Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* Obývákový Big screen není to po čem bych prahnul , ale viditelně se naplňuje vize s vlastní Linuxovou distribucí ..... a pokud budou mít vlastní a ještě funkčnější emulaci na způsob Wine , hmmm minimálně popřemýšlet by se o tom dalo ...... *9*
  • Tilwaen
    A kdo jiný? Nintendo? Haha.
  • myslim ze presvedcit vyvojare a vydavatele k podpore SOS nebude nic tezkyho když 85% z nich prodava hry přes steam:p
  • Osobne vsak zustanu u PC a na konzolich (gamepadu) hraju jen konzolove exkluzivky, takze SteamBox neni pro me.
    Ale SteamOS jako druhy OS v pripade lepsiho vyuziti HW bych asi i bral.
  • tak to asi nechapes smysl steamos (nebo otevrenych systemu), ty maj prave loupeznicky praktiky jako jsou "exkluzivity" v idealnim pripade vymytit, ne je podporovat nebo vytvaret
  • Také k tomu mám spíše ambivalentní postoj. Potřebu hrát na "televizi v obýváku" přece řeší HDMI kabel. Jinak i představa hraní s tou legrační věcí v ruce, gaypad, joypad, nebo jak se tomu říká, mi je silně proti srsti. Jinak ten OS je fajn.
  • Ethy
    Protože Ubuntu není optimalizovaný na hry.
  • To som netušil. Takže pardon.
  • Ellendway
    Microsoft jediná konkurence? Žiješ v roku 1985?
  • Na Linux se těším, ale nikam k televizi do obýváku se chystat rozhodně nebudu. Navíc ani tu televizi nemám a kupovat si ji nechci. A u monitoru mi proti myši a klávesnici herní ovladač nenabízí žádnou výhodu.

Monitor jsem však určitě ochotný vyměnit za Oculus Rift.
  • Mno pokud bude SOS opravdu lepe pracovat s HW a vyzdime z nej vice, nez je tomu na Win, tak to bude urcite velke plus a v takovem pripade bych se dual-bootu nebranil.
    Jinak me to prijde, ze Valve vi co dela a ma to imho velky potencial.
    Ale pravda, trochu se obavam, aby ve snaze vystipat MS, nezacaly nektere hry byt SOS only.
    Moznost streamovat non-SOS hry z PC je taky fajn pro ty, kteri nechcou tahat stolni PC do obyvaku.
    No kazdopadne jsem zvedav jak se Valve podari presvedcit vyvojare aby na jejich SOS uzpusobovali hry a co z toho vseho nakonec jeste vyleze (steambox atd.)
  • Ellendway
    Proč SteamOS, když už máme Steam na Ubuntu? :P
  • rancor1223
    Tohle ale začíná hraničit s technickými limity. Televize má dneska běžně FullHD, za pár let to bude 4k. OnLive například streamuje ve HD. To se ještě dá, sice jsou ty soubory větší, ale internet pořád zrychluje. Ovšem ty data se musí nějak zpracovat než se pošlou a pak znovu, když dorazí. A to trvá a bude to trvat čím dál dýl s narůstající velikostí. A pak to zase poslat do TV. Jak říkám, užij si lag - v budoucnosti.
  • Cože? Máš nějakej problém s pochopením psanýho textu? Ta mise v GTA 5 spočívá v tom, že dáš Zuckerbergovi do jeho mobilu výbušninu a ta mu pak utrhne hlavu! Čili ano, pokud někdo napíše, že tohle je inspirativní přístup k "zastavení" Newella, tak ho mám za totálního magora.
  • Keyz
    Tak se vydělávají prachy. Další krámy navíc u kterých řekneš, že potřebuješ a lidí to koupí.

Vše vychází z osekání PC. Menší výkon a možnosti + krabice navíc + ovladač navíc + další krám a navíc. V historii již bylo konzolí a PC je furt skoro stejné. Doufám, že to takto zůstane. Univerzální stroj.

Tak jak by jsi to kontroloval, když to není vlastně jeden kus?
  • 10e mesacne? ty kde zijes :D len kablovka/net je v nasich koncinach po 30e, takze toto vidim skor tak niekde k 50-99, AK to vobec v EU/VE bud (viz netflix, hulu atd)
  • No ja dúfam, že aspoň jedno z oznámení sa nebude týkať hrania hier v obývačke pred telkou s gamepadom v rukách, lebo taká predstava ma vážne nebere *13*
  • Libi se mi myslenka OS jen pro hry a dat pro hrani sbohem Win. Ale co se me vůbec nelibi celkovy zamer tohoto projektu, dotlačit PC hrace od monitoru nekam do obyvaku k televizi a vrazit mu do ruky joypad a všechny ty sracicky kolem toho. by me zajímalo kolik hracu na PC tohle chce, podle me minimum. A jestli se valve skutecne podari tohle dotahnou presne tak jak naznacuje, tak tu budeme mit vzasade treti konzoli (upgradovatelnou) a herni PC takove jak ho zname konci, byl bych opatrny s nejakou unáhlenou podporou tohohle projektu.
  • čím více konkurence, tím větší svoboda pro nás. Microsoft jediný na trhu...to by byl hroznej monopol.

Stačí se podívat, jak slevují z XBoxOne po tom, jak s nima zametla Sony s PS4
  • To skôr ty, keď si si automaticky nahradil zastaviť slovom zavraždiť...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit