Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém nejsou technologie, ale stereotypy v lavách hráčů.
    Proč to škatulkování ? -jako který ovladač patří k čemu a nebo které komunitě?
    Občas nahradím klávesnici za PS move levý ovladač propojený s PC přes usb a v pravé nechám myš pro míření a je to paráda.....
  • Veskoslav
    No mě to přijde dost divné. Navíc by to chtělo vědět, jak jsou ty "membrány" odolné, aby vydržely trochu drsnější zacházení. Pak by mě zajímalo, kdy a kolik to bude stát. Já nevím, jak ostatní, ale já jsem celkově zklamaný z představení Valve. Mohli to udělat jako jednu zprávu a všechno dohromady.
    • Me zklamalo, ze nerekli nic blizsiho o tech Steam Machines. Ovladac se mi libi a OS taky zkusim - alespon na dualboot.
    • Jestli to nebude horší jako klasický gamepad tak to bude OK.

Ale na tu odolnost jsem také zvědav. Hodně lidí válí ovladač někde v bordelu a tohle by se mohlo zadělat jako prase...

Jak se říká v armádě, věci musí být blbu vzdorné. To splňuje klávesnice,myš,gamepad atd... ale tohle to jsem zvědav.
      • Veskoslav
        Navíc bude důležitá i cena.
    • Zklamaní jsou možná ti, kteří pořád jak mentálové dokola mleli o HL3 Valve jasně řekla o čem to bude..
      • Veskoslav
        Já jsem nic o HL3 nečekal proboha. Já jsem čekal něco v tomto stylu. Ale ne toto. A čekal jsem nový Source Engine. Nic víc.
        • Těžko říct jak to bude s tím source enginem kdyby to bylo ve fázi dnes to představíme tak by asi na tom např. už běžel titan fall... těžko říct.
        • prudislav
          no a co má Source 2 společnýho s obývákem - jasně bylo psáno že jsou to "living room announcments"
          • Veskoslav
            No já bych na tom třeba ukázal možnosti právě Steam Machine například. Stačilo by jenom demo. Ale defacto o SM nic nevíme, protože Valve nic neřekl v podstatě.
  • vie mi niekto vysvetliť ako by sa na tomto dala hrať fifa ? :D ale asi chápem že to je len pre SteamOS hry ? takže len FPSky na tomto ?
    • Já si na tom nedokážu představit hrát Armu, pořád málo tlačítek *15* *15*
      • Na Armu ma malo tlacitek skoro i klavesnice :D
    • asi ze si to nastavis podle sebe ?
    • Já si nedovedu představit, na tomhle hrát nějakou mmorpg hru. *15*
      Jinak je ten ovladač fajn, něco takovýho jsem si představoval už dávno. Na gaučové hraní dostačující, na pořádné hraní se musí stejně za klávesnici a za monitor...
  • Kua ciwe.. sem jako finální oznámení čekal source 2 a HL3 běžící právě na source2. V nejhoršim případě místo HL3 nový left4dead.. Ty poslední symboly na steam stránce (kolečko plus kolečko) mi sice v jedem moment ovladač připomněli, ale doufal jsem, že Valve nebude tak podrazácký.. Prostě tohle oznámení stojí za h*vno, páč se logicky dalo čekat, že valve bude mít ke steamboxu vlastní gamepad.. To vidim, jak za 5 let u další generace konzolí bude speciální vyhypovaný oznámení na každej jeden button na ovladači. *7* Fakt docela sklamání. *9*
    • ucho
      nový gamepad byl celkem logický, ale oznámení source2 enginu by taky nebylo žádné terno, protože všichni tak nějak tuší, že na další verzi source enginu pracují... a oznámení hl3 snad nečekal nikdo :)
      • Jako ale vážně mi přijde na hlavu dělat takový tajnůstky a vyhypovat poslední oznámení, aby se pak týkalo jen gamepadu, kterej snad logicky musel bejt součástí konzole. A lidi ještě budou dělat překvapený a jak hrozně jsou nadšený..
  • Pro ty kteri nechapou jak bude SteamOS fungovat

jak uz se psalo tady

http://www.hitechlegion.com/news-press/htl-news/37058-steamos-nvidia-925
  • Jestli tomu dobre rozumim, tak misto mechanickych ovladacich prvku to nabizi dotekove, tudiz to bude zalozene na prinzipu smrdlani s virtualnimi ovladacimi prvky na tabletech. Tohle ovladani je duvod, proc na tabletu nic nehraju. Imho neni nad zpetnou vazbu poskytovanou mechanickymi ovladacimi prvky.

Take se mi zda, ze to ma dost malo akcnich tlacitek, meli zustat u minimalniho poctu 4 tlacitek, pro bojovky se hodi i 6.

Zato ta vibracni odezva se mi libi, tu si u Dualshocku 3 dlouhodobe pochvaluji, jeden z duvodu, proc mi hrani s klavesnici a mysi prijde nezazivne. A tohle by mohlo byt jeste lepsi.
    • Nerozumíš tomu dobře
      • Tak mi to prosim vysvetli, rad se necham poucit. Kdyz misto analogovych pacek nejsou dotekove ovladace, tak co tedy?
    • Prave akcne tlacitka na sucasnych gamepadoch je absolutne neergonomicky a velky problem. Su totiz casto pouzivane a ovladanie sa bije s pravym analogom. Na palec je tam analogova packa a zaroven 4 tlacitka. Je to zle...kvoli tomu vzniklo prznenie hier lockovanim cielov.
      • Neni to neergonomicke a neni to problem. Nebo kdyz uvedeme ze u klavesnice je na 5 prstu k dispozici pres 50 tlacitek, tak je to absolutne neergonomicke a velky problem? Na gamepadu, aniz bych musel palci prehmatavat mam k dispozici 6 tlacitek, to je vic nez mas ty na k+m. Na gamepadu od Valve se prehmatavani nevyhnes, tudiz tento tvuj pseudoproblem neresi, ale k dispozici jsou ty tlacitka jen dve a to je problem a omezeni tohoto gamepadu. Budes na nej jen obtizne a neergonomicky mapovat ovladani stovky her, ktere jde dnes na pc ovladat xboxovym gamepadem.
    • Ja prave doufam ze ta hapticka odezva na touchpadech bude natolik presna a citliva ze to prave nebude jen smrdlani jako na mobilu. Jinak tlacitek to ma celkem 16 - to mi prijde bohate.
      • Ale akcni tlacitka, tedy ty pro palec prave ruky, jsou jen dve. A smerovy kriz se pro nektere hry take docela hodi.
        • njn to je fakt, bude zalezet jak moc budou ktera tlacitka pristupna a jak je ktera hra dokaze chytre vyuzit. Ale to se vse teprve uvidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit