Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *15* *15* A i ty počítače bych zakázal. Pěkně chodit hrát Donkey Konga do herny, jako za starejch časů. *15*
  • blbci at minusuji, ja s tebou souhlasim
  • Velmi inspirativní? Seš normální? Jako že by někdo měl Newella zavraždit? A kvůli videohrám? Ty seš zralej na vypolštářovanou celu.
  • Kdyby všichni přemýšleli jako ty, svět se nikam nepohne. Ještě že někteří kreativní novinky ocení.
  • Tak já na to vyloženě nepřišel, ale když už hodláš rýpat, tak představit bych si to uměl. Menší až "indie" produkce filmů s s určitou tématikou - očividně herní. Ať už dokumentární, animovaný nebo hraný. Rozhodně žádný major blockbusters. Prostě jenom odnož pomalu rostoucího "Valve Entertainment". *15* *3*
  • Hmm no neviem, zatial som skor skepticky, ale maju jedno velke plus ktore chyba vecsine Linuxovych distribucii ktore aj na tom casto pohoria. Maju rozbehanu online sluzbu na updatovanie a ich uzivatelia su na to zvyknuty. Inak povedane ak sa im podari do toho zakomponovat opravovanie chyb samotneho OS, vydavanie updatov a celkovo udrziavanie tej ich verzie Linuxu v nejakej vyladenej forme tak potencionalne maju sancu uspiet.

Co sa este tyka prekladu, chapem ze p. Polacek asi neni technicky typ ale preboha tak si to aspon s niekym skonzultujte alebo si precitajte aj ine zdroje. Graphic performance prelozit ako graficke vypocty, no budiz, ale audio performance ako audio vypocty ? Kto sa aspon trocha obtrel o Linux vie ze ma stale problem s audiom. Furt sa prepisuju ovladace a audio serveri, casto to pada a bezny je aj lag audia. Cize targeting audio performance znamena ze by konecne audio malo fungovat tak ako sa patri. Ostatne to je aj jeden z problemov Androidu a neexistencie profi audio sw na androide - zalagovane ovladace.
  • Steam hry sa hlavne nebudú kupovať, ale prenajímať a distribuované budú streamovaním. To je len otázka času.
  • Kdyz si ke svemu PC poridim jednu next gen konzoli tak mam jistotu exkluzivit aspon od jedne strany. Prilis se mi nechce verit ze by MS dal "Steamu" k dispozici napr. Forzu nebo Sony Grand Turismo? Uvidi se, rekl slepy.
  • fail
    HL3 není protože Valve ví že budou mít problém překonat kvality HL2
    Portal 2 byl úžasný, Dota 2 je skvělá a CS:GO taky
    málou fanoušků? ale prosímtě.... :)
  • no neni to uplne tak hulenie. Nechcel by som sa dockat toho ze niektore hry, ktore si kupim mimo Steamu, si zahram v pohode povedzme na windowse ale Steam hry casom pojdu povedzme hrat uz len pod SteamOS. Fakt by sa mi nechcelo mat len koli hram dual boot a Valve zo Steamom ma tu silu to tam casom dotlacit.
  • neni, ty distribuce maj temer nulovou podporu a nulovej progres (za poslednich 10 let spadnul podil linuxovych distribuci z cca 5% na 1% v pc), zatim je to jen fanboyovska libustka (nemluvim o serverech)
  • ucho
    no jsem rád, že si to dokážeš nějak vysvětlit. ale i tak nepochopím, jak jsi mohl přijít na to, že by Valve začalo natáčet filmy... :)
  • "Watch for announcements in the coming weeks about all the AAA titles coming natively to SteamOS in 2014." ... I want to believe.
  • Nemyslim ze by něco hulil, klidne to muze dopadnout presne tak jak pise.
  • Skúste si ešte raz prečítať ten príspevok, čo som napísal - kde som spomínal steamos? A všimnite si to slovo budúcnosť. A porozmýšľajte...

A pointa je, že ľudia radšej zaplatia mesačný poplatok za streamovanie hier, ako by mali platiť x tisíc za počítač, ktorý bude o pár rokov zastaraný, a ešte k tomu za hry.
  • rami.cz
    Uz to nehul, bro
  • Já si myslim že pokračovali více než dobře. Zaměřili se na to co jim přináší nejvíce peněz a stabilní cashflow. HL3 možná někdy vyjde, ale podle mě to pro ně není velká priorita.
  • Já ale nechci hrát v obýváku před televizí, nechci nic streamovat, nechci nic mít v cloudu, shareovat, nechci sdílet accounty ani dělat další kraviny, kterejma nás zaplavujou škůdci typu Newell. Chci hrát kvalitní hry, optimálně na PC s jemnou a rychlou grafikou. Tohle na mě působí tak, že Newell si vlastně vyrábí další, svojí vlastní konzoli, takže místo dvou budeme mít tři, protože třetina her bude jen na SOS a jéé, my jsme se rozhodli, že to vlastně bude jenom na Steamboxu.

Newella by měl někdo rychle zastavit, než se to vymkne z rukou. Napřed ovládne PC hraní přes úžasný Steam (šmírácká utilitka, která přináší vývojářům spoustu marketingových dat, ale hráčům nic) a pak ho potichu zlikviduje a vyrobí další konzoli. Musí ho někdo zastavit, sám toho nenechá, viz Zuckerberg v GTA5, velmi inspirativní.
  • A kde som niečo písal o steamos?
    Každopádne ide o prvý krok steamu podchytiť si zákazníkov pre ich novú službu.
  • GlaDOS
    Proč píšeš v minulém čase? Portal 2 nebyl dobrý? Dota 2 nic?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit