Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tri monitory to streamovať ani neplánujem, skôr na telku v obývačke. Odozvy sú pre väčšinu hier v pohode už dnes a ak si si nevšimol, napísal som "budúcnosť."
  • GlaDOS
    To streamování jsi asi nepochopil správně. "You can play all your Windows and Mac games on your SteamOS machine, too. Just turn on your existing computer and run Steam as you always have - then your SteamOS machine can stream those games over your home network straight to your TV!"
  • Hezka vize ale ja chci hrat ted a ne snit o tom co bude jednou. A ted si pronajmu leda tak prd. Aktualne me ted vic zajima jak mi pobezí beta BF4. Jednou taky umru ale ze bych na to chtel myslet uz ted tak to fakt ne. *6*
  • Presne preto som napísal, že každý považuje za dobrú zostavu niečo iné...
  • Tu jsi nepochopil ty. Hry co nebudou na linux delane se budou Streamovat jen z tveho herniho PC s Windows do masinky co mas u televize se Steam OS. Nikoliv z netu.
  • zatim streamovani jako takovy moc uspesny neni, a dokud potrebujes ke st(r)eamboxu comp s oknama, to te vyjde tech 10euro mesicne dost draho za promitacku...
  • Co vím tak Abrams v nějakém nedávném rozhovoru říkal že s Valve pracuje na nějakém projektu. No a pokud jsem náhodou nebyl smyslama jinde tak jak se ho ptali o jaký projekt se jedná tak něco plácnul o portalu.
  • Tak ono fušování do průmyslu je celkově relativní pojem, takže nemá cenu se o tom moc dohadovat. Je to "fušování" do periferie filmovýho průmyslu, abych to uvedl tak nějak na pravou míru. Třeba kdyby mi nějakej umaštěnej vedoucí videopůjčovny začal povídat, jak fušuje do filmovýho průmyslu, tak se mu vysměju. Pokud by to teda nebyl Tarantino v osmdesátkách. *15*
  • rami.cz
    Panove, tak tohle jsem teda osobne necekal :) Bravo VALVe!!!!!! *14*
  • Nikdy jsem nemel doma PC za vic jak 25k. A vsechny co jsem mel povazuji za herni sestavy. Za 50k bych tam musel narvat Titana nebo nevim.
  • rancor1223
    Užij si ten lag.
    Taky bych chtěl vidět jak si budeš streamovat na 3 monitory. No, ono i s jedním 2560x1080 by to bylo zajímavý.
  • rancor1223
    Jsou dost sebejistí. Všechno to zní jako moc velká utopie. Nechápu jak by to chtěli udělat. Nic neočekávám, můžu být jedině překvapen.
  • Distribuce filmů je sto let za opicema možná u nás, ale globálně to funguje skvěle. Film jde do kina, což slouží v podstatě jako odrazovej můstek a ukáže, jak si bude film vést na dalších, mnohem výnosnějších trzích.. Je to plánovaný docela podle šablon, nejdřív jdou filmy na letecký linky a hotely, pak do pay-per-view televiz. pak DVD a následně celoplošný vysílání v TV. Právě ty pay-per-view televize, konkrétně Netflix, je něco co mi u nás hrozně chybí. A je to imho budoucnost neveřejnýho uvádění filmů - zaplatíš si doma v obýváku za to, co chceš zrovna vidět a ve fullHD se na to během pár koukáš. To je cesta, kterou by se steam mohl ubírat, ale rozhodně by to nebylo nic novýho. Např. Apple a jejich iTunes fungujou s filmama podobně.
  • GlaDOS
    A jelikož bude na Steamboxu SteamOS, který bude dostupný úplně zadarmo, nedávalo by to žádný smysl.
  • Valve to prosralo už dávno a to tím, že měli vydat Half Life 3 ( nepočítám datadisky ). Ptáte se proč ? Jednoduchá odpověď, v době kdy běžel HL 1 a HL2 bylo Valve na výsluní a každej hltal jejich hry...Osobně se domnívám, kdyby v tomto duchu pokračovali, měli by dnes větší fanouškovskou základnu....tím, že Half Life poslali k ledu jim ubylo i příznivců...Dnes žijou ze Steamu a vymýšlějí píčoviny...toť můj názor...PS: A přitom hry měli jedny z NEJ...
  • Streamovanie hier je skrátka budúcnosť, nikto netúži mať doma pc za 50k, čo žerie 500w, vytápa byt, hučí a k tomu ešte zaberá miesto - keď si môže za pár euro mesačne "prenajať" streamovanie x hier. A steamu odpadne problém s umožnením odpredaja softwarových licencií, vývojárom odpadne problém s kopírovaní či požičiavaním hier...
  • rancor1223
    Ale to tady už je. Jakákoli jiná distribuce Linuxu. I normální SW se málokdy vyskytuje na PC a Macu současně. Natož ještě na Linuxu. To není práce na jedno odpoledne předělat hru na jiný systém. Je to nákladný a časově náročný. Plus řešit technickou podporu pro několik systémů se zcela rozdílnými problémy. Můžou si to dovolit jen ty velké firmy jako třeba Adobe se svým Creative Suite (Photoshop,...). To samé s hrami, velké firmy vyvíjejí na několik platforem. A i tak remcají, že na PC (Win) to nevydělává dost. Kolik to asi bude vydělávat na Linuxu s jeho zastoupením. Ty malé, hlavně indie, vydávají jen na jednu. Protože vývoj na více platforem je zdlouhavý a nákladný proces, který si nemůžou dovolit.
  • Risk je zisk.
  • presne tak... clovek si zapne games a vyzkoci na nej nejaka ridka stolice co hraje a pritom jsem ji nevidel ;) pecka...
  • ucho
    steam je hlavně distributor her, tedy když píšu fušovat do filmového průmyslu, myslím tím distribuce filmů... přeci jen se chtějí dostat do obýváku a ty filmy k tomu tak nějak patří...

edit: pokud by steam začal nabízet možnost koupit film a tedy by vydělával i na prodeji filmů, tak to fušování do filmového průmyslu je ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit