Přejít na výpis diskuzí
Valve pracuje na nové generaci Source enginu
12.11.2012 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
Je docela je zvláštní že když se začne psát o Source enginu tak někdo vždycky píše o tom že zvládá dobře fyziku, přitom Half-Life 2 kterého se to týkalo měl na fyziku licencován Havok engine (dalo se to velmi snadno přečíst z licencí při staru hry), a pohud vím tak Portal 2 ho má licencován taky.
-
/v/ sux. Kazí 4chanu špatné jméno. *10*
-
Presne tak, ale to dneska tym lens flare simulator fanboyom bez sdk nevysvetlis.
-
no to skoro zní jako bys řekl že je HL 2 dobrá akční hra. A portal ani za hru nepovažuji.
-
Mě se udělalo u Crysis 1, když plaveš v té vesmírné lodi (nebo co to bylo), tak špatně, že jsem si musela lehnout. Asi to bylo tou žádnou gravitací.
-
Hele mas pravdu u HL2, to ale prece jen nebylo pro me tak silny, tento pocit sem nejvic pocitoval u Mirrors Edge a her s chrome enginem CoJ2 nebo Dead Island. Podle me je to zpusobeny tim, ze tyto hry maji takovy jakoby az nepřirozene přepaleny svetlo, prsote takovy ostry zmeny svetlo/tma a jak se to rychle meni, tak nekomu to muze delat zle, treba me, neni to nak zavratny a nejsu paran kterej by musel parit 8 hodin v kuse, ale treba sem si dal 2 hodky a mel jsem dost. Asi je to dost invidualni.
-
Tak tohle musím jen potvrdit. bolest hlavy, nevolnost a jediné co pomohlo, si jít tak na dvě hodinky lehnout. Nevzpomínám si, že by se mi to kdy stalo u jiné hry.
-
Zkus si snížit FOV. To pomáhá.
-
Skončíš u lopaty, pitomče. Tam to stejně řešit nebudeš.
-
...máznuto
-
Děkuju to sem potřeboval nějakýho retarda kterej mě bude učit po 20letech psát po netu.....Ty si snad děláš ale vopravdu legraci??? LOL *1*
-
Ne jako takhle je to klidně možný může mít nějakou poruchu třeba periferního vidění a potom je mu z toho zle s kamarády už hrajeme od dob prvních počítačů a vím že tohle se týká spousty lidí někteří toho museli dokonce nechat úplně prostě to nešlo.......za to nemůže ...
-
Trollové si zaslouží nakrmit.....olovem
-
Promiň, speciálně pro tebe to příště ještě upravím i po stránce formátu *4*
-
Hledal záminku? Promiň, ale na trolla musíš trollingem, nebudu ho přece krmit balastem jakej je to blbeček, když si to stejně každej usoudí sám.
-
Jak už bylo řečeno, vypadalo by to snobsky a moc uhlazeně, ale jinak vím že jsem to napsal pravopisně špatně, to se neboj. Jestli ti je z toho smutno, tak je mi tě líto, ale s tím já nic nenadělám. Mě je zase smutno z těch lidí co tu brečí třeba nad WoWkem nebo podobnými věcmi, když ty články přitom vůbec nemusí číst a svůj čas strávený nad čtením věci které je prakticky nezajímají mohou vynaložit právě nad tvorbou webu o hře jim blízké a zapojit se. Prznění češtiny si představuji úplně jinak, promiň. Tímto tě odkazuji na tento web, kde zjistíš jak vypadá pravé prznění češtiny: http://www.freezy.cz/ext/emo/devypatlator/
Snad ti z toho nebude ještě smutněji. -
jen aby příští HL netrpěl třeba kinektózou *1*
-
Kdyz uz, tak se pise: … a ne ...
-
nekrmte troly
-
Můj osobní typ na vydání halfa je zima 2015 ;)