Přejít na výpis diskuzí
Valve nechce Half-Life ždímat, radši zkouší nové věci
6.1.2014 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Tak mist by tu bylo urcite, ale vezmi si prave kolik hracu je uz zvyklych hrat to co jsi prave popsal - tedy jedodussi FPS a ted vezmi naklady na vyvoj noveho Half-Life a jestli by se ta hra vyplatila z pohledu toho, kolik by si lidi dneska chtelo poctivou-narocnejsi singleplayerovou FPS zahrat...
-
Booker DeWitt? Bez si radsi zabehat ty obezni nerde. Honit saska nad obrazkama s Elizabeth ti kila neubere :D
-
Asi tak no tak napjatý jsem byl jak to dopadne a kde prd tu prd..série Half-Life si zaslouží úctyhodný konec nebo pokračování...prostě ať vydaj třeba Red Box tentokrát s episodou 3 a celou blackmesou i s xenem např. a neřeknu ani půl slova *15* *15*
-
jaj, tak si prostě počkáme, no boha, máte málo her? Bude to nejspíš i lepší, Gaben určitě ví co dělá. Ostatně díky jeho vedení a pečlivých krocích je Valve tam kde je teď.
-
zpravidla netrolim, skoro vůbec. Ale když jde o steam a tlustocha..neudrzim se:)
-
Jo napsal jsem to jak retardd ,chtěl jsem to dopsat a už mě naháněli na pay day :)
-
stačí aby udělaly jednu slevovou akcičku a je to.
-
A proto byl konec tak otevřený, že? Po dohrání epizody 2 jsem se pár let na pokračování těšil, nicméně po tak dlouhém čekání už můj zájem totálně odpadl. Když někdo řekne Half-life 3, tak mě to nechává naprosto chladným. Já mám pocit, že tohle dělají jen aby trolili fanoušky *1* .
-
HL2 se povedl stejne jako sourc engine i kdyz ja mam radsi unreal. Na hl3 se celkem tesim, podle vseho se ho dockame a bude kvalitni. doufam.. Valve se nedalo cestou "kazdy rok jeden az dva nove dily" a za to jsem rad, hram to vetsinou spise hodne skodi. Kazdopadne to blaboleni jak to u nich funguje a ze si vsichníi veri mi uz leze krkem:D uprimne pochybuju ze by to tak mohlo fungovat preci jen lidi jsou lidi.... Delaji kolem sebe nejaky "kult" pritom je to vcelku hodne pres caru.. Jeste jednou budu cist jak je jim vsem dobre a ze penize si rozdeluji podle toho kolik kdo potrebuje nebo si rekne a pobliju se..:D jinak steam byl hodne dobrej krok a ani se nedivim ze se venuji steamu nez hre ktera bude mit zvucne jmeno i za Xlet diky velke hracske zakladne a podpore steamu. Teoreticky i nova hra noname od valve s podporou steamu, ma sance uspet a to vice nez male
-
ja myslim ze misto pro novej half-life tady urcite je protoze poctivych strilecek kde neni automaticka regenerace zdravi nebo pocet zbrani omezeny na dve moc neni, ted jsem dohral shadow warriora a byl to super masakr, ale kolik takovych her dneska vychazi?
-
Text, jakou formou je napsán a jak chaoticky některé věty působí, přesně jak od jednoho ze zdejších uživatelů. Jeho nick je Jack1947, ale vůbec se tím netrap, byl to jen takový rýp, blbej vtípek.
-
Vyšel rozhovor s důležitou osobností herního průmyslu v zahr. tisku a Aleš ho tu připomněl. Naprosto běžná praxe... Že v tom článku nebylo nic zásadního? Stěžuj si Gabovi a ne Alešovi. A že tedy ten článek není důležité vůbec zmiňovat - to je věc pohledu. Já si myslím, že i když by Gabe mlčel celou dobu, tak by se prostě článek měl citovat... Gabe nedává rozhovory na potkání, jestli to nevíš.
-
Právě si vystihl podstatu a mentalitu diskuzního trola.
-
reakce na martin.mares.984
Ok, asi s tebou souhlasím v tom, že s přibývajícím časem slábne "chci novej Half-Life" faktor. Ale nesouhlasím, s tím že by to novej Half měl s dnešní konkurencí těžké. Pokud by nepolevili ze svých kvalit, opět by konkurenci zadupali do země. Například design HL2 vs. Bioshocku: Infinite. Bioshock možná není špatná hra ale design typu "chodba, prostor kde se střílí, chodba, prostor kde se střílí, chodba, prostor kde se střílí" opravdu nepovažuju za vrchol gamedesignu. -
tezko rict co s tim vlastne bylo, a je mi to jedno. jen mi neda si do steamu a tlustocha rejpnout:)
-
No podle mě tu ještě je prostor pro FPS hru pro "chytřejší hráče, když vidím, jak tupé až imbecilní jsou současné FPS hry. Samozřejmě bych chtěl, aby byl nový HL měl dobrý single, ale bez MP by to asi už nešlo a hlavně, nemělo by to bez něj být. Umím si představit nějakou FPS hru, kde by nezáleželo jen na schopnosti střílet ale rovněž na schopnosti rychle vyřešit nějaký problém, zdolat nějakou překážku apod. třeba skrze různé puzzle, jaké byly v SP hrách HL.
Já už zapomněl, co bylo v misích v BF3, ale pořád bych si vybavil průběh možná celé mise v HL1 a v HL2. Ty hry prostě měly něco, co ty velké FPS hry dnešní doby nemají. -
Všimli jste si, že v názvu Valve hrách se nikde neukazuje trojka? Dokonce nevyšla ani hl2 ep. 3...
-
Nevím co myslíš ,ale to je fuk..
-
A víš proč mě to štve? Protože mě to přilákalo k tomu článku. Ježne Newell neřekl nic novýho, to je pořád a pořád dokolečka to samý ... Vypovídající hodnota? Nulová.