kadejake open projekty a proste strasne velky kamos Google a kde je dnes? Velka cast ludi je na Google pre rozne veci skor nasrata ako nadsena. A ostatne tie obcasne splechy od ludi co z Vlave odisli tiez kadeco naznacuju. Fakt by som chcel radsej nejaky naozaj investigativny clanok torchu z pozadia.
Mimochodom poznamka ako si vazia zamestnancou tak ako svojich zakaznikov vyznieva minimalne usmevne vo svetle vyhlaseni viacerych, aj miestnych (vo fightclube) vyvojarov o pristupe Valve ku schvalovaniu,komunikacii a dalsich procesoch prave ku klientom.