Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje operační systém SteamOS na bázi Linuxu
23.9.2013 | Petr Poláček
331 příspěvků
-
Na to bych si aj vsadil... aneb jak poradne odstartovat prodeje steamboxu. Mno snad jej nechaj i na pc
-
Já se bojím! *13*
-
By stacila len naka casova exluzivita - mesiac napr.
-
souhlasil bych s tou dvojkou, vypada to jako O v necem zavreny = steam box, to treti netusim... to vypada jako os+os, ze by naka emulace woken? (nebo neco, diky cemu se nebudete muset obejit bez oblibenyho softu na jejich boxu... to by byla vetsi bomba nez ty prvni dve odhaleni dohromady, proto to mozna nechavaj na konec)
-
Gaben řekl že budoucností gamingu je Linux, Geben=bůh *15*
-
Pak by to asi bylo moc složité udělat a ve spojení s TV složité pro běžné lidi. Když vidíš jak blbovzdorné musí konzole a systémy tam být.
-
Kéž by to fungovalo i jako nový operační systém pro pc :D
-
taky si to u většiny existujících her nedokážu představit, že by to předělali. vždyť jen L4D2 jak dlouho Valve vlastně předělávalo na ten linux? ani jak by přiměli někoho, aby to dělal... ale jsem zvědav, co z toho nakonec bude.
-
tak Newell mel sezeni s Abramsem, treba spolu udelaji nejaky film a minimalne muze byt pod producentskym dohlodeme Valve, tudiz i logo na zacatku :D
-
osobně by se mi líbilo, kdyby steam dokázal začít fušovat i do filmového průmyslu. což by na ten obývák sedělo... :)
-
Kde přesně je ta mezera? Je sice fakt, že to dává smysl z hlediska Steamboxu aby měl svůj OS, ale mezera na trhu?
-
Tedy oznámili to co se očekávalo, žádná novinka.
Logické, že míří tímto směrem. Lépe pak mají pod kontrolou zákazníky a dá se na tom lépe vydělávat. Prostě prodat lidem něco za prachy a pak na tom prodávat služby i když to již jde bez daného zařízení ale PC se složitě něco kontroluje apod.
Dobrý, že tam snad vydělají ale mohli by zase dělat hry. -
Tak ona roste, ale jen co se indie her týče. Unity podporu má. A beztak se to musí upravovat jestli se nepletu.
Myslím, že podpora velkých her prostě nebude. Už teď je člověk rád, když to na PC vydají, ještě aby dělali dvě distribuce. Leda, že by jim Gabe platil náklady *15* na tuhle svou malou utopii. -
Tak to bylo zcela chybné, kvůli jasné mezeře na trhu. Byla to jen otázka času.
-
half life 3 confirmed !
-
A v den vydání by všichni svorně zaplnuli SteamBox :D
-
Opravdu bych to bral jen jako piktogramy a né jako zkratky O = OS *15*
-
Jako vzdáleně bych v tom piktogramu ten ovladač i viděl, ale to mi prostě přijde strašně málo :-)
-
Half life 3 bude steambox exclusive *1*
-
tak teď je otázka, jestli má Valve dostatečný vliv na to, aby ta podpora byla větší a narostla...